2010 júniusi babák (beszélgetés)
En is kb. a 15. het bekoszontevel ereztem eloszor a kismanot! Fantasztikus volt, mindig ugy varom, hogy mikor "piszkalja" meg anyucit ismet :D.
Az en anyum is nagyon orul, bar o szerintem jobban felt engem lelki szempontbol... hogy ezuttal ne legyen baj. DE nem lesz ;)!
A masik oldalon O mar a 4. unoka lesz, de igy is nagyon orulnek.
Nalunk tuti nem lesz egyhazi keresztelo, de nagy csaladi unnepseget igy is tartunk ha mar itt lesz a pici.
Szep napot!
Én is éreztem már bökést 4 alkalommal és 15 leszek kedden.
Ugye milyen leheletnyi mozdulat, mégis olyan szupi. :-)))
Mi még nem harangoztuk be, csak tesóm, meg legjobb barátnőm tudja, meg persze a lányaim. Karácsonyra tervezzük a bejelentést, már ha ki nem szúrják addig a nagy bödönömet.
Mi is gondolkodtunk a keresztelőn, de egyikünket se keresztelték meg, így nem is lehet tudtommal, csak ha most megtesszük mi is, vagy egy kis adomány fejében
Szia!
Én egész napi tökmagot, meg szotyit eszegetek. Amíg nyelem, addig nincs émelygés.
Sziasztok!
Szép napot lányok,Babók! :)
Képzeljétek arra keltem hajnalban,mintha valaki egy pillanatra megbökött volna belülről,illetve nem is bökés volt,hanem nem is tudom...de nem hiszem,hogy a Picurka lenne,mégcsak a 15.héten vagyok.Nagyon érdekes volt,de jó,hogy felébresztett,mert majdnem bepisiltem :))
Remélem jövőhéten mehetek Uh-ra,mert már nagyon szeretném látni!
Anyukám annyira sírt amikor kiderült,hogy jó lett a teszt eredménye,jesszus,így még senkit sem láttam sírni,mondjuk nagyon szeretné már az unokáját :) A korabeli anyukák még az egyetemre,fősulira hajtják a gyerekeiket,meg tanulni,nem unokázni...büszke is magára,Apummal együtt,hogy milyen fiatalon lesznek nagyszülők! :D
A Ti szüleitek is nagyon örülnek?Nagymamák?Nagypapák?Tényleg szeretné valaki megkeresztelni a Babóját?
szia, örülök, hogy minden ok:)
A fog....brr...a szülinapomon veszik majd ki a bölcsességet...jó kis ajándék.
Sziasztok Lányok!
Ma voltam 12 hetes UH-n! Minden O.K. 57mm-es a baby és végre megkaptuk az első fotót is róla!Olyan helyes a kis pofija! nagyon édi!Remélem a többiekkel is minden rendben!
Sziasztok!!
Végre itt vagyok újra.. Képzeljétek, hétfőn egyik pillanatról a másikra elromlott a gépünk, úgyhogy se net, se semmi... úgyhogy szerdáig majd megőrültem "egyedül"..:)))
DE szerdán túl lettem végre a 12hetes uh-on, és minden rendben volt!!!:))))))))
Úgy ficánkolt!!:))))13percig uh.zott, fel is vette nekünk dvd-.re:)))
Visszaolvastam amiket írtatok, jó sok izgis téma megint!!:)))
Nekem is van az uh-on szemben a falon monitor, így mindent látunk! :)) Ki se bírnám...
Nekem is elég szűkszavú a doki... elég rosszul feküdt Picurex, így nem tudta a hivatalos nézetből megmérni a nyakiredőt... de több nézetből is megmérte, 1,5-1,7mm.... azt mondta hogy kizárt hogy 3mm felett legyen... hát, bíznom kell benne, nincs más választás!:)))
Képzeljétek, még olyat is megnézett és hallgatott, hogy a szívet és a májat összekötő vénát és artériát...:)) azt mondta ezt is nézik mostanában a jobbak...:)))) Kis öndícséret!!!:)))
Na szóval röviden ennyi, vagyis jó hosszú lettem.. de ne haragudjatok, már rég voltam!:))Ja! Én is járok fogorvoshoz, mert kb 5hetesen úgy begyulladt az egyik fogam, hogy huh... és kaptam érzéstelenítőt is, meg azóta is járok gyökérkezelésre... De azt mondták nem gond!!
Szép estét mindenkinek!! A betegeknek gyógyulást!!
Sziasztok kismamik!
Most nagyon le vagyok maradva van mit bepótolnom, mert 2 hétig nem volt netem és most van mit olvasnom visszafele. Egyébként én tegnap voltam a 12 ultrahangon és ma voltam kombinált vérvételen. A 16 héten kell mennem afp-re (vérvétel) És azzal az eredménnyel kell majd mennem a 19-20 hetes genetikai ultrahangra.Remélem ezzel tudtam segíteni!
Szép estét nektek!
nekem 16 hetesen, épp dec. 23án:)
ezek a bébik jól kiszámolták maguknak az ünnepeket:)
° sejtes elemeiből kromoszóma-rendellenességekre, nemhez kötötten öröklődő betegségekre (pl. hemofília), bizonyos anyagcserezavarokra, a magzat vércsoportjára;
° nem sejtes frakciójából (a fehérjék, enzimek és hormonok stb. alapján) pedig VZR-re, vírusfertőzésre, enzimhiányokra, bizonyos anyagcserezavarokra, endokrin zavarokra.
Down-kórt,nyitott hátgerinc, vérzékenység, vagy izomsorvadás stb...
Magzatvíz illetve a boholy vétel...
Állítólag 15 fajta genetikai betegséget tudnak kiszűrni vele...
szia:) érez azt ott mindenki, vagyis én már sokmindenkivel írtam erről.
Sima dm-es krémet használok, jó. De pocakkrém direkt.