2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is pont a 16+0. napon kell mennem AFP-re, a terhesgondozóban adták meg ezt az időpontot. Hát, remélem csak tudják mikor kell menni. :)
Szia.
Örülök,hogy jobban vagy,én sajnos nem javulok.Haza kellett jönnöm a munkahelyemről,mert
nagyon rosszul vagyok.
nemsokára megyek a dokihoz,mert már hangom sincs és aludtam talán vagy 2 órát.
Azt mondta a nőgyógyászom,hogy ne menjek közösségbe.Tényleg minden bajom van.Ha meggyógyultam,megyek oltatni.Eltökéltem magam és a nőgyógyászom azt mondta,hogy mindenképp oltassak,mert még nagy baj lehet,ha nem teszem.
meg tudnád kérdezni az anyukádat, hogy a meleg, a só, vagy a kettő kombinációja a nyerő számunkra? Csak azért kérdezem, mert a kisebbik lányom 2éves, nem oltattuk, gargarizálni még nem tud, de falja velem a tökmagot, chipset, ami jó sóóóóós, hogy ez is segít-e valamennyire.
Én épp 2 hete oltattam be magam (12+1 voltam), és semmi bajom. Remélem odabent is minden oké. Én is viszolyogtam először, de remélem jól döntöttem.
Szóval optimistán; és köszi a segítséget.
Jól tetted, hogy melegben tartottad a nyakad, ezt el is felejtettem írni.
Ne félj, nem kap a babád semmit a Te nyavajádból, csak a lázra kell figyelni. De ezt már más is írta.
1-2 dl meleg vízbe elkeverek annyi sót, hogy rendesen érezzem benne, és gargarizálok, meg öblögetek a számban.
Állítólag mikor bekapsz egy adag vírust, kell neki 1 nap, hogy továbbterjedjen, viszont nem bírják a sós meleg, vizet. Ha legalább napi 1X öblögetek, elpusztulnak, mielőtt megszállnák a szervezetem.
Lehet igaz, lehet nem, de mivel most a savanyúságon, meg a sós dolgokon kívül mást nem kívánok, még jól is esik.
Sziasztok! Jobbulast a nathasoknak! Anyukam (aki szinten orvos) nekem is a sos vizes gargalizalast ajanlotta, persze azert nem art szerintem felhivni a haziorvosotokat, ha rosszabbra fordul a helyzet... Apukam (sajna mar nincs velunk, szinten orvos volt) pedig mindig kijart a beteg kismamakhoz, csak azert, hogy ne kelljen a sok, esetleg fertozo beteg kozott varakozniuk.
Mi szerencsere (kopp-kopp-kopp) jol vagyunk, szombaton lesz H1N1 oltonap - viszolygok tole, de mar tul sok rosszat hallottam a megbetegedett kismamikrol es mar lassan ettol leszek beteg... szoval, raszantam magam.
Szep estet mindenkinek!
Jobbulást a náthásoknak. Én csinálom a sós meleg vizes öblögetést, meg gargarizálást. Remélem tényleg minden undok kis dögöt semlegesít, ami esetleg a számba, orromba jut. Amúgy tök jól vagyok.
Szerencsére nekem már a fejem se fáj.
Sziasztok!
Meghűlteknek jobbulást kívánok!
Bibócska, rég jártál felénk. Táblába még nem szeretnél felkerülni?
Sziasztok!!Fáj a torkom meg fojik az orrom most kicsit elkezdett égni a szemem!!Lehet csak meghülés??Voltam a gyógyszertárba a torkomra kaptam szopogatós tablettát mentolos izü lehet attol indult meg folyni az orrom!!Emigy jól vagyok!!
Nem merek orvoshoz menni mert ott még több nyavaját összeszednék!!!