2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia!
Igen, fiút vártam, de persze a lánynak is örülök, már megbarátkoztam a gondolattal:)
Jön apa szeme fénye:)
Szia!
Kisfiút szerettetek volna? Mi nagyon kislányt szeretnénk mindketten, de persze a kisfiúnak is örülni fogunk. Jövő héten mi is megyünk 4D-re, remélem ott kiderül.
szia, én a kismama jógát 13. betöltött héttől olvastam, tegnap kaptam egy könyvet, amiben az volt, hogy betöltött 14. hét után lehet tornászkodni:) Amíg olvasgattam a tornáról, boldogan megettem 3 kürtös kalácsot....:))) Alakmegőrzés...legalább olvasok róla.
Jobbulást.
Szióka!
Nekem a védőnő azt mondta, hogy a betöltött 16. hét után.
Képzeld, 99%, hogy csajszi lakik a pocakban:), tegnap mondta doki néni:)
kaptam 1 %ot a reményre;)
Sziasztok!Jóreggelt mindenkinek!
Képzeljétek megfáztam,és egyfolytában fújom az orromat,jaj már nagyon idegesít.
Szerintetek ez a sok tüsszögés,meg köhögés nem árt a Babónak?Néha szúr is amikor tüsszögök.Veszek be egy Coldrexet hátha jobb lesz.Az a szörnyű,hogy még ki is kell mennem ebben a hidegben az endokrinológiára :(
Mikortól lehet kismama tornára járni?
Hogy vagytok?Minden rendben mindenkinél?
az hogy lehet?
Én 15+1 vagyok, és juni.7e a dátum!
Én is júni 3-4-re vagyok(mást mond az orvos és a védőnő), de ahogy számolom, most 15+5-nél kellene járni.(én itt számolom: [link] valamint uh szerint is itt tartok).
10 cm-es hó??? Az nem semmi:) Holnap már lassan hóembert lehet építeni:)
akkor te hanyadikára vagy kiirva??Mert én juni 3és most vagyok 14+5hetes?
Amugy üdv mindenkinek!!Itt esik a hó 10centis!!
Szia!Én 12+5 hetes voltam, amikor beoltottak, és semmi panaszom nem volt, de megnyugodtam:)
Szerintem biztos,hogy jól döntöttél:)
Nekem is hasonló történt 3 hete, bár azt mondták, hátul tapad a lepény, de közel a méhszájhoz.Akkor egyszer pecsételtem, feküdni kellett, de szerencsére nem ismétlődött meg azóta. Holnap mentem volna kontrollra, de elmarad a rendelés...Pedig jó lett volna megbizonyosodni, hogy azóta is minden ok. Szerintem nálad is minden rendben lesz, csak pihizni kell. Aztán meg bizakodni, hogy szépen feljebb kúszik:)
H1N1 témához kapcsolódva, két hete(a 14.hét elején) én is oltattam magam. Sokat gyötrődtem, de arra jutottam, hogy a betegség nagyobb kárt okoz, mint az oltás(remélem). Valamint ha valaki szavára adni lehet szerintem, akkor az Czeizel.
igen jó a táblázatban lenni:-D
köszönön ikocsis...
Szia!
Nagyon jól tetted, hogy kiírattad magadat. A pihenés biztosan segít, úgy emlékszem volt pár kismama ilyen helyzetben pár hete, még a 12 hét előtt (de lehet a májusiaknál). Szóval kitartás, a 18-20. hétre nő annyit a baba és a méhed, hogy "felemeli" a méhlepényt. Az utcánkban is van egy kismama, aki ezzel küzdött, a 18 hét után elmúlt neki a pecsételése, neki is feküdni kellett. Most már a 30. héten jár. :) Ja és semmi házimunka, csak fürdőszobázni szabad felkelni és minden rendben lesz! Nagyon szorítok!
Sziasztok!
De, eleve így indult. A megjegyzés rovatban azért vannak bent a babanevek (már aki megadta), hogy aki már tudja, hogy mi lesz a baba, az már csak annak megfelelő nevet fogja leadni, illetve átíratja velem, ha előzőleg mindkét nemre volt nevük. De a megjegyzés rovat sok mindent kibír. :)
Azért arra kérlek benneteket, hogy aki változtatni akar a néven, mert biztosat tud vagy csak a baba nemét akarja feltüntetni (név nélkül is) az írjon légyszi, mert csak kérésre módosítok, magamtól nem. Elvégre hogy is nézne ki, ha időnként anyuka nélkül belenyúlkálnék az adatokba... Szóval várom a módosításokat! :)
koszi ari vagy!!!! :) csak pipilni jarok ki, biztosan minden rendben lesz...
Legyen szep kari keszulodesetek lanyok, en meg sok sok ajandekkal el vagyok maradva, most szegeny uramra harul ez is, aki nem egy shopping tunder! :D
Puszi
zsani kívánom hogy semmi baj ne legyen.örülök hogy sikerült "kierőszakolni" hogy otthon maradj mert bizony az nem túl jó dolog és veszélyes is lehet ha annyira elől van a placentád...
próbálj meg minél többet pihenni csak semmi megerőltetés.
Sziasztok lanykak es babucik, remelm mindenkinek jol telnek a napjai!!!! :)
En sajna tegnap elkezdtem kicsit pecsetelni, bementem a korhazba ahol kiderult reszleges placenta previa-m van, ami azt jelenti hogy elol tapadt meg a mehlepeny es nagyon kozel van, illente picit ralog a mehszajamra, ez okozhat verzest. Eloszor nem is akart kiirni, pedig latom otthon korhazba fektetnek ezzel, de kiharcoltam, most beteg all-ba leszek jan 15-ig, akkor ujra uh es akkor kiderul feljebb ment e.
Van meg valaki akinek ilyen van???
szep napot nektek!!!