2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Van valakinek már kombinált tesz eredménye????
SOS
a pici meg meghamarabb megtanul, hisz ok meg jatek kozben nem kell, hogy kifejezzek magukat szavakkal!
tanacsolom mielott add be oviba, mert nagyon fontos, hogy mire megy suliba beszelje a nyelvet!!!
ne feltsd ot, meg pici ahhoz, hogy megrazza ot a valtozas, ocsem is kb 3 honap alatt megtanulta az uj nyelvet, hihetetlen volt!!!
amugy hihetetlenul gyonyoru a kiscsajod!!!
:DDD
ne izgulj minden rendben lesz!!!
en is kulfoldon elek, nehez baratokat talalni es megszokni, de csak ido kerdese es az orosz olyan baratsagos nep, hazajohetsz majd neha. fogd fel egy oriasi kalandnak, moszkva gyonyoru hely, foleg igy telviz idejen!
tapasztalatbol mondom, ha benne elsz egy adott orszagban fel ev sem kell es beszeled a nyelvuket!!!
nezz sokat tv-t, nekem az sokat segitett!!!
sok szerencset!!!
Jó reggelt!!Hogy vagytok??Nekem még mindég fáj a karom az éjszaka is sokszor felébredtem mert nem birtam a bal oldalamon feküdni!!Majdcsak elmulik!!
Nem tudom milyen vizsgálatok lesznek gondolom majd 28-29én kiderül!!Annyit tudok,h cukorterhelés lessz de azt nem,h mikor!!???
Jó reggelt Mindenkinek!
én a legutóbbi EKG vizsgálaton kellemesen csalódtam. Úgy emlékeztem rohadt hosszú idő, de csak néhány perc volt. Gondolom fejlődött a technika.
Szióka!
És nem kell menned 18 hetes genetikai uh-ra?
Nekem szerdán lesz az AFP, és január első keddján genetikai uh, azt mondta a doki bácsi feltétlenül időben!
Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy vagytok?
Remélem Mindenki jól!:)
Én ma kicsit parázok,mert állítólag ma értesítenek a kombinált teszt eredményről.
Mindig van min izgulni,igaz?
Szép napot!
Beadták azt mondta a doki,h nem piros a torkom meg nem lát semmit ezért kaphatom!!!!Kicsit fáj a heje de kibirható, meg amikor kijöttem az orvostol kicsit szurt a pocim, lehet mert kicsit ideges voltam, második voltam!!
Tudom mindjárt kapom, h én balhéztam, h nem veszem fel de csakis azért vettem fel mert ingyenes volt!!
Szia!
Nem értek hozzá, de szerintem ha bármilyen egészségügyi panaszod van akkor nem fogják beadni, ha megemlíted nekik. Lealábbis a piros torok is elég, hogy ne oltsanak, szerintem a köhögés is hasonló kategória, bár ugyen nem vagyok orvos... De ha át lehet venni az oltóanyagot, akkor majd beadatod később a háziorvosoddal, ha elmúlik a köhögés. Ne izgulj, ha őszintén megmondod mi a helyzet biztos elmondják hogy lehet-e most oltatnod, nekik meg tudniuk kell.
Sziasztok
A belgyógyász mit vizsgált meg nálatok?
És fogászat meg szemészet? Oda is kell menni?
A mosogatógép pedig tényleg jó dolog én nagyon imádom.
szia, köszi:) Nálunk a belgyógyásznál van EKG, ott voltam, a szükséges vizsgálatok megvannak.
Elég ijesztő éjszakád lehetett...:( Főleg, hogy most mindentől jobban megijed az ember, mintha magáért kellen csak aggódnia.
szia:) én megértem, pont így vagyok, bár egyenlőre elhessegetem, még sikerül. Van még ezenkívül két félelmem, de nem írom le, mert akkor lehet, Neked is több lesz. Én annyira, hogy emiatt nem tudtam elszánni magam, pedig gyereket szerettem volna mindig. Mindegy, mert ő jött. Most próbálom nem félni, nem gondolni rá, ha már így belekerültem.
Én tegnapelőtt kaptam meg szülinapomra a Terhesség ABC-je című könyvet, nagyon jó az is:)Minden benne van. Szeretem olvasgatni, előtte nem olvastam ilyesmit. Én most nem kérek senkitől semmit Karácsonyra, mi sem veszünk, nagyon gyűjtök, a új tagnak:)A mosogatógép nagyon jó ajándék, imádni fogod.
Szió!
Ne iegeskedj, kérlek!
Ultrahang nekem is sokára lesz, mert a jövő héten "csak" AFPre megyek, az meg ugye csak vérvétel.
Jó hogy elmentünk igy "maszekban", mert igy legalább karácsonyra a dvd "mellékelhető" a nagyszülőknek, hisz nem tudják még:)
Itt most nem eseik a hó, csak nagyon hideg van:(
szép napot:)
Jó reggelt Drágám!
Ne izgulj már most olyan dolgok miatt, ami még messze van:)
Minden rendben lesz, és a természet mindent megold, és persze a doki;)
Nem kell stresszelni magad, mert tudod, hogy az nem jó:)
Nem lesz semmi baj, és az a lényeg.
Nekem megvan a Kismamák Nagykönyve, a pici férjem megvette nekem, és már oda is adta, hogy olvasgassam:)