2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.
Nekem is elkezdődtek a folyamatos mozgolódások,néha nagyon élénk a kislurkó,nem szereti,ha nagyobb súlyt emelek,figyelmeztet,hogy bízzuk ezt másra.Evés után sokszor mocorog nekem jelezvén,hogy Ő is lassan jóllakik.
Apa sokszor alszik el úgy,hogy a pocakom fogja és szokott beszélni hozzá.Neki is jelez,majd alszanak mind a ketten.
Jó reggelt Mindenkinek!
Naív!Hát.......nem semmi!Nekem a szüleim ilyet soha nem csináltak!Sajnálom,hogy így történt!De tedd túl ezen magad.Végül csak találkoztatok,nem?
Pingvin!
Igazán sajnálom,hogy ugrott a meglepi.De így is legyen nekik az!:)Hiszen Ti még csak most mondjátok el,most nézhetik meg.
A párod keresztanyjáról inkább nem írnék.:(
Minden náthás kismamainak jobbulást kívánok!
Szia Pingvin!
Nem marta a hajszínező, az illata is jó volt (pedig most érzékeny a szaglásunk). Én Schwarzkopf-ot használtam.
A meglepit sajnálom, hogy ugrott. :( Sajnos mindig van egy ember, aki nem képes a rábízott információval normálisan bánni... Nem baj, a videó nagy öröm lesz, gondolj erre!!!!
Képzeljétek, lányok, néha púposodik a hasam!!! :) Tök jó! :D Ma este kicsit elszédültem, de biztos leesett a vérnyomás... Vagy előre szédülök (holnap megyek vérvételre) pszichésen. :)
Sziasztok!
nálunk jó nagy a hó és hideg van. Azért picit kimentünk szánkózni. Pedig a torkom nem az igazi, de ezt nem lehet kihagyni.
Szép estét Nektek!
Szép estét kismamik!
Hogy vagytok?
Egész nap mostam,meg takarítottam,de még korántsem végeztem!Nehezebb így takarítani,félek lehajolni is néha.
Akkora hó van,hogy az hihetetlen,ki sem mentem egész nap,még a szomszéd házba sem :)
Iszonyatos idegfájdalom van a kezemben már 2 napja,valószínűleg csúnyán elfeküdtem,de legalább a megfázásból kijöttem már :)
Kicsiviragszam puszi Neked!
Szia!
GARNIER Color@Shine
Tartós hajszínkrém, ammónia nélkül
Áfonyával és Argánolajjal.
Én ezt használom, szerintem kifogástalan!
Sziasztok
Tudtok ajánlani ammóniamentes hajfestéket? Most néztem, amit én használtam az sajna ammóniás. És ebben a dög hidegben nem merek szellőztetni vizes fejre, viszont már szörnyen nézek ki.
szia!
Igen, fantasztikus élmény volt:)
köszönöm az 1%ot, én még reménykedek:)
Sziasztok!
Túl vagyunk a vacsorán, úgy bekajáltam, hogy csak na. Minimanó csak úgy fickándozott, biztos ízlett neki is a vacsora. :)
Ma megnézette a férjem az AFP eredményemet, minden rendben, 26 lett az értéke, benne van a referenciatartományban. Úgy örülök neki! Legalább nem kell jan.4-ig izgulnom miatta.
A hó nálunk is egész nap megállás nélkül esik, Gyönyörű hófehér minden. Délután megszánkóztattuk Danit, nagyon élvezte, meg persze a hógolyózás sem maradhatott ki. Még jó, hogy zsákutcában lakunk, így az utat is birtokba vehettük. :)
Ja és elfelejtettem írni, hogy apa már kétszer is érezte a manó böködését. :DDD
Majd annak hogy fogsz örülni, mikor olyat érzel, amit én éreztem ma. Rendesen embereset bökött rajtam. Ég és föld a különbség a két "életjel" között. Annyira jó.
Mindenkinek kívánom, hogy minél hamarabb megérezze.
Szióka!
Látom te is ténykedsz serényen:)
én 23án megyek AFPre, aztán 5én 18hetes genetikai uh. Hihetetlen hogy már ennyi idős a kiscsajszi a pocakban:)
Te is vigyázz magadra nagyon:)
puszika
Sziasztok!Szép estét kismamik!
Jaj annyira nem értem rá,de elmondhatom megvettem mindenkinek mindent,a fát feldíszítettem,sütit is sütöttem/bár azt még holnap is kell/.
Két ünnep között mehetek AFP-re,januárban meg cukorterhelésre...nem tudtam lebeszélni a dokit róla :((
Hogy vagytok?Mi jól behavazódtunk!A járdát sem találtam meg a szemközti boltig! :)
Vigyázzatok magatokra a hidegben!!!
Sziasztok!!Hogy vagytok??Sajnos időm egy szál se délelőtt szokásos piaci vásárlás utánna hugom volt itt mert tevékenykedtek a jézuskák!!Aztán én mentem vettem müfenyőt meg a rávalókat arany szinü lessz a fán a diszek!!Most voltak itt a mamámék hoztak 10tyukot felpucolva azt kell elraknom utánna tusolok és pihenek mert estére megyünk táncbemutatóra!!De azért visszaolvasok!!
Ja és esik a hó megint!!!
Szia!
De jó neked, hogy te már érzed:)
Hány hetes vagy? az első babóka?
Sziasztok lányok.
Ma megkaptam a H1N1 elleni védőoltásomat.Remélem nem lesznek mellékhatások,de megnyugodtam,hogy beadták.Naponta rengeteg emberrel kell találkoznom és egy kis nátha is elkerülhetetlen.
Újra kell csináltatnom a véreredményt,mert nem lett a legjobb,de csak 28-ra kaptam beutalót és 1 hónap mire megjön az eredmény.Akkor megyek AFP-re is.
Szép estét kismamák!
Most kezdek kicsit megnyugodni, látom mindenki ennyire parás én is nagyon az vagyok.Én tegnap festettem hajat 13 hetes voltam. Igaz olyan hajszínezőt vettem ami ammóniamentes, de nem csípte a fejbőröm és büdös sem volt.Remélem nem lesz gond.
Kicsivirágszem én is ma kaptam meg a kombinált szűrés eredményét és negatív lett.
Anduca nem tudom mit éreztünk, de az biztos hogy furi volt, de azóta nem éreztem, úgyhogy nem tudom mi volt!