2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok Anyukák :)
Kaptam engedélyt Hoxától, hogy beírjam, így közzéteszem, hogy Pikolo G328-as babakocsi eladó, olyan mint a képen, sosem volt használva így még dobozban van.
Ára: 33. 000 forint.
kép a naplómban! :)
Pitz
Kombar, az szuper! Jövő héten már tutira lesz szívhang is! Ne aggódj!
Erika, igazából nekem ez új, aug-ban derült ki, hogy alulműködik a PM-em, de UH-t nem csináltak akkor, és nem is kezelték gyógyszerrel. Most, hogy babás vagyok, ha minden igaz, muszáj gyógyszert szednem, ezért van ez a nagy hajcihő, amit olvashattál...
Azt tudom, hogy ha gyógyszeresen kezelve van, akár azért mert műtöttek, akár nem kellett, nyugodtan lehet babát vállalni, csak nirmálisan beállított, gyógyszeresen kezelt TSH szint mellett!
Te mit szedsz rá? Ha szedsz rá valamit, akkor nem hiszem, hogy gond lenne, persze csak ha rendszeresen ellenőrzésre jársz... Viszont, nekem gyakorlatilag mensim sem volt, valószínű, hogy a PM miatt... Nem is értem, hogy most mi történik. :))
Minden PM-gyógyszerre azt írják, hogy terhesség alatt folytatni kell, sőt, emelni kell az adagot, ahogy növekszik a terhesség.
Szia!
Bocsi a zavarásért, de mit tudsz a pm göbökröl? Nekem sajnos van és babát tervezünk.
Sziasztok!
Na, látom, gyarapodunk! :) Helyes!
Voltam dokinál, egy nagyon aranyos nőt fogtam ki, viszont, mivel még nagyon kis terhesség, ezért csak elküldött vérvételre, egyedül csak a hcg miatt! Holnap reggel lesz eredmény, telefonon mondja meg, és azt is, hogy mikor menjek jövő héten UH-ra! Ő megcsinálja. És azt mondta, hogy ne izguljak a PM miatt, mert ez nem olyan nagy eltérés, nem lesz ebből semmi baj! Ha megvolt az UH, akkor beutalót is ír, endokrinológushoz, és majd az a valaki írja nekem fel a PM alulműk-re a bogyót!
Szóval, tündér volt a nő, a hcg-t nem is bánom, pláne, hogy ilyen hamar van eredmény, mert abból a viszonylag pontos terhességi időt is meg tudja mondani...
De hogy nem képesek elküldeni az embert az endo-ra...
Ismerek egy nőt, csak levelezés szinten sajnos, de ő 2 év alatt 4 babát veszített el a PM alulműk. miatt! Ő tanácsolta, hogy írassam fel a háziorvossal! Hogy ez nekem nem jutott eszembe...
Hát, igen, a nagy kétségbeesés elvette az eszemet...
Úgyhogy holnap megint útra kelek, és feliratom.
Ettől függetlenül jövő héten UH!! Jaj, nagyon várom! És PM UH is, - remélem, nincs göb vagy nagyobbodás...
Éjszaka 2,5 órát aludtam összvissz, kattogott az agyam, úgyhogy most megyek pihizni egy kicsit!
Remélem, jó híreket hozok majd holnap!
Jah, Fanni, képzeld, nincs barnázás! :) Nem is értem... lehet, hogy inkább valami baci, mert a legutóbbi együttlétkor kicsit viszkettem...
Na, sziasztok, majd jövök még!
Puszi
Isten hozott Titeket :) Hogy vagy? Levettek már a tünetek a lábadról? :)Mikor mész dokihoz?
Tundchen, nézd meg a neten, vannak tök jó ovulációs naptárak, érdekes lehet.
Én sajnálom a legjobban... bár nem így lenne. De az viszont nagy öröm, hogy a párom az én szüleimmel tökéletesen megtalálta az összhangot. Sőt, sokkal inkább tekinti ő is szüleinek őket, mint a sajátjait.
Kár, hogy nem vagytok jóban. Nekem nincs anyósom, meghalt pár éve, nem ismertem sajnos...
Maradok, aztán maximum okulok a ti tapasztalataitokból... :)
Nagyon sajnálom!!! Azért még ne add fel. De ha mégis igazad lenne, attól még remélem nem búcsúzol ettől a fórumtól is :)
Nem, nagyon nem. Sajnos...
Nem vagytok jóban?
Sajnos rosszul, úgy néz ki, búcsúzhatok a szeptembertől... :(
Bocsánat, csak közben ébredés volt. Most anyósnak kell produkálnia magát szegénykémnek... gyűlnek az indulatok rendesen ilyenkor bennem...
Hogy áll a barnázás?
Jó nagy adag szerencsének is gondolom... :)
Mondjuk én sem vagyok egy nagyon stresszelős típus... úgy vagyunk, hogy jó lenne baba, ha összejön, de fogalmam sincs, mikor van peteérés, nem számolgatok, vagy hőmérőzök, semmi...
Most dolgozom éppen, nem tudok elugrani, mert ma pont nem kocsival vagyok... :) Hát mindegy, délutánra kiderül, vagy így, vagy úgy...
Neked könnyen sikerült amúgy teherbe esni?
December 10én volt az utolsó és kb 28-30 napos, de az utolsó 33 napos volt, bár ritka, hogy ennyit késik...
Viszont most kezdek kicsit kétségbe esni, az előbb pár csepp barnás vért "találtam", remélem, ez ennyiben marad és nem jön meg... :(
Tundchen! Mikor volt utolsó menzid? hány napos szokott lenni a ciklusod? Nagyon szurkolok!!!! :) Elvileg 13-15 nap kell mire a teszt kimutatja, tesztelj a napokban reggel.
Kombar, üdv :) Jajj de jó, ünnep van akkor! :)
Judy55, várjuk a mai napi fejleményeket! :)
Judit, annyira szeretném ha ma sikerrel járnál! Az erő veled :)
Én úgy néz ki összeszedtem valamit :( Vagy csak a kimerültség? Bendus úgy döntöttünk, hogy fogfájás ide vagy oda, leszoktatjuk az éjszakai cicizhetnékről. Persze férjem fel sem kelt, így lehet megfáztam mikor ringattam a kiságyát fél éjszaka. Amúgy sikerrel jártam, olyan ügyes a drágám, 4 ébredéssel és 0 cicizéssel 13 órát aludt. Én meg 4et :D Kemény dió így az első trimeszter...
De jó neked, gratulálok! Remélem, nekem is lesz +os tesztem... :)
Nálam is van folyamatos pisilési inger, cici növekedés, érzékenység, émelygés... csak most még megmagyarázom, hogy hátha nem az miatt... nem akarom magam beleélni, aztán nagyot pofára esni.
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok. Erre vártam, hogy végre beinduljon a "mikis" fórumunk. :)
Nekem múlt hét hétfő óta van egy + tesztem. Orvoshoz ma megyek. Tünetek: cici növekedés, fájdalom. Néha hasgörcs és bizonyos kajáktól undor. Nagyon izgulok, de remélem inden rendben lesz. 10 hónapja vártunk erre a napra...
Köszi! :)
Remélem, aztán lesz "jogom" itt maradni...
Én délután teszteltem. Reggel akartam, csak a férjem elég türelmetlen, addig piszkált, amíg nem csináltam meg, persze kár volt... :(
7én kellett volna megjönnie és 1én voltunk együtt, előtte nem is, kicsit furán jöttek össze a dolgaink... dec közepén beteg voltam, a férjem is később, aztán karácsony, stb, szóval az egész december szinte kimaradt, csak ezzel kezdtük az évet... :)
Fogalmam sincs ám, mikor szokott peteérésem lenni, de azt nem gondoltam volna, hogy esetleg 7 nappal a mensi előtt lehet... kíváncsi leszek... :)
Sziasztok!!!
Láttam, hogy ez a fórum is elindult, és még csak óvatosan merek gyenlőre ideírni, mert már volt egy vetélésem. Én is csináltam tesztet, + lett, én ugyan már voltam orvosnál, Uh-on, ahol még sok mindent nem lehetett látni, ezért ma megyek vissza, talán már látható lesz a petezsák.
Csinálj tesztet, de reggeli vizeletből, ha lesz eredmény mindenképpen írd meg légyszi, szorítok és akkor üdv a fórumon!!!
Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy nekünk is lesz szeptemberben babánk, bár még nem voltam orvosnál, egyelőre "csak" késik a menstruációm január 7 óta... kedden csináltam egy negatív tesztet, talán ma újra megpróbálom...
Mikor érdemes orvoshoz menni? Szerintetek meddig várjak?
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy holnap reggel 7re bemegyek a kórházba, és személyesen a sima nőgyógy rendelésen elkérem a leletemet! És egyúttal kérek beutalót endokrinológiára is, ami épp holnap 8-15.00-ig van!
Úgyhogy oda, akármilyen tömeg is lesz, bejutok! :)
Pont most mondtuk a férjemmel, hogy úgy megyek, mint egy anyatigris, nem ismerek akadályt!
De így van ez jól!
Holnap hosszú napom lesz, szorítsatok!!!
De az is lehet, hogy kapásból a nődoki is felfogja írni nekem a gyógyszert! Amint elkezdem szedni, sokkal nyugodtabb leszek már!
Ilyen TSH érték mellett megfogant, biztosan nem véletlen! Ő minket akar!
Köszönök mindent!
Puszi nektek!
Jajj ne... :( Judit, annyira sajnálom! Teljesen megértelek, ha eszembe jut valami, akkor szólok, hogy hova tudnál esetleg menni. Nálad akkor fokozott a vetélés-veszély, és nem csak az első trimeszterben? De figyelj, nyugi. A baba titeket választott szüleinek, esze ágában sem lesz visszafordulni. Ő egy okos gyerek, tudja mit akar ;) Fel a fejjel mamika :)!!!!!
Bendus ma is produkálta az 5 lépést egyedül, annyira édes és ügyes :)olvadoztam :)
uh, mennem kell, még írok!
puszi
Sziasztok!
Nincsenek jó híreim! :(
Most írtam ki egy kérdést a gyakori?ekre, hátha tud valaki segíteni!
Az van, hogy mégrosszabb lett a TSH-m, még jobban alulműködik a pajzsmirigyem! És ami eddig nem volt rossz, az anti-TPO, már az is magas! Ami azt jelenti, hogy a saját szervezetm nem fogadja el a PM által termelt hormonokat, és ellenanyagot termel!
Nagyon sokat olvastam a témában, nagyon nagy így a vetélés kockázata! :(
A dokim mikor tud fogadni? Jövő szerdán!! :( Akkor ír nekem beutalót PM-UH-ra, és onnantól egy PM-szakemberre bízza a dolgot!
Viszont, lányok, ugye ti megértitek, hogy képtelen vagyok várni 1 hetet csak a beutalóra!?
Ma este neten utánanézek, hogy hol tudna engem valamilyen magándoki fogadni! Nem tudok tétlenül ülni. :(
Póker? Wowo! :)
Képzeld, a dokimnálé ezren vannak az sztk-ban, úgy 16.20-kor tudom hívni! :(
Pont mondtam a férjemnek,m hogy már olyan sírhatnékom van ettől a feszültségtől... :(