2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.
Szerintetek fogad úgy a védőnő,hogy még nincsen szívhangja a babácskának?én az előző baba miatt már az 5.héten el kellett h menjek uh-ra.a doki már akkor adott papírt a védőnőhöz.
a köv. uh meg csak 1 hónap múlva lenne esetékes,persze ha minden ok.
hm????
bocs, most olvastam a szerdát. hajrá!
Any, üdv itt, remélem mihamarabb kiderüól, hogy "legálisan" is :) mikor tesztelsz?
Szia!Remélem minden rendben lesz az uh-án!
A hőt nem fontos mérni, csak aki a ciklusa folyamán hőmérőzött, szóval azzal állapította meg, hogy van-e peteérése az ilyenkor is nézi, mert aki terhes annak fent marad a hője.
Peteérés után mindig magasabb a hő.Mensi előtt szokott leesni és ha baba van akkor fent marad!!
Sziasztok!Úgy néz ki lassan csatlakozhatok hozzátok, de nem merem magam beleélni!
Szerdán reggel tesztelek, már harmadik napja késik.Tünetek: mensis fájdalmak, úgy érzem megjött aztán nézem a wcén semmi, de ilyen fájdalmak csak időközönként vannak.Pl. ha ülök és nem mozdulok, akkor elmúlik!Nektek milyen ez az érzés?Szagokra érzékeny vagyok, általában hipo szagot érzek.:)A mellem nem nagyon fáj ez is fura mert mensi előtt mindig nagyon feszül, inkább a mellbimbóm szokott sajogni.Este nagyon fázom, hiába takarózok be két takaróval akkor is fázom, reggelre meg nagyon melegem van...Ja és mensi előtt idegroncs vagyok, most meg annyira nyugodt vagyok, mindenkire mosolygom.:)
Remélem csatlakozhatok hozzátok!
Addig is vigyázzatok magatokra és a kis pindurkákra!:))
Sziasztok!
Annyira izgulok szerdán megyek az 1. uh-ra.Annyian beszéltek róla hát megkérdezem.Miért kell a hőt mérni??Nekem ez az 1. babám és nem tudom mi hogy megy.
Ha a 18.-át nézem, azaz tennapot, akkor 5. hét 4. napon voltam. Úgyhogy stimmel elviekben :) Te dokihoz mikro mész, vagy már voltál? Ha már így időben ennyire közel állunk egymáshoz, akkor kifaggatlak ám ;)
Nem mérem már én sem a hőmet, szombati teszt óta 2 napig még mértem, azaz ma is, nem álltam meg. De nem akarok idegbaj lenni, ha véletlen lejebb megy a hőm. A hasim néha nekem is fájogat, de nem nagyon és nem is sokszor. Hülye tünetem is van: sokszor úgy érzem bőgnöm kell, a semmin csak úgy :) Pedig nem vagyok sírós fajta, úhhogy nagyon rossz. A rosszulét alakulgat úgy hiszem, szagok már zavarnak. :(
Jah, elmegyek dokihoz most szerdán, addig nem hiszem el teljesen, amíg ő nem mondja azt h ott van és jó helyen és stb. Tudom, szívhangot még nem fogok hallani.
Ennek örülök,eddig nekem sem fájt még ma!:o)
Szia. Nem azért mentem el olyan hirtelen, mert megijesztettél.. :) Ma nem is fájt a hasam. (Le is kopogom) Mennyivel jobb a napom! :)
Nekem akkor is zsíros volt a hajam:-(
Fura, hogy nem szokták ezeket a rendes terhességi tünetek közé sorolni, mégis igen gyakori... remélem ez is csak az első hónapokban van. nem emlékszem az előző terhességemnél hogyan volt, csak arra, hogy asok oldalt fekvéstől a combom külső része teljesen kipattogzott.
Próbálj meg holnap reggel tesztelni..
Igen nekem nagyon száraz volt a hajam, most meg 2 naponta moshatom...az arc nyak bőröm is zsírosabb, míg a testem más területeim meg olyan száraz hogy viszket és hámlik...
Na és ekközben a lányom szétszedi a lakást. Ha meg alszik, akkor felébred a hajszárítóra. Várom már a jó időt, és akkor száradhat kedvére a napocskán.
Na igen. Naponta moshatám szinte. Ami nem lenne egyszerű, tekintve a hosszát és a mennyiségét. Több, mint fél óra megszárítani.
Yali ne is mond, nekem is sokkal piszkosabb a hajam. Átkozott idegesítő "tünet"...
Teljesen lehet. Van olyan teszt, ami már kimutatja ilyenkor is. Sőt szerintem a többsége kimutatja. A lényeg, hogy lehetőleg reggel csináld, akkor a legtöbb a HCG a vizeletben.
3 napja késő mens.; esti puffadtség érzés és idönkénti gyomorégés lehet a baba? Mikor tesztelejk szerintetek?
Ha a rettenetes émelygést, szédülést nem számítjuk, akkor jól... viszont ami zavar, hogy zsírosodok a hajam, és az államon nyakamon kiütések jönnek ki..
Üdv yali, örömmel látunk! Hogy vagy?
Üdv Reka!!!:)nem, van akinek előbb vagy később van peteérése mint 12-14. napon. én is valszeg később estem teherbe, mert elvileg nekem is dec 2. volt az utolsó menstruációm, de kb másfél héttel kissebb a baba, azaz még csak a petezsák látszott.
A terhességet úgyis az utolsó menstruáció időpontjától számolják. Ezért van az szülésnél, hogy +- két hét.
Nem csak félidőben lehet teherbe esni. Nekem a 7. héten volt a pecsételés. Na a határozott idejű szerződéshez nem értek:-(
Nem emlékszem rá mennyit voltunk együtt.Viszont karácsony után voltunk együtt úgy hogy már nem figyeltünk ,mivel úgy gondoltuk jöhet a baba.Aztán jött is csak nem tudom mikor??
Nem bánnám ha kiírna.Viszont van valami összefüggés ha én határozott idejű szerződéssel dolgozom?Amikor naked volt pecsételeésed az hányadik héten volt .Sőt van még egy hülye kérdésem.Csak a félidőben lehet teherbe esni?
Nem árt, ilyenkor nagyon óvatosan csinálják.
Én görcsöltem is, talán azért volt a 3*2 Magne B6. Bár 1 nap múlva már nem pecsételgettem, és nem is görcsöltem. Próbálkoztam is a háziorvosnál, hogy írjon ki, hadd menjek dolgozni 2 hét után. De mivel a nődoki leírta, hogy nem, így a háziorvosom is közölte, hogy maradjak otthon a fenekemen.
További ajánlott fórumok: