2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
jaj nagyon szépen köszönöm úgy látom sikerált:D:D:D
puszi érte!
rámész az oldalra
bébimanó tickerek
kiválasztod a hátteret
kiválasztod az ábrát
megadod az adatokat
aztán mehetsz a beillesztő kód fülre, és ott talán az első kódot kell kimásolni és beilleszteni az adatlapodra. Ha azzal nem megy, akkor a másodikat, nemtom már, hogy melyiket kell, próbálkozz:)
Tiszta jó neked!!!Kicsit irigykedek!!De reméljük ha már a halvány csik megvolt akkor az jót jelent!!:D
Szeretnék kérdezni valamit hogy a nagyonbabáról a vonalzot hogy kell ide beilleszteni pontosan??
Igazából még semmit.
Mondjuk Annával se volt sok gondom. Se hányinger, se émelygés, se hányás. Ami volt, az most is megvan: zabálhatnék:( ennek nem örülök, mert így is elég jó súlyban vagyok... de majd odafigyelek. Ja és még az álmosság, ami jellemző rám. Más tünetem nincs.
Vajóczki jaja jó doki is de sajna úgy hallottam hogy elment Debrecenbe!:(Nálam öröm volt szülni!!
Köszi a lányom nevében is:D
Amúgy érzel már valami jelet??Akár testi lelki a teszten kivül?
Vajóczkiról sok jót mondanak:)
Én Ráczhoz járok, mert volt már több nőgyógy. műtétem, mindet ő csinálta, szal ismeri az előzményeket meg minden.
Édes a kis lurkód:)
a kislányom okt-ben múlt kettő. És igen, remélem babát várok.:) Vasárnap pisiltem egy halvány kétcsíkosat, lassan egy hete késik a mensim. Reménykedek:)
Majd jövőhéten megyek dokihoz (Ráczhoz). Te kihez jársz?
Igen!!Közel vagyunk egymáshoz egy picikét:DMennyi idős a babád már??Kis szőke aranybaba:D:D
Most is babát vársz??
Szia:)
Akkor drukkolunk:)
Majd azért számolj be a fejleményekről:)
Most nézem, hogy majdnem földim vagy:)
Sziasztok!!
Én mára várom a havimat de 50-50% :D!!Mikor terhes lettem az első babámmal a ciklusom hadilábon állt hosszabb volt mint a nagy átlagnak!Vagyis sokat húzott rá mindig és időben szültem mégis!!
Ha dec. 1. az utolsó mensi, attól még nem bizti, hogy 14.-én volt pé. Ez csak ált.-ban van így.
Ez nem törvényszerű. A ciklus első fele pé.-ig lehet különböző hosszúságú a különböző nőknél (ebből adódik h nem mindenkinek 28 napos ciklusai vannak), a ciklus második fele csak az állandó (13-16 nap).
Én is pontosan tudom a fogantatás napját :)) Elsején volt ovu és dec. 29.-én voltunk együtt. Hasonló okok miatt tudom ennyire pontosan, mint Te :))
Pé.-től (vagy fogantatástól) számítva 3 hét plusz 1 nap mikor dobog a szíve a picurnak. Én pé.-től számolok és hozzáadok 2 hetet, mert ha nov. 29.-ét veszem, mikor utolsó mensim volt, akkor ez már hányadik hét lenne??? :)) Ez így elég hülyeség lenne, mivel 34. napon volt pé.-m. (???)
Holnap megyek dokihoz, izgulok azért. Remélem ő is látni fogja a babát és mindent rendben talál majd. Olvastam, nektek is szokott fájogatni a hasitok. Ha nyugton vagyok (fekszem stb.) akkor 1általán nem fáj. Még dolizom egy jó db-ig, ha tehetem. Persze nem a szülésig, de azért szeretnék pár hónapig. Szeretem a munkámat és nem is annyira stresszes.
Szia!
Nekem sosem volt 28. napos ciklusom, általában mindig hosszabb, a legutóbbi is pl. 34 napos, volt, hogy már ennél is több. Sajnos ez nem jó, dehát a végeredmény számít, nézegettem kalkulátorokat is, és több helyen dec. 21-ét adta ki, úgyhogy vagy 20-a, vagy 25-e lehetett. (szerintem)
Ez érdekes mert ha az utolsó mensid dec. 01.-én volt, akkor elvileg az ovulációd 14-én volt... akkor hogy foganhatott 25-én... Bár végülis sok minden lehet... Elvileg a Te babád idősebb 1 héttel mint az enyém..
Nekem 20.-án volt az ovulációm, én tudom hogy 17.-én fogant az én babám.. :))Utána majd egy hétig nem voltunk együtt elutazott a párom..
Szia!
Remélem, nálad is minden rendben lesz, azért raktam fel az előbb egy képet a tesztemről, ez már a sokadik volt. :-)
Szia!
Igen, most csütörtökön, ez már a 3. :-))))
a doki hívott vissza, hátha már többet látni, múltkor pici petezsák volt. Remélem nőtt már, izgulok nagyon...
Szia Judy!
Szerintem is igazad van.Mostanában mész uh-ra?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ti tudják kb. hogy mikor foganhatott a baba? Mert én ugyan 7. hetes vagyok és már mindenhol azt mondják, hogy már biztosan lesz szívhang is, de biztos, hogy nem lesz, mert a doki szerint is, meg szerintem is, december vége felé foganhatott, szóval elvileg 4. hetes a terhesség, de mégis mindenki úgy mondja, hogy ilyen esetben is az utolsó mensitől számolják, amit persze tudok, hogy úgy, de hát mégis csak van különbség a között, ha valakinek mondjuk december 10-én fogatn, nekem meg szerintem december 25-én. (Az utolsó mensi dec. 1. volt)