2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Én meg pénteken kezdem a 6.hetet :o)
Akkor még van egy hét a nagy találkozásig,de akkor már legalább lesz szívhang is!:o)
csajok, minden rendben lesz, nem kell az ördögöt a falra festeni!
Csakis pozitívan szabad gondolkozni, minden negatív energiát elhessegetni magatoktól!!! És ez most parancs!!! Minden rendben lesz!
Jövőhét kedden mentem volna, akkor kezdem majd a 6. hetet, de az uram dolgozni fog aznap és viszi a kocsit és akkor én nem tudok menni, meg egyébként se lenne kire hagynom akkor a gyereket itthon. Szal nemtom.
Lehet, hogy felhívom majd a dokimat, hogy jövőhéten mikor mehetnék el egy uh-ra. A keddi nap azért lett volna jó, mert akkor az ambulancián úgyis ő uh-ozik mindenkit.
Na a lényeg, hogy jövőhéten tuti megyek uh-ra:)
dejó:))
miért kell várni a 12. hétig? Hamarabb nem lehet?
Szia, én is gratulálok!:)
Én vasárnap teszteltem egy haloványka pozitívat, nekem a kalkulátor szept. 27-ét dobta ki.
Addig én se élem bele magam, míg a doki meg nem nézi, hogy ott van-e télleg, és jó helyen van-e a pici.
nem akarok túl korán menni, addigra meg úgyis kiderül megmarad e a terhesség vagy sem
igen előnye is van ha valakonek az apja nőgyógyász
és van otthon ultrahangja is
nem kell érte fizetni:))
Kibírod,hogy addig nem mész?
Az jó,hogy apud az uh-os dokid,így tuti,hogy jó kezekben vagy!
majd a 12. hét körül
apám lesz az uh-os dokim hozzá megyek elöszőr
Szia Judy!:o)
Én Duphastont szedek,de azt hiszem mindkettő a beágyazódást segíti elő.
Én is vetélés után vagyok,sajnos már 2x is sikerült...Mi 2 éve próbálkozunk és most harmadszorra estem teherbe,remélem most megmarad...Van már egy kisfiam,vele elsőre terhes lettem...
Szia Szeleburdi!:o)
Én már voltam dokinál 14-én és akkor volt egy 34mm petezsák és 27mm-es sárgatest.Legszívesebben mennék mindennap...
Faggassál nyugodtan...
köszönöm
de még nem élem bele magam majd az első uh-nál nyugszom meg egy kicsit
addig még bármi történhet
Szia Imo!:o)
Ez szuper,gratulálok!:o)
Sziasztok csajok
most csináltam tesztet és pozitív lett:)
számításaim szerint szeptember 29-re leszek kiírva
Nem úgy van hogy a nőgyógyász ír javaslatot, és így vesz a házidoki táppénzre? Én is úgy számoltam hogy május végéig dolgoznék, utána nem, a korom, súlyom, repedt csigolyám indokolja, csak azt nem tudom melyik dokitól és milyen indokkal kérjem.
Lányok erős émelygés hányinger ellen ajánlották, hogy kortyoljak szénsavas ásványvizet és bnagyon bejött! Egyáltalán nincs hányingerem, míg tegnap meg olyan zöld voltam hogy haza akartak küldeni... Ugye azt még nem mondtam meg hogy miért zöldülök el ilyen hirtelen...