Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 szeptemberére várt babák fórum

2009 szeptemberére várt babák (beszélgetős fórum)


2009. jan. 14. 15:27
Szuper, ide találtál :) Mi lett a laboreredmény????? Az amwayben szuper vitaminok vannak ha jól tudom a nutrilite (?) márkának. Asszem bio is. Tegnap 1 ig pókeroztunk barátokkal. Hulla vagyok, minek kellett ez nekem...
2009. jan. 14. 12:35

Sziasztok!

Dejóóóó! Itt már nem kell annyit lapozni! :)

Szorítsatok, 14.00-kor hívom a dokim, és megmondja a laboreredményemet!

A másik a vitaminos dolog. Én sem szedném a Gravidát, ha nem lett volna itthon egyszer régebbről egy vaklárma miatt... :) Másrészt, mivel nem bírok semmit enni, éhes vagyok, kutatok itthon, mint egy menekült, és nem találok semmit, amit kívánnék... Na, pont erre kell, én úgy gondolom, az ilyen komplex vitamin. Ha viszont beindul a kajálhatnékom, és kitavaszodik, meg nyár lesz, stb, akkor abba is hagyom. Annyi mindent kellene külön szedni, és lusta voltam gyógyszertárba menni emiatt, aztán így a vas, a kálcium, a jód, a folsav, a magnézium, a B-k, a C is meg van oldva. És ha csak a fele felszívódik, az már jó. :)

Egyébként elég sok természetes dolgot használok én is, benne vagyok az FLP-ben, az Amway-ben, és rendszeresen lepakolom a DM és a Rossmann polcait homeos cuccokkal, ha vmi gond van.

Szeretném majd inni a málnalevélteát szülés előtt is, meg a szoptatáshoz azokat a bogyókat, amiket Fanni, tegnap küldtél egy linkben...De ez még odébb van. :)

Majd jövök!

2009. jan. 14. 11:28
Sziasztok! Én szeptember 7-re vagyok hitelesítve, azaz a kisbabám elméletileg akkor születik meg. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én napi 18 órát tudnék aludni. Lehet ebben az időjárásnak is némi szerepe, de tény, hogy örök kimerültséggel küszködöm. Bár ha jobban belegondolok, 9 hónapos energiabomba kisfiam is benne lehet a dologban :) Ti hogy vagytok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook