2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Ilyen hamar elalszik a kicsid?Meddig alszik reggel?
Jó éjt!
Sziasztok Lányok!
Ti éreztetek mostanában olyat,hogy hányingeretek van,de közben éhesek is vagytok...?Nekem késő délután óta hányingerem van és közben eszem egyfolytában.Fura érzés...:o)
Réka!elméletileg ugye 7+3, de az uh szerint (múlt héten voltam) kb. 1-1,5 héttel kisebb. Feltehetően később volt a peteérésem mint 14. napon, ami nem is csoda, hiszen nem állt még be a ciklusom, hiszen most kezdtem csak el menstruálni a szoptatás miatt. Hogy akkor most pontosan mekkora meg mikorra leszek kiírva,azt jövő csütörtökön tudom meg, amikor is megyek a saját dokimhoz.
Bodri, csupa jó és kevésbé jó hír, mesélj amint van valami fejlemény! De ugye a babádnak nem lehet baja? Na igen, a doki kérdés nem mindegy. Ha már az újságokban, hírekben, mindenhol ilyesztgetnek minket (marketing céllal), akkor legalább a doki ne paráztasson...kiakasztó.
Szia Bodrika!:o)
Nekem nem volt még ilyenem és így nem tudok semmi okosat mondani.Annyit tudok,hogy huszon valahanyadik héten szívódik fel magától a sárgatest ciszta.Bízom benne,hogy minden rendben lesz veletek és nem kell műteni.Drukkolok nektek!
Sziasztok!Üdv az újaknak,ahogy olvasom mindenkivel minden rendben,ennek örülök ám!Voltam kedden is dokinál,két nap alatt 2 mm nőtt babó,petezsák viszont 5-öt/CRL 8mm,25mm pzsák/.Tehát igaz,hogy ebben a korban már naponta egy mm-t nőnek.Azért néznek ilyen sűrűn,mert a bal oldali pfészkemben van egy 5x5 cm-es ciszta,ami sárgatest csak kicsit túlnőtte magát.Szedek napi 3x2 utrót,sajnos az is növeszti.Para rajtam,dokibá azt mondta ha nő,meg kell műteni.Na azt nem akarnám,borzalmas volt a júliusi laparoszkópos műtétem is és hát rettegek,hogy vmi baja lesz a babámnak.Ti mit gondoltok erről?Volt már vkinek hasonló?Reménykedem,hogy felszívódik,de ha mégsem?
Borzalmas,hogy mindig van vmi.
Pözümi éppen a Te történetedet olvastam a kisfiaddal és az AFP szűréssel kapcsolatban.Szörnyű,hogy sosem lehet nyugodt az ember lánya,nem is értem,hogyan várják el tőlünk,hogy nyugalomban hordjuk ki a terhességünket,ha mindig adnak okot az aggódásra?Örülök,hogy végül magatokban és gyermeketekben hittetek,és a legjobb döntést hoztátok.:)
Ma vagyok 7+5.
Jó hétvégét Mindenkinek!
Leragadnak a szemeim, nem bírok ébren maradni :)
Rosszul (még) nem vagyok - nagyon enyhe reggeli émelygés van csak. Étvágyam az van rendesen :) A 'mindjárt megjön' érzés az kísért azért, nem vmi jó érzés, de olvastam, van másoknak is.
A Czeizel módszer szerint nekünk egyértelműen lányunknak kéne lennie (ha ez így lesz anyósom kiugrik a bőréből örömében). Nekünk teljesen mind1 a neme, nem tudunk 'választani'.
Szülőket meg pár barátot avattunk csak be eddig (nagyon örültek :)), még a tágabb családot nem. Főnöknek még nem szólok...de nemtom hányadik héten lenne jó beavatni. Majd alakul....Úgy is attól fél, hogy vki elmegy szülni, mert sok a fiatal csajszi, és ezt midnennap elmondja....Pech :)
igen, így van
"A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja... "
ezt olvastam egy fórumon, de nem tudom, mennyire használható /ártalmatlan ez a módszer