2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igazság szerint engem is meglepett, de nem bánom. Szakmailag nagyon ott van a dokim + bízom benne, szóval nem gond, hogy hasit csinált.
Volt már nekem is olyan dokim, hogy egy rutinvizsgálatnál ömlött belőlem a vér a vizsgálat után és még két napig... de csak azért mentem hozzá, mert közelebb volt picit, mint a magándokim... soha többé
persze két nap múlva rendelt a magán doki, elmentem hozzá, azt mondta, hogy egy állat ez a másik, és az ilyen nem orvos...
A mostani dokimtól mindig vigyorogva jövök el.
nem vérzek, nem görcsölök úgyhogy jó helyen van:)
a 8. hétig úgysincs értelme
apu szerint meg kell várni a 2. mensi idejét mert addig bármi történhet
Hahó!
Itt már Te vagy a második, aki azt írja, hogy hasit csinált a doki. Az meg hogy lehet? Elméletileg a 12. hétig hüvelyi van, mert azzal sokkal jobban látni. Nem? Bár az a lényeg, hogy láttatok egy gyönyörű babaházikót :) Nagyon jó olvasni, hogy vannak ilyen rendes orvosok, akik nem legyintenek, hogy ez még nem is bizti hogy terhesség, ne zsibongjon kismama, hanem együtt örülnek az emberrel. Én már mindkettő fajtánál jártam, egyiktől sírva, másiktól nevetve jöttem el. Durva különbségek vannak.
Szia!
mondanám, hogy a szerda már pikk-pakk itt van, de tudom, hogy mennyire lassan telik az idő... pihenj sokat, és próbálj meg nem aggódni!
Szorítok, hogy rendben legyen minden!
Sziasztok!
Nekem 2 napja fájdogál a hasam, eléggé aggódok a vérömleny miatt, szerdán megyek kontrollra... :((
Sziasztok, jó reggelt!
Judy, Reka, Kombar de jóóóóóóó! örülök, hogy rendben volt minden az Uh-n.
Pözümi, irigylem, hogy ennyire nyugodt vagy ;) szerencsére nálunk is van orvos a családban, sőt mondhatom, hogy a házban, hiszen apósom az.
Tegnap olyan jó volt a dokinál, kitapintotta a babót, csinált egy hasi uh-t, 13 mm-es petezsák van még csak, 3 hét múlva kell visszamenni... Behívta férjet is, hogy nézze meg, olyan édesen csillogott a szeme :D azt hittem, hogy sírni fogok, de úgy izgultam, hogy teljesen elfelejtettem meghatódni :D
Most veszek egy nagy levegőt és nem türelmetlenkedek tovább... eredetileg úgy volt, hogy most januártól próbálkozunk, de októberben azt mondta a doki, hogy nem kell várni gyógyszerabbahagyás után... párom is belement abba, hogy akkor már októbertől start, de végül mégis januárban sikerült :DDDDD asszem ez egy jel volt arra nézve, hogy fő a türelem :DDDDDDD
jó reggelt
nekem is mindig "megjött" érzésem van
iszonyatos érzés
Szépjóreggelt Kismamik?
Ki hogy van?
Én egész jól, még semmi émelygés, semmi hányinger, viszont baromi éhségrohamok jönnek rám.
Tegnap teszteltem újból egy kétcsíkosat:))
Jövőhéten hétfőn felhívom a dokim,hogy mikor tud fogadni uh-ra. Remélem mihamarabb.
Ma reggel egy kicsit megijedtem, mert ahogy ráültem a wc-re pisilni, nagyon erősen elkezdett szúrkálni a hasam alja... azóta feszt rohangálok a bugyimat nézni... Nagyon nehezen mennek így a napok, várom az uh-t.
Szia!
Visszaolvastam bocs, látom tegnap voltál, amúgy akkor olyan időben jársz mint én, mert nekem is december 1-2-án volt az utolsó mensi...
Szia!
Február hányadikán kell menned UH-ra vissza?
Szia!
Nem még nem, még csak a petezsák volt, most járok még csak az 5. héten, a saját számításaim szerint is. Két hét múlva kell visszamennem, azt mondta az orvos, hogy akkor már látni kellene, úgyhogy most várok....de már ennek is nagyon örülök.
Szia!
Gratulálok!!!!!
Mennyi idős terhes vagy az UH szerint?