2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is kérnék egy segitséget! Jónás módszert nekem a net nem engedi kiszámolni vagy nem tudom mi lehet a bibi!De szeretnék egy kisfiút:Dmár tegnap
kérdezte is a párom hogy megtudtam e már hogy milyen idő lenne jó!!:DA peteérésésest azt tudom a ciklus.huról de ha van valami módszeretek akkor szivesen venném!
jaj te szegény
én kislányt szeretnék, a kínai szerint nekem is fiam lesz, de nem hiszek benne a barátnőmnek is azt ír és lánya lett
nekem dec. 21-én volt az utolsó mensim:)
sztem a mi babónk jan. 4-én foganhatott (együtt voltunk 3-án, 4-én és 6-án). A kínai fogamzásnaptár szerint fiú lesz, de majd meglássuk. A kislányomnál kislányt jósolt és bejött:)
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ami lesz, az lesz. Én igazából már annak örülök, hogy tervezhettük a másodikat, mert tavaly ősszel még úgy volt, hogy Anna egyke lesz, mivel majdnem kikapták a bal petefészkemet is (a jobb oldalit már nyáron kivették ciszta miatt).
Sziasztok! Bocsi a beleszólásért, én májusra várom, csak ide is be szoktam nézni... Mi peteérés előtt 1 nappal..., és kisfiú lett:)Kínai naptár szerint is lánynak kellene lennie:)
Jó egészséget nektek...
Értem, Köszi.
Akkor fiam lesz?! :)))) A kínai fogamzási naptár szerint is fiam lesz. Na, most majd levizsgázik a rendszer :)
Imo :D
otis: a tudományos magyarázata, hogy a fiúk gyorsabbak de hamarabb halnak meg, mig a lányok lassabbak, de tovább élnek. Ez persze a spermában lévő ivarsejtekre vonatkozik :) Azaz, ha a tüszőrepedés előtt 48-12 órával szeretkezik egy pár, akkor a lassú de kitartó lányok érnek célba, a fiúk nem bírják ki addig. Azonban ha a peteérés napján, vagy az utána lévő napokban van szex, akkor a fiúk, mert ők érnek előbb oda. Ennyi :)
sziasztok!
Mi a czeizel módszer?
ilyen is van
jan 2 és 6 között
dec. 23
karácsonyi ajándékként