2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok, volt pörgés látom..
Lányok ne gondoljatok rosszra.. aki barnázik az mennjen gyorsan orvoshoz és pihenjen...
Neklem ma kellene másodszorra megjönnie a mensimmnek, de nem fog :)ma vagyok 7+2
Nekem is volt 2 vetélésem, de van két egészséges gyermekem is... Remélem most is így lesz..
Nekem spontán volt mindkettő,nagyon rossz érzés volt látni.
Én is nagyon izgulok.Szedek duphastont,hogy segítsünk neki beágyazódni rendesen,most ebben bízom.
Te nem szedsz semmit?
Hát eléggé ideges vagyok
Nekem mindkettőt abortusszal fejezték be
én is
az elsőnél a 8 héten kezdtem el barnázni
a másodiknál nem is barnáztam és mégis rossz vége lett:(
Borsi, lehet, igazad van, én sem vagyok szakértő :)
Hányingerem szokott lenni, de eddig össz-vissz 3-szor hánytam. Úgy vettem észre, hogy a babó nem szereti az almát. A múltkor, mikor azt ettem, és elkezdtem émelyegni tőle, mondtam neki, hogy most az egyszer ne küldje vissza, és akkor a 12. hétig már nem eszek almát :)
Ma meg akkor volt hányingerem, amikor nagyon éhes voltam, meg amikor már nem bírtam többet enni. :S
terhesség alatt se barnázás se vérzés nem jelent jót
ez nem azt jelenti, hogy le van írva az a terhesség ahol ezek a tünetek jelentkeznek, hanem figyelmesebben kell nyomonkövetni azt
Szia Meli!
Én úgy tudom,a "barnát" a méhnyak termeli vamilyen hormonváltozás miatt.De félre ne érts,nem akarok okoskodni...:o)
Neked van hányingered?Émelygés?
A barnázás enyhe vérzés, ami már megalvad, mire kiér.
Nekem akkor volt némi pecsételő vérzésem, amikor meg kellett volna jönnie. De szerencsére gyorsan elmúlt. Nem tulajdonítottam jelentőséget neki. Szerencsére azóta nem volt.
Most vagyok 7 hetes és 6 napos.
ez így van:)
csak a környezetünk öregszik, ezt már én is észrevettem
kis korkülönbséggel együtt öregedsz a gyerekkel
mármint csak Ő öregszik:)))))
de jó neked, az tök szuper ha az anya és gyermeke között nincs nagy korkülönbség
ilyenkor tekinthet a gyerkőc barátjának és nem anyjának:)
igen, Kristóf áprilisban tölti a 2. évét
és volt 2 abortuszom is (elhalt terhesség) :(((
akkor lányod lesz:)))))
én a Kikkóval fel tudtam volna falni egy csokigyárat:)