2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Hát nagyon remélem!
És amikor véreztél darabos volt?Bocs,nem akarok gusztustalankodni.
Köszönöm az együttérzést.
Most még meg kell várnom mit mond doki, szerdán megyek hozzá. Hétfőn csak egy picuri kb. 4 hetes méretű petezsákot látott.
Szia Savanya!
Nagyon sajnálom ami veletek történt,de új hónap,új remény!Nagyon drukkolunk!
Én elevitet és magnét szedek
folsav meg van a barnakenyérben és a banánban ezeket mindennap eszek, úgyhogy nem kell külön tablettáznom
Egyébként én gravidát szedek. Még van pár szem, ha az elfogy, kezdem a hipp natalt.
A folsavat nem lehet ugye túladagolni?? (lehet, hogy hülye kérdés, de sajna nem tudom).
Édes istenem... nagyon sajnálom...:(((
Biztos megvolt az oka, hogy nem maradt meg szegény picuri, de ne keseredj! Inkább ilyen pici korban legyen vége, mint később. Hajrá februárban, kitartás!:)
nagyon-nagyon sajnálom
de sajnos én gondoltam, hogy ez fog történni:((, nekem mindkét terhességem rosszul végződött ahol azt mondták, kisebb a korához képest, csak nálam nem ment el természetes úton:((((((((
Én felváltva szedem a vitaminokat.A dokim azt mondta mindegy mi a neve,nagyjából ua. tartalmazza.Judy55 miért csak két naponta szeded a vitamint?
kombar: mennybe kerül Jodicum?mint egy sima víz?
szia.
nagyon-nagyon sajnálom:-( ,és sok kitartást kívánok Neked a feldolgozásához.Sajnos én is tudom,hogy milyen érzés...
azért maradj köztünk és irogass a fejleményekről.Tudod minden hónap 1 új remény!
Sziasztok!
Csináltam most egy tesztet, mert nem tudtam kivárni a dokit, és sajna negatív lett!:((((
úgylátom a vérzéssel elment picuri....:(((
Szia Judy!
Én is Gravidát szedek,de nem szedek mellé folsavat,mert lebeszéltek róla,hogy elég ami a vitaminban van.Aztán utána olvastam és valóban pont annyi van benne,amiennyit ajánlanak egy kismamának.
Én mindennap beveszem a Gravidát.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van. Ki milyen magzatvédő vitamint szed? Én legelőször az Elevitet kezdtem el szedni, most viszont áttértem a Gravidára, azt viszont két naponta szedem + mellé egy folsavat, amikor meg nem szedem a gravidát, akkor is beveszek egy folsav tablettát. Szerintetek ez jó így?
Mindenkinek szép hétvégét........
Szia Imo!
Kösti jól,egy kicsit feszül a hasam és esténként hányingerem van.De nem baj...:o)
És Te hogy vagy?
Ugye milyen fura?
Egyforma idősek vagyunk,lehet ez okozza...:o)
fél8-tól fél8-ig. Megküzdöttünk érte, de megérte. Napközben meg 10-től 12-ig, majd 3-tól 4-ig. De cserébe ha fent van, a csilláról kell leszedni percenként. Ja, és 9 hónapos múlt :D
puszi