2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
fater az uh-os orvosom, de nem nála szülök
az uh-ot meg nem bíznám másra itt Ő a legjobb
én nemtudok a kajára gondolni.nem kell semmi.még a víz sem esik jól,ha mégis eszek valamit a 3. falat után eltellek vele..nagy édességfüggő voltam,most viszont rá se tudok gondolni a csokira.
hú de fura hogy apukád.anyukám szerint buta voltam hogy már ennyire az elején dokihoz futottam.de mivel nekem az első két tesztem negaív lett,viszont a menszeszem2 hete késett.aggódtam hogy baj lehet.
nekem sincs hányingerem, a Kristóffal nem is volt
amúgy én pár napja lettem érzékeny a szagokra. Vagyis nemtom, mert mindenhol nagyon rossz szagokat érzek, de nem kelt bennem semmiféle hányingert, vagy ilyesmi. Az étvágyam hatalmas a szagok ellenére is.
én most számításaim szerint 4 hét + 6 napnál tartok
még nem voltam majd a 8. hét után megyek de lehet hogy a 10.-ig várok
apám lesz az uh-os dokim
szerinte ráér a 8. hét után menni addig úgyis eldönti a szervezet marad e a babó vagy nem
Sziasztok!
Én ma kezdem az 5. hetet, uh-ra szerintem csak jövő héten megyek majd. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk látni:)
Te mit számoltál?Voltál már dokinál?
akkor lehet hogy egyszerre szülünk:)
ez múlt héten volt.február 4-én kell újból mennem uh-ra.remélem már látok is vmit.most lehetek kb a 4. hétben.szerintem,
és azóta mi a helyzet voltál dokinál?
A Kristóf anno nekem is kisebb volt, aztán a 36. héten már 41 hetesnek felelt meg a fejkörfogat alapján 37. héten szültem 3790g és 52 cm-rel:)
én dec 2-án menszeszeltem utoljára,szilveszterkor kellett volna megjönnie.Én viszont tudom hogy nem középidőben fogant a baba,mivel 26.-án és 28.-án voltunk együtt. Tehát megbetegedés előtt egy héttel.az ultrahang is ez bizonyítootta mivel nagyon korai terhesség volt látható.A petezsák 9x4mm volt.szerintem ezt már nem igazán tudjuk,tudják kiszámítani.
ez nem jelent semmitmajd behozza a korát a 12. héten
Lehet, hogy igazad van:) Olyan capuccino színű volt, talán. Köszi a hozzászólásokat. Ja! Amin ég meglepődtem! A doki csütörtökön 6+2 állapított meg a méretek miatt, holott az utolsó mensim alapján 6+6 lenne. És ezt értitek?
nekem a múlt héten a petezsák látszott.nem mondta a doki hogy hány hetes lehetek.de szerintem én nem a szokványos időben estem teherbe.szerintem a magne nem árt.
nem hiszem, hogy barna lett volna hanem inkább sötétebb sárga
nálam is volt ilyen a Kikkónál, ez inkább erősebb folyás
ne aggódj még visszajön a terhesség vége felé is:)
Én már 6+5 napos vagyok. Még ilyenkor is tisztul? A Magne B6 szedtem múlt héten, mert fájt a hasam, de már abbahagytam, mert elmúlt, de akkor most újra elkezdem.. Köszi:)
Szia.Nekem is volt.pont miután megcsináltam a tesztet.Nekem sötétbarna volt.azóta nem.az orvos magneb6-ot szedett velem.említsd meg neki,de nem hiszem hogy baj lenne.Szerintem ilyenkor tisztul a méh.
Kb. annyi volt, mint egy sima víz. Tegnap egy picit megijedtem. Úgy láttam, h elkezdtem barnázni, ill. inkább úgy fogalmaznék, h a folyásom kicsit bővebb volt és világosbarna. De kb 1 órán keresztül csak és nem vészesen. Azóta nincs semmi. A hasam sem fájt egyáltalán. Volt már valakinek ilyen, mi a fenétől van?
na, jóccakát mindenkinek!!
szia savanya, olvastam, hogy mi történt veletek, hátha a doki tud mondani valamit, mi lehet az oka, hogy ilyenkor megjött neked.
szia Pözümi, örömmel olvastam a hírt, hogy látható a picikéd, meg dobog a kis szive. Megértem, hogy boldog vagy :)
Sziasztok, én is Gravidát szedek, napi 1-et. Nem szedek külön folsavat hozzá, mivel tartalmazza a szükséges mennyiséget.
Bízom benne, hogy sokkal inkább előbb mint utóbb :)!!!!!!!!!
Köszönöm, nagyon nagyon kedves vagy!
Szia! Dehogy bántasz meg! Nagyon örülök a jó híreknek!Gratula Nektek!
Előbb utóbb én is átélhetem ezt,.. remélem!:))))
Savanya, nagyon szorítok! Nem szeretnék itt rosszkor jó hírt mondani, mármint megbántani esetleg téged ha baj lenne, de tegnap voltam dokinál, és 11 mm-es dobogú szívű gyönyörűséget láthattunk. Istenem, de csodálatos volt! Most fogtam fel, hogy újra pocakos vagyok, eddig nem igazán tudatosult. Bár az is érdekes, hogy ugyan annyira izgatott vagyok, mint először. Olyan mintha első terhességem lenne :) de fura :)
További ajánlott fórumok: