2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)
Nekem ugy 50kg a cél!Annyit kéne fogynom!De sok betegségem van!Megyek malyd korházba is a nyáron!vettem * port és ebédlni fogok mellette!Igy javasolta a dokim is!Hiába vagyok nagyon kövérr,de mozogni igy is sokat mozogtam mindig!Most 7 honapja ez nem nagyon megy mert elég komoly izületi gyulladásom van!De csak meggyogyulok végre!
Szerintem ez jo amit te csinálsz!
Szia Erika!
Gratulálok!mennyit szeretnél még fogyni?
Tartod a szakaszokat,vagy nem fogod emelni a szénhidrátot a hetek múlásával?
Mexikóban voltam,és hát úgy voltam vele,nem érdekelnek a kilók,muszáj azt a sok finomat megenni:)hát meg is lett az eredménye,elnézve a fenekem:)
szia Luxi!
Nekem eddig 2 kg ment le az atkinsel :)
Merre jártál Egyiptom, Tunézia vagy vmi egzotikus helyen?
Fogyihoz sok kitartást kívánok neked :)
szia Pimpi!
köszike:)
az az igazság,hogy eddig nem voltak nagy gondok,mert minden nap járok normál esetben edzeni,csak a téli vizsgaidőszak,karácsony és egyéb zabálásra hajlamosító események után,felszaladt néhány kiló,amit fokozott,hogy nyaralni voltunk,és eszem ágában sem volt kihagyni a finomságokat:)
A szénhidrát mentes diéta szokott nekem bejönni,de nem az Atkins féle.Szóval én ugyan nem eszek szénhidrátot,de töpörtyűt és szalonnát sem,bár azt az atkins simán engedné:)
szóval joghurtok,saláták,sült husik.Kicsit monoton,de azért a salátát sok féle képpen lehet variálni,és nagyon hatásos,ezért próbálok nagy kedvvel neki állni:)
Te mennyit szeretnél leadni.Nekem min 6ot lekéne dobnom.Milyen módszerrel fogyizol?mozogni is fogsz,vagy csak diétázol?
Szia Luxi!
Sikeres fogyást kivánok neked is!
És milyen fogyit akarsz követni?
Sziasztok csajok!
beszállhatok én is a nagy fogyizásba?:)én ma jöttem haza a nyaralásból,így csak holnap kezdem újra a fogyit,de csak jobb így közösen:)és addig megpróbállak vissza olvasni titeket,hogy tudjam mi újság erre felé:)sok sikert mindenkinek és sok sok minusz kilót:)
Én ma voltam infrázni fél órát, de nekem könnyű, mert van az üzletünkben, mondjuk ehhez képest kb fél éve voltam bennt.
Te milyen gyakran jártál?
Ügyes vagy!
Én kerülöm a mérleget,mert nemnagyon akar velem együttműködni. A ruhák lazábbak és ez most ösztönöz.
Sziasztok!
Ma mérlegeltem megint lement 1 hét alatt 1kg :)
Sziasztok!
Nagyon ügyi vagy hogy kibirtad!
Én is még csak reggel 6-kor ettem egy natur jokhurtot a ostommal!Az az anyagcserém miatt kell!Még nemtudom mit egyek ma,de vettem * port!Nemtudom elkezdem e ma!
Sziasztok lányok!
Gyors elolvastalak benneteket...én karácsony óta fogytam 4 kilót.Nuku éhezés,némi torna, néha azért bebűnöztem(de ritkán).
Azért ne felejtsétek el hogy, ha gyorsan akartok fogyni viszonylag sokat akkor az pszihésen hiányozni fog (én már ebbe belecsúsztam egyszer).
Ne siettessétek a fogyást, mert gondolom a felesleg se másfél hónap alatt ugrott fel.
Nem a vizet szeretném, hanem a hájat.
No, jóccakát mindenkinek, holnap is jövök, tartani egymásban a lelket :)
ki milyen ütemtervet alakít ki, ha elkezd fogyózni?
azon kívül, hogy álomsúly? heti kilók száma? heti eszések száma? centik esetleg?:)
én perpill kb 8 kilós fogyást szeretnék, hát mondjuk jó lenne kb 2-3 hónap alatt maximum megvalósítani jójó nélkül, normálisan, nem koplalva...azt én már nem bírom.:P
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- Április 27: Kezdjük együtt a fogyit!
- Kezdjük együtt Húsvét után-KEDDEN!!!!!