2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)
Szia Jutka!
Az is valami!Valahogy el kell kezdeni!
Sok sikert neked!
Sziasztok,Szép napot mára is nektek!
Tegnap sikeresnek minősítettem a napom,remélem ma is én győzök:))Kicsit tornáztam de csak olyan bemelegítő,bevezető tornácska volt....
helo, nekem
szénhidrátszegény, idő és mennyiség által korlátozott, pluszfehérjebevitelen alapuló saját kutyulmányom a diétám:))
atkins diéta, norbi, és * diéta keveréke:)
Szia Kriszti!
Ha sokat olvasgatsz errefelé lesz eröd a fogyihoz!
Most megyek aludni!Nézz be holnap is!
joéjt!
De jó volt ezt olvasni, reményt adott!
Nehéz volt megállni,h ne egyek a többiekkel a rántott húsból, ők azt ettek vacsira (tegnapról maradt), én párolt vegyes zöldség és egy darab levesben főtt pulykanyak.
szia!
Én ugyanígy voltam ahogy te. Elkezdtem atkinsezni és heti 1kg megy le :)
hát jó:))) bár a kukoricapehely miatt én ezt nem eszem gyakran:))
szoval
a csirkemell, az rántott csirkemell sima bolti panirozott...csak meg kell sütni
a köret pedig
fogsz 2 db tojást, feltöröd össze kell kutyulni mintha rántottát sütnél, besózod, aztán bele kell szórni borsót/répát/vöröshagymát, kicsit villával összenyomkodod , aztán 2 marék corn flakes et is beleszórsz,összekevered az egészet, aztán kevés olajba megsütöd:D
mivel nem tettem bele lisztet(isten ments) nem biztos hogy egybemarad, de ugyis megeszed...akkor meg nem mindegy?:)
nekem ma pl ma egybemaradt...legutobb nem..
és a végén ha megsült a csirkét darabokra vágom, mellé teszem a megsült tojásos cornflakes zöldséget, rá trappistasajtot, és be a mikróba.
2 perc alatt ráolvad, és már eheted is:)))
elég kutyult kaja de én tök szeretem...:) ritkán eszem és igy nagyon feldobja a fogyit:))
Na ne mond már!Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát!:)
Mondjuk akkor én vagy 80 vagyok mostanába!
Sziasztok!
Én hat hét után most elégeltem meg, hogy egy deka se megy le, sőt egyre szorosabbak a gatyóim, a melltartómat is már eggyel kijebb kapcsolom be. És nem értem miért van. Nem szedek semmit csak C-vitamint. Meg fogamzásgátlót 9éve de most azt is abbahagyom, remélem nem lesz gyerek a vége. Kenyeret csak délelőtt eszek, és este már igyekszem semmit, vagy gyümölcsöt. Edzeni is jártam heti kétszer két órát. És majdnem két hónapig semmi. 72 kg vagyok kb. 8 kg-t szeretnék nagyon nagyon leadni, mert azóta a lábamon is elkezdtek mutatkozni a szép kék erecskék amiből majd viszér lesz. Ja és még csak 25 vagyok és nem szültem. Félelmetes! Adjatok tanácsot, teljesen el vagyok keseredve.
Neked jó úszást (közben irígykedek kicsit), a többieknek meg ejnye-ejnye! Hát szabad ebben a topikban csokoládékról írni????
Majd éhen halok, úgyhogy iszom egy kávét és hozzá két szem korpovitot.
Nutella!Ne is mond!Azt én is imádom!:)
A lányok pont esznek!Kenömájas kenyeret!Hu de éhes lettem!De nem kéne enni!
Ejnye-ejnye.
Kiskanál mi???????
Ki látta azt a kiskanalat???? :D
fuss Forrest fuss:))
bocsi ha nem jó a kiejtés,csak eszembe jutott:))
ha én nem csokizhatok,Ti sem!!Én már pár napja kivettem a kiskanalat a nutellás üvegböl:))merthogy benne volt hogy kéznél legyen...
Jaj ahogy írtatok a csokiról úgy megkívántam...:(
Ugyhogy rohanok úszni nehogy elcsábuljak!! Puszi MINDENKINEK!
IDE NEKEM A RECEPTET!!!!
Kérem szépen! :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- Április 27: Kezdjük együtt a fogyit!
- Kezdjük együtt Húsvét után-KEDDEN!!!!!