Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! fórum

2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
300. Fish
2008. márc. 13. 15:37
ja nem is neked kuldom bocsi:D
299. Fish (válaszként erre: 296. - Ac524f11f1)
2008. márc. 13. 15:37

ja meg annyi hogy feherjeporoktol nem lesztek nagyok es izmosak mert sokan felnek toluk

itt a fourmon is van aki turmixokkal fogy, van egy ceg aki gyartja jo draga, az is ilyen csak mas a neve, msot nem jut eszembe

na kozben kuldom a tornat :D

298. Fish (válaszként erre: 296. - Ac524f11f1)
2008. márc. 13. 15:35

barmelyik jo, mind ugyanabbol van csak egyik dragabb a masik olcsobb

ahogy irtam a scietec a legolocsobb, en a westendben vettem amikor legutobb otthon voltam de netrol szoktam itt rendelni

jelenleg optimum wheyt iszok bekopizok egy linket

van sokfele, van ami szojabol van es puffaszt sok embert, van ami tojabol, van ami kazeines, a kazein lassan felszivodo feherje

a tejsavo, protein vagy izolatum gyorsan szivopdik fel, keves kcal van benne es keves szenhidrat sok feherje

[link]

itt vannak pl

en naponta 3 turmixot megiszok viszon egesz nap ezen sem lehet elni mert mas is kell azert

en szedk sok sok c vitmaint es multivitamint is ami nagyon fontos

297. Fish
2008. márc. 13. 15:29

ezt masnak irtam a napokban de bekopizom nektek

kaja:

legtontosabb etelek amibol tapanyagot nyerhetsz a legkevesebb rossz szenhidratok es rossz zsirok nelkul (mindent nyersen kell merni, az az iranyado)

szenhidratok

osszetett szenhidratok nagyon fontosak, az egyszeru szenhidratok felejtosek,

amik jok:

- zabpehely

- rizs, barna rizs

- teljes kiorlesu teszta, esetleg teljes kiorlesu kenyer max napi ket szelet

- krupmli

- esetleg huvelyesek, pl lencse, vesebab

husok:, feherje

- csirkemell, pulykamell

- sovany halak, pl tonhal, konzerv is jo,

lazac,feher hal, tengeri halak, rak, vagy masfele tengeri herkentyu, kiveve kagylo

- sovany marhahus, esetleg sovany husbol keszul daralt hus

- tofu, szoja, ezek nem husok de jok

- protein shake: whey isolatum edzes utan jo mert azonnal szivodik (taplalekkieg boltokban lehet kapni, ahogy irtam mo a legolcsobb a scitec whey protein)

-turo es tojas estere mert kazein jelleguek lassan szivodnak fel

tojabol 6 tojabol keszult omlett vagy rantotta,

ebbol csak ketto sargajat hasznaljunk fel, esa mind a 6 feherjet)

- jo meg a lecso is akar, de nagyon keves olajat hasznaljunk ala

zoldsegek:

alacsony GI indexu novenyek

hagyma, brokkoli (az egyik legjobb), zoldbab, zeller, zellerszar, spenot, uborka, petrezselyem, esetleg keves paradicsom, salata, karfiol, retek, karalabe

Magok, olaj

elsodleges es legjobb a lenmag olaj, de nagyon draga

a masodik legjobb az olivaolaj ez sem olcso de nagyon jo!

nagyon fontos az omega3-6-9 zsirsavak bevitele, mert segitik az emesztest, es a szervezetnek szuksege van ra

csokkentik a betegsegek kialakulasat is

javasolt meg mandula, diobel, persze sotlan

ezek a fo kajak

kajak ezekbol barmi, pl rantott hus is jo, de liszt helyett zabkorpaba forgassatok meg, egy kanal lsiztben van kb 24 gram szenhdirat, szval a liszt nagyon kerulendo, a zabkorpa a rostok miatt is segiti az emesztest

tesztabol sokfelet lehet kesziteni, pl csirke+hagyma+zoldsegek piritva tesztaval keves tejszin ra, sutoben megsutni nagyon finom

a tesztabol mertekkel erdemes kimerni es naponta nem enni tobbet mint 150 gram

100 gramban van ugyanis 78 gram szenhidrat kb

en mindig ebedre teszem a fo etkezest, akkor eszek szenhidratot, mert napkozben meg felhasznalja a szervezet, de este mar nem csak akkor ha elotte ko kemeny sulyzos edzest vegeztel:(

nagyon fontos a kardio vagy aerob edze, ami edzoteremben lehet barmi pl futopadon gyaloglas, szobabicaj stb, ezeknel fontos hogy zsiregeto zonaban leygenek vegezve,

220- eletkor mindenkinek a max pulzusa, ennek a 65-75 % a zsiregeto zona, nalunk van pulzusmero a gepek tobbsegen, vagy tobb teremben lehet kolcsonozni, lemertem hgoy nekem kb 130 pulzus a jo, es kiprobaltam melyik gepen milyen fokon kell dolgoznom ehhez es igy min 35-40 percet erdemes heti 3 szor ha van ra mod persze

296. ac524f11f1 (válaszként erre: 295. - Fish)
2008. márc. 13. 15:25
mondj nekem valamit ezekről a fehérjeporokról - hasznos a fogyáshoz - melyiket ajánlod?
295. Fish (válaszként erre: 286. - Egybalna)
2008. márc. 13. 15:19

az elejen nehezen ment aztan megindult es utana nagyon sok cm jott le rolam eleg hamar magam is igen meglepodtem!

en amikor terhes voltam cukorbeteg lettem, ami csak a terhesseg idejen allt fent, es igy konnyebb a dolgom mert mara mar tudom a kajak 80 % ban mennyi szenhidrat feherje es zsir van kb

tehat mostmar konnyu mert ha ranezek es elolvasom mi van benne belegondolok hogy ha ezt mgeszem akkor ez egy orat jelentene a futopadon, szval ez nem jo nekem megsem :D

tartopk csalonapokat, amikor azt eszem amit megkivanok, es a szervezetemnek ez jo, ujabb loketet ad

ugyelek arra hogy nagyon sok feherjet egyek es kevesebb szenhidratot, amikor elkezdtem napi 250 szenhidratot ettem majd ezt kethetente csokkentettem es ez heti fel egy kilo fogyaszt hozott ugy hogy nem szenvedtem es naponta 6-7 szer ettem,

sok embernek nehez a rendszeresseg, igy nekem is harom gyerek mellet, ezert elozo nap mar elore gondolkodom

es ha pl meloba megyek mar elozo nap elokeszitem es vegig gongolom a napot, nekem a rendszeresseg a legnehezebb,

ha nem tudom megoldani hogy egyek, akkor mindenkeppen van nalam feherje turmix, ami egy etkees helyett jo es ezzel megakadajozom hogy ehezzek

van tixerem,egy muanyag edeny ami ket merokanal feherjet teszek meg vizet es jol felrazom,mint a mixerek es iszom, nem iszom tejjel mert az feles zsir es amugy is allergias vagyok ra:(

294. Fish (válaszként erre: 281. - Caravell)
2008. márc. 13. 15:11

nagyon jo otletek, hmmm lehet kiprobalom a ceklas turot, amugy a korozottben sincs semmi rossz pufi rizszel pl

vagy reggelire egy szelet teljes kiorlesuvel

bolerobol nagyon sokfele van, sokan tamadjak mert edesito van benne de en ugfy vagyok hogy ha megnezem masban is mi van akkor ongyilkossag akar levegot is venni, bolero por kb 56 ft a tescoban lehet venni, es egy kaveskanallal teszek bele, mert az egesz 1.5 liter vizhez van merve, tehat ha sokat teszel nem jo :D 250 gram sovany turohoz szoktam kavarni estere eszem lefekves elott

nyam:D

293. ac524f11f1 (válaszként erre: 291. - Egybalna)
2008. márc. 13. 14:53

Még gondolkodom rajta, de asszem mindenképp kipróbálom. A következő fizumból :D mert most a kocsiszerelés elvitte az összes lóvét.... :DDD

Voltam egy bioboltban vettem zabkorpát ott néztem egy két dolgot jó drágák. De a nő szerint is hatásos (nyilván mondjuk nem mondhatta, hogy semmit se ér... :D)

292. pimpi3 (válaszként erre: 290. - Caravell)
2008. márc. 13. 13:48

Sziasztok!Megint benéztem kicsit mig csinálják a lányok a lenyot!Megvolt az ebédem is!Most fözöm a pipipöit a családnak!Nem is kivánom igy!:)

Caravell!Köszi,aranyos vagy!

291. egybalna (válaszként erre: 287. - Ac524f11f1)
2008. márc. 13. 13:30

az a csajszi nagyon a reggeli normális kaja pártján állt,merthogy alvás után akkorra már régen éhezik a szervezet,délután pedig már nem kell nagy kajcsi,az elalváshoz ép csak annyi kell hogy ne legyünk farkaséhesek,de már nem kell telepakolni a pocit:)Ő ezt vallotta,persze tornázott,de nagyon csinos lett,és többekböl csinit varázsolt akik hajlandóak voltak némi áldozatra.

biotech termék ami néha azt hiszem itt is szokott oldalt villogni....azthiszem ez a neve...egy éve 2500 ft volt egy dobozzal,ha valaki csak esténként eszi,esetleg uzsit,vagy tízórait pótol vele,akkor kb 3-4 hétig elég,attol függően ha nem repetázol belőlle sokat:))

Biztos mondanak majd még más terméket az okosabbak,tapasztaltabbak,ha valamit nem pontosan írok le,bocsi,senkit nem akarok félrevezetni,memóriám pedig szelektív,egy éves dolgok ezek:))

290. caravell (válaszként erre: 284. - Pimpi3)
2008. márc. 13. 13:09
Nagyon sajnálom, remélem, a nyárra meggyógyulsz! Gyógyangyalkákat Neked!
2008. márc. 13. 13:08

Ma eddig:

Reggel tejeskávé

Tízórai egy banán

Ebéd egy banán

Délutánra valami sósat kellene... valami husit v. salátát... nem tudom.

288. caravell (válaszként erre: 287. - Ac524f11f1)
2008. márc. 13. 13:06
Engem is érdekel!
2008. márc. 13. 12:54
Na! Így jó is, mert nem akarok csak azt. Azért nekem a reggeli melegszendvicskéim fontosak. Ha 3után csak turmix, az okés. És meg tudod mondani a nevét meg az árát kb. ?
286. egybalna (válaszként erre: 285. - Ac524f11f1)
2008. márc. 13. 12:35

Edzőteremben ajánlották,hogy délután 3 után már csak azt szabad enni,állítólag hatásos volt sok embernél.tehát normális reggeli,kevesebb de egészséges ebéd,3-4körülig esetleg valami ha nagyon muszáj,aztán pedig a turmix.

Valameddig ittam,szuperfini volt az íze,később lehet beiktatom majd tervezetten is.

2008. márc. 13. 11:57
Kinek van még fogyis turmixos véleménye?
284. pimpi3 (válaszként erre: 280. - Caravell)
2008. márc. 13. 11:43

Sziasztok Lányok!

Igen ismerem ,nekem is mgvan még kazin!2 évig tornáztam a norbi ducitrénineire!De sajna most még kicsit se megy!Ugy képzeld el hogy most annyira kivan a lábam,hogy csak mankoval tudok járni!Volt hogy azzal se tudtam!És ez a nagy fájdalo nehezen viselem,mert már sok ideje tart!Pedig birom a fájdalmat!

Hát ha jobban leszek,majd megint ugrizok!Addig meg marad a földön valo torna!Tegnap este is mozogtam kicsit a földön!A lányok meg röhögtek rajtam!:)

283. egybalna (válaszként erre: 282. - Caravell)
2008. márc. 13. 11:36

Én is irígykedek rá:)

viszont a januári-augusztusi képek közötti szembetünő különbség adhat valamiféle reményt...de hogyan is kell pontosan elkezdeni?olyan szájbarágósan....tehát mit kell pontosan csinálni a nehéz kezdetektöl kezdve a végeredményig.....ha szabad kérnem...szabad?

282. caravell (válaszként erre: 249. - Fish)
2008. márc. 13. 11:18

Kedves Fish! Melyik fajta bolero porral jó a túró és pontosan mennyit teszel bele?

Hogy csinálod pontosan (egész pontosan, "szájbarágósan")a mikroban a zabpelyhet?

Megnéztem a kicsiket: tündériek! te pedig nagyon csinos vagy (szabad kicsit irigykedni?)!

281. caravell (válaszként erre: 258. - Fish)
2008. márc. 13. 11:15

Jó,hogy beírtad, erről eszembe jutott, hogy régebben ettem ilyet: van tonhal(reszelék) sós lében - és nem olajban! - konzerv, azt mustárral jól kikeverve finom halkrémet lehet csinálni, puffasztott "hungarocellel" sok zöldséggel igazi lakoma. Fogok is venni gyorsan.

A túró céklával sztem nagyon finom. És javaslom a fokhagymás sárgarépát, aki szereti a fokhagymát. Reszelt sárgarépát kicsit megsózni és zúzott fokhagymával meg kicsi sóval összegyúrni. Fél órát áll, akkor rá egy kis joghurt. Eredetileg majonéz, a lényeg,h salátaszerű legyen. Párolt husikkal nagyon finom!

280. caravell (válaszként erre: 265. - Pimpi3)
2008. márc. 13. 11:10
Kedves pimpi3! A Norbi féle Duci tréninget ismered? Nekem az 1. rész nagyon bejött, fél óra összesen és nem túl durva, de mindent megmozgat. nekem visszeres a lábam és amikor fájt, akkor tornáztam erre a kazettára, esetleg egy-két gyakorlatot kicsit átvariálsz, ahogy érzed,h Neked mi a rossz.
2008. márc. 13. 11:07

Sziasztok!

Húúú, alig győztem végig olvasni, annyit írtatok!

Én leginkább a kinézetem miatt akarok fogyni,de az egészség is szempont, meg utálom,h egy kis lépcsőzéstől is lihegek :(

Én is úgy gondolom,h az a 6-8 kiló nagyon nehezen megy le, szülések óta ragaszkodik hozzám.

2008. márc. 13. 10:39
Tudom hogy nem lesz könnyű!
277. Fish
2008. márc. 13. 10:06

sziasztok csajok, irok kesobbahogy igertem most elugrok dokihoz mert ez a hulye virus mindig ramegy a hangszalaimra:(

szisz25 ha bp i vagy vannak boltok pl a westendben a lang sport,a hol tudsz venni rengeteg fele feherjeport

a legolcsobb mo on a scitec whey protein, van sokfele izben en ittam mar csokisat meg vanilias fahejasat, mindketto finom

amugy 5-6 kilot is nehez leadni, nekem mindig az volt a legnehezebb, a vegen az 5-6 kilo

2008. márc. 13. 09:21
Sziasztok sorstársak! Tegnap végre rászántam magam, és hogy milyen elégedetten hajtottam álomra a fejem. Fél hétkor elmentem egyet kocogni, utána bedig beültem egy jó 40 percre az infrába (szerecsére itt az utca végén van egy). És megittam ugy a délután másfél l vizet. Nálam ez is nagy szó. Nem mondom hogy ezt minden nap meg tudom tenni. Képzeljétek. Az infrásnál volt egy mérleg és csak 70 kg mutatott. (Holott 2,5 hónapja 75 voltam) Lehet hogy rossz a mérleg, de azért örültem. Ha jó lenne, már csak 6 kg lenne az álomsúlyig. Azt pedig nem egy lehetetlen mikor ti itt 30 kg-kat vagy még többet dobáltok le nem? Valami turmix nekem is kéne hogy este már ne egyek. Mik ezeknek a neve hol lehet venni és mennyiért?
2008. márc. 13. 08:52
Szép napot mindenkinek.
2008. márc. 12. 22:26
Nektek is!:)
273. pimpi3 (válaszként erre: 272. - Fish)
2008. márc. 12. 22:25
Joéjt!
272. Fish
2008. márc. 12. 22:24

pimpi

sajnalom, nagyon fajdalmas lehet:(

lnaoyk megyek gyerekjatekokat pakolni, es holnap jelentkezem

jo ejt nektek !! :D

271. dettinek (válaszként erre: 269. - Fish)
2008. márc. 12. 22:22

Hányszor akarok tornázni? Nem tudom a Te edzésterveid minden napra, vagy 2 naponta tervezett edzésekre íródtak...de egyébként mindegy, ha látom hogy hatásos.

Tudom, a kajálás sajna nagyon befolyásoló, ezért már most felkészülök :)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook