Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! fórum

2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)

60. pimpi3 (válaszként erre: 59. - Caravell)
2008. márc. 9. 20:43
Köszi!Megnézem!
59. caravell (válaszként erre: 58. - Pimpi3)
2008. márc. 9. 20:38
Biztosan nagyon nehéz úgy, hogy betegségeid miatt nem ehetsz akármit. Ha szakember segítsége kell, kérdezd meg az OÉTI-ben dolgozó dietetikusokat, ők biztosan nagyon szívesen segítenek. Van honlapjuk is.
58. pimpi3 (válaszként erre: 57. - Erika0313)
2008. márc. 9. 20:28

Ezt már mások is mondták!Biztos van benne valami!Köszi!

Dea nyáron megyek korházba és remélem segitenek!

57. erika0313 (válaszként erre: 56. - Pimpi3)
2008. márc. 9. 20:23

szió

Szerintem müzlit nem kellenne enni este, mert sok benne a szénhidrát. Inkább valami sovány natúr husi vagy salátát, zöldségfélét.

56. pimpi3 (válaszként erre: 55. - Caravell)
2008. márc. 9. 20:18

Szio!

Az-az igazság hogy konkrét diétám nincsen!Nem tudom mit szabad nekem és mit nem,mert sok féle betegségem van!Igy azt csinálom,hogy csak reggelire eszem 1-2 norbis kenyeret valamivel!Aztán ebédre valami fött kajcsit ami nem hizlalo!És estefelé müzlit!Ja és korán reggel meg a rostom az anyagcserémre,met az rossz!

55. caravell (válaszként erre: 54. - Pimpi3)
2008. márc. 9. 20:12

szia!

csinálsz valamilyen konkrét diétát v. mivel fogytál?

54. pimpi3
2008. márc. 9. 20:08

Sziasztok!

Én kb 2 hete fogyizok!Legalábis probálkozom vele!1Honapja mértem magam és most!2 kg ment le!Hát remélem sikrülni fog!Én is gondolkodom az atkins diétán!

2008. márc. 9. 20:05

Nem csak Neked, mindannyiunknak életmódváltásra van szükség.

sajnos nagyon szeretek enni, plussz,ha bánatom van v. stresszes vagyok akkor is eszem.

Imádom a vendégséget-sütésfőzést, kényeztetem a családom...

Ehhez képest szinte semmi mozgás. Ennyi kajához sokkal többet kell/ene. Meg ha egyik nap nagy zaba van, akkor utána visszavenni néhány napra és nem megvárni a plussz tíz kilót...

52. erika0313 (válaszként erre: 51. - Caravell)
2008. márc. 9. 19:50

Én imádom az update módszert, de kétszer próbáltam 1-1 hónapot és egy dekát se fogytam. Pár évvel ezelőtt meg 18kg-ot fogytam vele, most nem működik nálam :(

De még egy pár kg-ot szeretnék fogyni és utána jön az update vissza ezt az életmódot fogytatom utána és remélem örökre, mert sajnos nálam életmódváltásra van szükség :)

51. caravell (válaszként erre: 50. - Erika0313)
2008. márc. 9. 19:47
Nekem nem jött be, ideges voltam a szénhidráthiánytól, akkor már inkább a Norbi diétája. Tulajdonképpen azt most is tartom valamennyire, a szénhidrátot igyekszem délelőttre tenni.
2008. márc. 9. 19:44
Én most éppen a atkins diétát csinálom.
49. szevick (válaszként erre: 46. - Dettinek)
2008. márc. 9. 19:42
hát hogy ezektől konkrétan fogytam-e nem tudom, rendszeresen edzettem, reggelire volt egy időszak, hogy ezeket ettem, ebédre a szírégetőt vagy más fogyósat, finomak voltak és jóllaktam tőlük, meg számára már az is jó, hogy ehettem édességet anélkül, hogy híznék
2008. márc. 9. 19:42

ja, és édesítőben van folyékony is, sokmindenhez az a jobb, pl. a bogyós nem oldódik a tejben könnyen, meg krémtúróhoz is stb. És van sütésálló, amivel sütni is lehet.

Azért nem jó túlzásba vinni az édesítőzést,nem túl egészséges.

47. caravell (válaszként erre: 45. - Dettinek)
2008. márc. 9. 19:40
Amikor édességet kívánok, tízóraira, ebédre, vacsira... tökmindegy. Ezek nem hízlalósak. De nem valami után, hanem valami helyett. Mindig eszem, amikor megéhezem, de legfeljebb egy-két falatot. Pl. Egy-két korpovit kekszet nagy pohár ásványvízzel, vagy egy almát, egy sárgarépát, néha limonádét édesítővel - az külön jó, a citrusfélék gyorsítják az emésztést. Szoktam enni céklát joghurttal, savanyú káposztát (az is gyorsítja az emésztést). Itthon meg kieszem a levesből a zöldséget vagy párolok és egy kis sovány hússal. Nekem az előre gyártott menük nem jönnek be, nincs hozzá fegyelmem.
46. dettinek (válaszként erre: 41. - Szevick)
2008. márc. 9. 19:35

Elolvastam, hát némelyiknél összefutott a nyál a számban, jól hangzanak :)

És fogytál is tőlük? Vagy egyszerűen csak finik voltak, mint egy hagyományos ebédek vacsik?

45. dettinek (válaszként erre: 44. - Caravell)
2008. márc. 9. 19:32

A halat és salikat én is, csak nem reggelire. :) Viszont holnap első dolgom az lesz, hogy veszek valamilyen nem bogyós édesítőt.

Amúgy ezeket a desszerteket pl. reggelire eszed, vagy mondjuk ebéd után is lehet?

44. caravell (válaszként erre: 42. - Dettinek)
2008. márc. 9. 18:56

Ebből a szempontból szerencsém van, szeretem a salátákat és a halat is, az már nehezebb,h a családnak főznöm kell.

Ha édességet ennék, akkor csinálok kakaót édesítőszerrel, főzős kakóporból vagy túrót, tojássárgáját édesítőszerrel "krémtúrót", néha Norbi túrórudit.

43. caravell (válaszként erre: 36. - Szevick)
2008. márc. 9. 18:51
Haha ! :))) én is erre szoktam kiteríteni az egyik fürdőtörölközőt esténként :)
42. dettinek (válaszként erre: 40. - Dettinek)
2008. márc. 9. 18:47

Hmmm...ez jól hangzik! :D

Nekem a legnagyobb megrázkódtatást a reggelik okozták, mert eddig mindig vagy kekszet (Győri Édes mézes-mogyorós) vagy valamilyen péksütit ettem (pogi, túrós tatyi, ízes levél) itt meg 2. nap rögtön tonhalpástétom reszelt uborkával, aztán a sor folytatódott túrós-tojásos salival...hát ne is mondjam hol kötöttek ki.

2008. márc. 9. 18:33
én a zsírégető kajákból rendeltem leginkább, a legtöbb finom volt, de leginkább a diétás desszerteket szeretem! Ha még nem rendeltél szerintem próbáld ki, nyugodtan megeheted pl reggelire mert zsírszegény és a legtöbb finom is! Én annyira untam már a szokásos reggeliket (kenyér/piritós, tojás, müzli stb.), ezek viszont változatosabbak voltak! Hamis tiramisu No.I.
2008. márc. 9. 18:14

Sziasztok! Én is most kezdtem, 1 hete a fogyókúrát/diétát, és mivel már én is több dolgot kipróbáltam (mondjuk a csoda/divatdiétákban sosem hittem) gondoltam most beújítok. Mivel munka után már nem nagyon van kedvem főzni, rendeltem a Gastroyal-tól szénhidrátszegény napi menüt...Nem tudom ki próbálta már, de nekem nem nagyon jött be...mondjuk a diéta mellékhatásai azért jelentkeztek, a teltségérzet, fáradékonyság alábbhagyott, de ez lehet, hogy a nasi-csoki elhagyása miatt is van :)

(amiket mellesleg imádok!!!)

Tud esetleg valamelyikőtök olyan szénhidrátmentes recepteket, amelyiket tényleg kipróbálta, laktató és fogyott is vele? Nekem olyan 4-5 kilótól kéne megszabadulnom. Esetleg diétás süti/desszertreceptek?

Köszi!

2008. márc. 9. 18:11
én sem tudom hogyan kell kiszámolni, mindenesetre napi 2 óra elég jó:O több mint elég :) gratula, hajrá, kitartás. Szerintem nagyon jó úton jársz füge!
38. 22f56b42c8 (válaszként erre: 33. - Szevick)
2008. márc. 9. 18:00

igazábol nem tudom mennyit égetek mozgással.. sose számoltam ki..

2 órát kondizom naponta

leg magic

lépcsőzőgép

sulyzók

hasizom

torna

eddig ennnyi:)

de ha már elérem hogy 2 számjegyü legyen a sulyom, onnantol fokozatosan fogom csökkenteni a mozgást napi 1 óráig:)

szerintem az is elég lesz a további fogyáshoz és a sulytartáshoz...ha nem .. akkor majd variálok:)

37. gabcsi8080 (válaszként erre: 36. - Szevick)
2008. márc. 9. 17:56

ÁÁÁÁ...csak vicceltem, de tényleg nagyon szeretem.Most pl. fáj a "hasizmom" kicsit durván nyomtam de muszály.

Szerintem jó befektetés csak meg kell kérdezni mennyi egy kondibérlet.....szerintem bőven visszahozza az árát.Ráadásul itthon az ördögös boxer naciba is ráállhatok de terembe még klassz rucit is kell venni.

2008. márc. 9. 17:50

(még jobban irigykedik):)

tuti jó vásár egy akármilyen kardiógép otthonra. Erre a teregetés funkcióra még nem is gondoltam XDXD kreatív:D 2:1

35. gabcsi8080 (válaszként erre: 33. - Szevick)
2008. márc. 9. 17:48

Kicsit nagy helyet foglal a gép a nappaliban de megéri és ha leszállsz róla akkor még teregethetsz is rá!! :)

Nem ám.Mi a Tesco-ba vettük akciósan 17900.- volt.

A 38ooo.-ről leárazták.Én azt hittem befürdünk vele de eddig minden oké.Sose csináltam még ilyen jó vásárt!

34. caravell (válaszként erre: 33. - Szevick)
2008. márc. 9. 17:30
Semmi komoly, tizenhétezerért vettem használtan a netről, már a mérőórája (km, percszámláló, kal.) sem működik, de tekerhető :) Egy futógépet szerettem volna, de annyi pénzem nem volt: Régen futni jártam, de este más dolgom van, reggel meg nem mindig van erőm, meg állandóan arcüreggyulladásom volt. Azután jöttek a kazetták, DVDk, de ott is meghatározott idő kell, a legrugalmasabb szerintem ez.
33. szevick (válaszként erre: 28. - 22f56b42c8)
2008. márc. 9. 17:18

Nagyon jó! Bár én nem használok fehérjét, de még előfordulhat. Szerintem jó 5let, csak vigyázni kell, hogy eleget mozogj ahhoz, hogy mind elégesd, ne juttass sok felesleget be belőle.

Én jövő héten rendelek L-carnitine-t, ha gondoljátok majd beszámolok milyen a hatása. Azt olvastam a zsírégetés felfokozásán kívül az erőnlétet is fokozza. Nagyon kíváncsi vagyok.

Nektek van otthon ellipszisetek! Dejó! (Irigykedik):D

32. caravell (válaszként erre: 31. - Szevick)
2008. márc. 9. 17:17
Köszönöm, igyekszem figyelni rá!
31. szevick (válaszként erre: 27. - Caravell)
2008. márc. 9. 17:13
Hát akkor ha nincs számláló úgy érzésre, ha kicsit lihegsz határeset, ha nagyon, akkor tuti 130-180 a pulzus és ez már messze nem zsírégető. Ha kényelmes, de nem túl lajhár tempóban, rendszeresen csinálod és jól megizzadsz a végére, akkor jó. A növelés lehet intenzitás is meg idő is, ha úgy érzed meg se kottyan a szint, amin vagy, bátran lehet erőkifejtést is növelni, csak vigyázz a pulzusra, ha úgy érzed , kiugrik a szíved kicsit még lassíts.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook