2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)
:D:D
sajnos nicns szuperzsiregeto tervem, de azert probalkozom
hanyszor akarsz tornazni otthon ?
mauyg a sulyzos edzesnel es testepitoknel kb 80 % ban a kaja a meghatarozo, mert ha szar a kajalas a zsir sem bomlik ugy meg az izmok sem tudnak fejlodni :(
Én is átküldtem az e-mail címem, hátha úgy könnyebben rávenném magam ha ott lenne előttem a megoldás.
Köszönöm szépen!:)
vannak zsiregetok a mik jok, de sokuk veszels is lehet, masreszt csak kardio edzes mellett mukodnek:(
sztem jo eljarni valami kozossegbe, vagy keresni valami jo helyet ami a szivedhez no esetleg
pimpi
ok koszi, ezeket jo tudni
van valami amit meg nem csinalhatsz? milyen gyulladasod van?
tudom unalmas, es en pl sokat sportoltam elotte de szules elott 106 kilo voltam
utana 74 majd mivel ejjel zabaltam felment 80-82 re, gyuloltem magam
egy eve 82 kilo voltam
most 66
es semmit nem eheztem, bar en edzek is heti negyszer min
szval az etkezes nagyon fontos egy ido utan megszokod foleg ha latod a valtozast :D
ha adsz email cimet rengetg edzestervet csinaltam otthoni edzesekre is de kondiban is
hol akarsz tornazni? van ami suly nelkul is nagyon tud fajni:D en vettem step padot itthonra es csak fel es le lepegetek ra, es annyira izzadok hogy folyika labamon is,mostanaban bicajozok itthon minden nap 50 percet es kozben a play stationnal jatszok, tudom ez mar szomoru :D
75 dkg zabpehely vizben fozve, egy kanal protein
kave
turo, vagy gyumolcs
rizs, zoldsegek, roston sult csirke
vagy
teljes kiorlesu teszta ra tonhal es kukorica, keves tejszin, olasz fuszerek
vagy
nagy krumpli hajaban sutve, ra pici sajt, steak, vegyes zoldsegek
vagy
gulyasleves
vagy
fozelekfele sovany hussal
turmix
tohal salata egy szelet teljes kiorlesu piritos
vagy
omlett 6 tojassfeherjebol de csak 3 sargajabol
vagy
grillezett zoldsegek, hussal
turmix vagy turo alvas elott
magok: mangula, dio, mogyoro (sotlan!)
ez csak egy pelda pl egy 100 g szenhdirat koruli kajara
szval ebbe meg bele lehet tenni valamit, joghurt, gyumolcs, avgy valami vagy akar reggel muzliszelet vagy ilyesmi
Megnéztem a lapodat és elámultam!Olyan édesek a picik!
Neked nincsen valami ötleted hogy mit tornázzak a lábaimmal?
csinald azót hogy egyel ugy mint a cukrosok napi 180 szenhdirat max
ezzel sak egy baj van hogy ki kell szamolgatni de megeri :D
en irtam hogy 6-7 orankent eszek soha nem ehezek es megis fogyok, mert a szervezetem tudja hogy nem kell tartalekolnia mindent mert ugyis jon a kovetkezo adag :D
en azert akartam mert harmas ikreket szultem es nem akartam hasplasztat
masreszt szarul ereztem magam
Huuu ezek nagyon jól hangzanak...nyami meg is éheztem így lassan este 10 óra tájban.:) Egyébként reggelire bevezettem a zsírszegény túrót, icipici müzlivel, vagy ha ezt nem akkor natúr joghurtot müzlivel.
A zabpelyhes palacsintáról olvastam, ez is jól hangzik, csak félek ha egyszer megint elkezdek édességet enni, elkap a lendület és nincs megállás...az a baj, hogy a "mindent szabad, csak mértékkel" elvet nekem nagyon nehéz betartani, most is fogyi alatt (kb 2-3 óránként enni, 1 almát, natúr joghurtot, de folyamatosan, naponta 5x kis adagokat, hogy az anyagcsere is szinten maradjon) Mert én eddig vagy ettem, egész nap falatozva, vagy akkor nem ettem de az nagyon rossz mert nagggyon éhes maradtam.:(
De mopst megpróbálom átszoktatni magam az új rendszerhez...csak hát ha valaki szeret is enni, élvezi az evést annak ez nehezebb...sajnos.
Szerintem is, de megoldjuk.:))
Jó, lehet ez a másfél hét kevés volt, egyszer 3 hónapig nem ettem csokit, semmilyen édességet (hol vannak már ezek az idők...) a végén már a "nevén nevezhetetlenről" álmodtam.:)
Egyébként érdekes, nem sokan írtatok arról, miért is szeretnétek fogyni. Úgy értem mindenki a "kinézete" miatt (amugy én is részben), vagy azért is, mert mondjuk nem jól érzi magát...nekem pl. az utóbbi időben nagggyon rossz volt a közérzetem, még a reggeli tea után is fájt a hasam (amugy szinte minden után) és volt hogy fizikailag voltam rosszul kajálás után. Meg az az igazság, a mindenféle betegségtől is félek, ami nálam a rengeteg édesség evése miatt esetleg kockázatot jelentene, de remélem ezt sikerült megelőzni.:)
ha edessegre vagyom veszek zsirmentes turot teszek bele egy deci vizet, es egy kaveskanal bolero port, es egy edes joghurt kremet kapok, nagyon finom
lehet palacsintat csinalni zabpehelybol is, reggel en pl zabpelyhet eszek vizben fozve (mikroban ket perc) es teszek hozza egy kanal feherjeport, amivel finom csokis zabpelyhet akpok, es mivel ez osszetett sznehidrat lassan es sokaig szinten tartja az inzulin szintet ezert kevesbe vagyok barmire is, es nagyon laktat
csak par otlet :D
le lehet szoknim mert egy ido utran a szervezet vercukor szintje beall normal szintre, nem ugral fel es le
a glutamin (ami egy amino acid), pl csokkenti az edesseg utani vagyat, es az izmok mukodesenek is sziksege van ra, en naponta eszem
en mar nem vagyok semmire, de erdemes ugy csinalni hogy ha valaki dietazik hogy tartson egy csalo napot, ahol mertekkel eszik valamit amit kivan, aztan kovetkezo naptol vissza onkontrolba :D
Szerintem ez nagyon nehéz menet lesz!De megoldjuk!gaz!?
Amugy szerintem csak megkell szokni hogy nem szabad és utána könnyebb lesz!De csak a lebeszélés,mert ugyan ugy kivánni fogjuk!Szerintem!
ragcsalni tok jo a mandula es diobel, keves szenhidrat van benne, sok olaj ami kell a szervezetnek (omega 3-6-9)
en naponta egy ket marek magokat eszek
Hát igen rágcsálni azért mindenképpen jobb...de most egy darabig nem szabad.
Szerintetek hozzá lehet szoktatni a szervezetedet ahhoz hogy normális kajákat akarjon enni, párolt zöldségeket, egészséges, ízletes kajákat, ne pedig csokit-csokival? Vagy ez adottság kérdése? És ha valaki csokaholista, le tud róla szokni, vagy ez mindig egy kínszenvedés lesz (ha elmegyek egy pékség, fánkos, csokis sütis cuki előtt)??? Van akinek már sikerült?
Én fügétöl hallottam a * slimet és azt vettem!Elég jo az ize!De van aki mást iszik!
Reggeli és vacsi hejett!
Az a baj ha sokat rágcsáltál idáig ez azon nem segit!De tény hogy nem vagyok éhes!Most iszom az esti adagomat!
sztemnagyon jok a whey proteinek, amik ugy vannak kitalalva, hogy tobb tapanyagot is potolnak, es kifejezetten sportolok szamara van kitalalva, nagyon jo ewtrendkiegeszeito, vagy etkezes helyettesito, en vizzel iszom mert tejallergiam van, illetve a tej tele van zsirral
a masik ok amiert ajanlom mert keves benne a szenhidrat, mint mas turmixokban es sok a fehreje, en naponta 6 - 7 szer eszek (max 200 szenhidrat-komplex, 200 gram feherje, kb 50 gral olaj, meg vitaminok, es persze zoldsegek)
Ti milyen shake-eket, turmixokat isztok, milyet vegyek??? Lehet hogy nekem is kéne, mert nagyon sokszor vagyok éhes, amolyan "csak hadd rágcsáljak valamit" típus vagyok kajálás szempontjából(és ez legtöbbszöt nasi volt de csak EDDIG:)
Ezektől amugy fogyni is lehet, vagy csak elveszik az éhségérzeted?
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- Április 27: Kezdjük együtt a fogyit!
- Kezdjük együtt Húsvét után-KEDDEN!!!!!