2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)
szija:)
nem is igazán kitartás kell ám a fogyihoz, hanem megszokás...
az elején kitartónak kell lenni... aztán idővel megszokod, és természetes lesz..:)
én is igy vagyok:) már megszoktam:)
fel a fejjel:)
sikerül neked is:))))
Sziasztok! Elsem hinnétek de tegnap a Gesztenyés parkban találtam egy szegény kutyust:(! Most itt lakik nálunk, de sajnos nem maradhat sokáig! Ha valaki tud valami jó helyet neki kérlek szólj!
Ma jó nagyott sétáltam vele 6:45-7:00:)!
Ma még leszek addig is mindenkinek sok puszi & kitartást!
amugy egyértelmüen a centi számit mert az adja a látványosságot... nálam a minusz centi alig több valamivel, mint a kiló...
az én példámon nagyon láccik hogy a centi számit..
eredeti sulyom
160 kg
méretek:
mell: 139 cm
derék: 126 cm
csípő: 147 cm
mostani
suly :105,9 kg
Mell: 124 cm
derék: 99 cm
csípő 129 cm
összesen : -60 cm
összesen:-54,1 kiló
ugyhogy nem szabad a mérlegen idegeskedni...
én inkább centire hallgatok mint a mérlegre..
a centi nem romolhat el:)))))))))
én ugy csinálom hogy 2 -3 hetente eszem egy adagot ebédre és ugy hogy 1 és 2 óra között... tehát 3 után semmiképpen... ez amolyan norbis szabály féle:Dmert én azért azt is nézem..:)
pl ma rizses lecsótettem kolbásszal , sajttal
azt negyed és fél 2 között, kicsit korábban mint ha pl zöldséget ettem volna:) de szerintem
a recept reggelire is jóó... ha szereted a sós zöldséges kaját reggelire..:)
Tényleg jól hangzik ám, tetszik!
De a kukoricapehely miatt csak reggelire enném.
De tutira megcsinálom.
Ne keseredj el!!!!!!!
Tudom könnyű ezt mondani de tudom milyen érzés.Ne törődj vele.Kicsit a szervezeted most azt mondja:nem kap olyat amit eddig akkor kevesebbet használ fel.
Egyél naponta többször keveset (kb.5*) és akkor megnyugszik, hogy kap ő kaját nincs vész.Hidd el el fog indulni.A mérleget meg tedd be 2 hétre a sarokba és hidd el jobban fogod magad érezni!
szivesen:) csak a tojást sózni kell mielött belekevered a dolgokat:)(nekem izlik)
és én magam a kukoricapehely miatt nem eszem gyakran , de amikor eszem nagyon feldobja a diétát:))) a változatosság csokákra képes:))
sziasztok.
na emgvolt az ebédem:) fincsi volt. ezt találtam a 90 napos diétáról... anno nekem nem váltbe ez a fogyi de nem gondoltam ilyen rossznak...
tök érdekes hogy mindenki ugy tudja kritizálni az összes diétát, de akkor mi lenne az ideális?
mert én pl ha mindent ennék és mértékkel,(amire azt mondják ideális) akkor is visszahiznék, mert érzékeny vagyok a szénhidrátokra... szal nem értem ...
füge 175!
Köszönöm a receptet tutira ki fogom próbálni, mert nagyon tetszik!!!!
Sziasztok!!
Ezt a "minden kezdet nehéz" című dolgot én is alátámasztom!!!!Mikor megvettük az ellipszist:ááááá...mondom nem nagy cucc, bemelegítettem felálltam rá....hát a 10 percnél azt hittem a nyelvem a bokámat éri, a lábaim nem éreztem és a fejem nekem is égett de inkább azért, mert rá kellett jönnöm, hogy milyen punnyadék vagyok.
Azóta 1 óránál járok és jócskán emelnem kellett a nehézségi fokozatot!
Csak elkezdeni nehéz, kitartás! Biztosan Te is ilyen ügyes vgy, gondolj arra,h jön a jóidő, lekerülnek a kabátok, pulóverek...
A torna eleinte engem is megviselt, tíz perc után meg akartam fulladni, láng vörös voltam, mint aki mindjárt agyvérzést kap... Három hét után mostanra már letekerem a 40 percet a tréneren és tegnap már figyelnem kellett,h jól belehúzzak, gyorsabbn tekerjek,mert ngyon Hawai volt, szórakozás - ráadásul éppen karibi zenére :)
Szóval, csk a kezdet nehéz!
hello lányok.
hát itt aztán pörögnek a dolgok:)
ma én is elkezdtem a fogyit.voltam hajnalban kondizni,hát eszméletlenül elszoktam tőle,főleg a szaunázás viselt meg pedig azt eddig imádtam.
reggelire mozzarella sajtot ettem,ebédre meg sali lesz,remélem sikerül megállnom nekem is a zabálást,és olyan ügyi leszek mint ti:)
kitartás!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- Április 27: Kezdjük együtt a fogyit!
- Kezdjük együtt Húsvét után-KEDDEN!!!!!