Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! fórum

2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)

30. caravell (válaszként erre: 20. - 22f56b42c8)
2008. márc. 9. 17:04
nagyon kitartó vagy, elismerésem, gratulálok! kívánom,h sikerüljön elérned a célod! :)
29. caravell (válaszként erre: 26. - Gabcsi8080)
2008. márc. 9. 17:02

nekem is, ma a fiam törpi kazettájára tekertem, időnként hangosan felröhögtem, mert sosem volt annyi időm,h meghallgassam az átírt dalok szövegeit, nagyon jól szórakoztam.

egyetlen gondom vele, hogy a vállam vékonyabb lett, a karom meg maradt,amilyen volt, így most elég fura, súlyzóznom kell v. valamit kitalálni, mert tök hülyén néz ki és mi lesz még később.

28. 22f56b42c8 (válaszként erre: 25. - Szevick)
2008. márc. 9. 17:02

fehérjeturmix:)

szénhidrátszegény kalóriaszegény cukormentes proteinitalpor

édes, finom, és ha megiszom 3-4 órára simán elvagyok vele:)

elveszi az éhséget, és még az édességet sem kívánod:)

csoki, eper vanilia íz, és ennek variációi:)

27. caravell (válaszként erre: 21. - Szevick)
2008. márc. 9. 16:59

Köszi, valószínűleg a pulzus nem túl gyors, de eleinte lihegtem és vert a szívem mocskosul. sajnos nem tudom mérni, nics mérője a tréneremnek.

A növelést azt nem az erőkifejtésre érted, hanem az időtartamra,ugye?

26. gabcsi8080 (válaszként erre: 25. - Szevick)
2008. márc. 9. 16:53

Tuti az ellipszis!!!

Az összes izmot átmozgatja és tévé előtt igazán szórakoztató, mármint egy óra meg se kottyan.

Totál leköt a film, szóval nekem bejött.

2008. márc. 9. 16:43

az ellipszist én is nagyon szeretem! szórakoztatóbb mint a tekerés.

Hogyan pótolod a fehérjét füge? Úgy értem kiegészítővel vagy kajával?

24. 22f56b42c8 (válaszként erre: 22. - Szevick)
2008. márc. 9. 16:12

kb 2 hete vált a diétám tejlesen kialakítottá

szénhidrátszegény étkezésen, idő és mennyiségkorlátozáson, és pluszfehérjebevitelen alapszik

magyarul az atkins diéta, a norbi update, és a * diéta keveréke:D

plusz mozgás természetesen:)

23. gabcsi8080 (válaszként erre: 21. - Szevick)
2008. márc. 9. 16:08

Ez tutira így van mert az első két hétben lógott a nyelvem az ellipszis tréneren 20 perc után most meg meg se kottyan.

Emelnem kellett az időt is meg a nehézségi fokozatot.

22. szevick (válaszként erre: 20. - 22f56b42c8)
2008. márc. 9. 16:06

nem semmi, gratulálok! :O:O:O

Neked mi vált be?

21. szevick (válaszként erre: 9. - Caravell)
2008. márc. 9. 16:05
Caravell, ha elfogadsz tanácsot, a kardió nagyon jó fogyasztó edzés de ha nem megfelelően csinálod nem a zsírszöveteket égeted vele. Próbálj mindig zsírégető tartományban maradni, tehát a pulzusod 120 fölé ne emelkedjen! Plusz ha a tested hozzászokott a terheléshez nem lesz ugyanolyan a fogyás, növelni kell a terhelést sajnos.
2008. márc. 9. 15:59

hát eddig 53,9 kiló ment le... már alig várom hogy 100 kiló alatt legyek:))

egyébként 175 centi vagyok és 69 kiló az álomsuly amit el akarok érni:))

2008. márc. 9. 15:54

Na ja igaz, tudom, én is 18 évesen még 178 centihez 56 kiló voltam :S na ez ma már lehetetlen:P de ha visszatekintek túl sovány! Azért írtam Krisztinek, hogy alkatától függően persze, ne legyen túl kevés az elérendő súly.

Füge, Te hogy állsz? mennyit sikerült majd egy év alatt elérni?

18. 22f56b42c8 (válaszként erre: 1. - Kriszti15)
2008. márc. 9. 15:51

helo

én egész életembe a sulyom ellen harcoltam...ugy naggyábol 14 éves korom óta...

2007. május elseje óta fogyókúrázom:)

ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan:)

szivesen segitek neked, és bárkinek:)

2008. márc. 9. 15:36
Alighanem Kriszti itthagyott minket.... :(
16. Kedveske (válaszként erre: 14. - Szevick)
2008. márc. 9. 15:29
...de 15 éves...én is 53 voltam 15 évesen és 170 cm. Vékony voltam, de nem voltam sovány, vagy csontkollekció, teljesen átlagos tini voltam. Most 62 kg vagyok a 170 cm-hez és dupla annyi idős. És az alkatom is normális. (persze ha egy két kig lemenne nem bánnám)
15. gabcsi8080 (válaszként erre: 14. - Szevick)
2008. márc. 9. 15:22
Na puff neki a napló nekem sem jutott eszembe pedig én is írok és elég visszatartó erő, mert becsületesen írom!! :DD
2008. márc. 9. 15:20

Na most látom hogy 65-ről...szórri.

Az 53 szerinted reális? Nem tudom milyen alkat vagy, lehet valakinek ez a jó súly, de szerintem elég kevéske. Ha izmot is szeretnél látni magadon nem kell ehhez ragaszkodni, inkább a tükör+ centi segítsen mint a mérleg.

2008. márc. 9. 15:16

Kedves Kriszti!

Először is mennyit híztál? Mert ha pár kilóról van szó nem kell nagyon beleásnod magad a fogyókúrák világába, elég heti 1-2 edzéssel több és pár hónapon belül szép lassan lemegy. 1-2-3 hét alatt is lehet fogyni 10 kilókat, de meg is lesz az eredménye. Szóval szerintem ilyesmiben ne gondolkozz. Persze csábító a gondolat, hogy egy röpke hónap és eltűnnek a hurkák, de ez a mód, amit szinte senkinek sem sikerül fenntartania, ahogy Gabcsi is mondta. Igazából bárki is akar fogyni ,persze a helyes táplálkozás mellett, sajnos nem sajnos csakis mozgással lehet! Ez az egyetlen egészséges út.

A diétához pedig nagyon nagy segítség a napló vezetése, ha vagy annyira szorgalmas, hogy lejegyezd mit eszel, meglátod hol a hiba, mikor eszel túl sokat és hogyan kerülhetnéd el.

Bocsánat hogy ennyit írtam, remélem valami hasznosat találsz benne, sajnos a sok tudomány ellenére rám is felszaladt pár kiló úgyhogy csatlakoznék hozzátok:)

Sok sikert mindenkinek!

Puszi: Viki

12. gabcsi8080 (válaszként erre: 11. - Kriszti15)
2008. márc. 9. 14:10

Nézd, nem vagyunk egyformák de azt tudom, hogy ha lassan jársz tovább érsz.

Csak gondold végig, ha 14 napig koplalsz és éhezel stb... mi lesz a vége????

Nem tudod megtartani, mert mihelyst eszel valami tartalmasabbat a szervezeted elraktározza hiszen megvontad ami kellett eddig.Megijed és raktároz!!!

Szépen lassan visszajönnek a kilók ha nem több.....

A szervezetedet nem tudod becsapni csak félre vezetni.

Sajnálom, hogy nem adhattam kedvezőbb választ! :(

De őszinte vagyok.

2008. márc. 9. 14:02
Te hiszel abban hogy 14 nap alatt min 6 kg lelehet fogyni?
2008. márc. 9. 13:53

Nos????

Valami kérdés, vagy töprengsz?????

9. caravell (válaszként erre: 7. - Kriszti15)
2008. márc. 9. 13:07

A mozgás nagyon fontos, nekem épp az a bajom,h nincs lelkierőm hozzá hétközben, mikor hazajövök a munkából :(

Ha meg mozgok (most két hete majdnem minden nap tekerek a tréneren 40-50 percet) akkor meg nem fogyok... illetve fogyok, mert a ruháimon érzem, de a mérleg az izmosodás iatt többet mutat. Na, ez elkeserít, annyira jó lenne látni, hogy elindult lefelé...

2008. márc. 9. 13:04

Együtt érzek veled, nekem is voltak súlyproblémáim ebben a korban de legalább időben észbe kaptál!!!

Szóval melyik módszer szimpatikus???????

Van egy csomó "divatos" diéta te melyikkel szeretnél

indulni????

2008. márc. 9. 12:57

Én bánatomba enni szoktam(nah ez egy rossz szokás)

Igen 15 vagyok:)

Csak most jöttem rá hogy kellene fogynom mert nyáron nincs kedvem kimaradni a jódolgokból csak a kg miatt....de én próbálom azokat a hibákat elkerülni amikbe sokan beleszoktak "esni"

Pl: sokat iszom(napi 2-3 l)

és mozgok is:)

2008. márc. 9. 12:48

Huh, ez jó kérdés.Nekem is volt szerelmi bánatom de én fogytam...

Először is el kellene döntened melyik módszert választod, mert ugye nem mindegy.

Másodszor ha jól gondolom 15 éves vagy?

Harmadszor nincs mit feladnom, mert életmódot váltottam, de ha mégis akkor jövök a Hoxára a csajokhoz vagy magamba nézek és elgondolkodom, hogy mire is vágyom és ez sajnos áldozatokkal jár.

Majd elballagok a hűtő felé és eszek valamit ami megengedett!!!

:)

2008. márc. 9. 12:30

Jaj de jó hogy végre valaki van :) nekem a lelkifröccsre lenne nagy szükségem:)

Eddig mindigy normál súlyom volt(170/53-55)és most szeptember óta annyira meghíztam(szerelmi bánat miatt) és most nagyon szeretném visszanyerni a régi alakom hisz mindjárt itt a nyár...:)Ha kezded feladni a fogy kúrát akkor mivel lendíted vissza magad a helyes útra??

4. gabcsi8080 (válaszként erre: 1. - Kriszti15)
2008. márc. 9. 08:17

Szia!

Én is régebbi motoros vagyok de ha akarod szívesen segítek jó tanáccsal, lelki fröccsel.

Ha gondolog írhatsz privibe.De beteszem az oldalt a kedvenceim közé és akkor írhatsz ide is!

Kitartás!!!!

2008. márc. 9. 08:10
TE mikor kezdted?És hogy haladsz vele?
2008. márc. 8. 20:44

Szia!

Én már nem ma kezdtem, sajnos :(

2008. márc. 8. 19:56

Szaisztok én ma kezdtem a fogyókúrát és ti??:)

Segítsetek kérlek hogy elérjem a célom(65-->53)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook