2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szio Bumbu!
Akkor mar Nalatok kicsit "csaladbaratabb" lett,mint volt.
Inszeminacioval,elsöre sikerült,de elötte 4 ev sikertelen probalkozas es egy elveszitett Babank volt.
Bevallom,volt idöszak,amikor azt gondoltam,hogy esetleg csak lombikkal sikerülhet,de Csoda törtent.;)
Sziasztok!!!
Kepzeljetek itt is uj tamogatas van.25 het betoltese utan jogosult vagy a "vitamin penzre"190£.A vedono tolt ki egy papirt es ugy jar a penz.
A LISTA:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor 1 éves lett Bence Zsolt.
2. Vanet június 21-én 14. 20-kor 1 éves lett Laura.
3. szofi28 június 25-én 15. 16-kor 1 éves lett Laura.
4. zsuzsa74 június 27-én 11. 08-kor 1 éves lett Hanna.
5. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor 1 éves lett.
6. kikki Dorottya nevű kislánya június 30-án lett 1 éves.
7. Lili13 Adrian 1 éves lett július 2-án 16:05-kor.
8. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel 1 éves lett.
9. Pici04 július 3-án Marcus 1 éves lett 11:17-kor.
10. kkinga78 Dániel Máté Hunor 1 éves lettjúlius 6-án, 12 óra 50 perckor.
11. kutyapocok Hannája július 7-én este 18. 00-kor 1 éves lett.
12. csillu77 Ági 1 éves lett július 8-án 10. 00-kor.
13. martone82 Csengéje július 10-én hajnali 4 óra 50 perckor 1 éves lett!
14. Cashmere Balázs György 1 éves lett július 10-én 10. 25-kor.
15. vuck Boldizsár 1 éves lett július 10-én, 18. 44-kor.
16. Mókicaaaa Gergőkéje július 11-én 9:04-kor 1 éves lett!
17. annelly Zsófia július 12-én 10:53-kor 1 éves lett.
18. R75 Gréti július 14-én 20:43-kor 1 éves lett.
19. gardiedi július 15-én 1 éves lett Sára.
20. magdolna56 Márk július 17-én 00:14-kor 1 éves lett
21. Szurgo július 21-én Áronbaba 1 éves lesz. Még 1 nap,illetve orak kerdese!
22. Alexa77 július 29-án 12:04-kor 1 éves lesz Réka. Még 9 nap!
23. Sutoczkine augusztus 04-én 17 órakor 1 éves lesz Nándi. Még 14 nap!
24. Bumbu23 augusztus 7-én 10:13-kor 1 éves lesz David Chigozie. Még 17 nap!
25. Time augusztus 11-én 07:01-kor 1 éves lesz Emma Anna. Még 21 nap!
Remek duplaztam az r betüt:
Marrcus=Marcus
Sziasztok!
Na ,vagyok am,csak Marrcus lefoglalt ma,meg pakoltam,mostam.
Meg vasalni kellene.Aaaaaaaaaa!!!!!!
Bevallom hajnalban,amikor megjöttünk meg elolvastam a "termest".....
Sok minden törtent.
Övön alul es felül.
Masik tema:mag-tagok,stb...
En sem a "kezdettöl" vagyok ugyan itt,de vhogy anno ez a mag-tagsag nem volt tema,kesöbb lett az.
Különbözö egyenisegek vagyunk es ez igy jo,nem csak 1-2 ember hatarozza meg a forum "szinet".
én úgy tudom, hogy a gyed az maradt két év, ha megvan az egy év jogviszonyod. a gyes lett háromból kettő...szóval, ha két év után lejár a gyed, akkor nincs utána már semmi. (a jogviszonyod meg attól fennáll, hogy otthon vagy. csak második gyereknél már a gyedet nem a fizuból számolják, hanem a gyedből, szóval csökken, de ez eddig is így volt.)
már ha ezt kérdezted ;-)
Szijjasztok!
Timcsi a szüléstörténet nagyon meghatóra sikeredett..a Többiekét is szándékozom elolvasni idővel...
Bumbu!
Szerintem is lényegtelen ki mikor lett fórumozó tag, a lényeg, hogy ki marad aktív író-olvasó...és akkor most mi van hogy mégis megjött? kérdeztél valakit? Melyik városba mentek strandolni? Én Brightonban voltam a Zurammal....:-)
Lili, Pici várunk Titeket is, tessék élménybeszámolni!
Csajok tudja valaki hogy most akkor hogy van ez a 2 évre szóló juttatásos buli? Az ok, ha valakinek az első gyermeke lesz akkor 2010 májusa előtt ha megszületik, akkor 3 év vonatkozik rá, ha nem 2 illetve annyi hónap, amennyit előtte dolgozott...de ha mi a 2 év alatt leszünk terhesek akkor mi a szitu? mi nem tudtunk hivatalosan dolgozni, akkor nem kapunk semmit? Ránk mi vonatkozik?
sziasztok, még emésztem az elmúlt napokban történteket... egyelőre nem tudok mit szólni, de nem is fogok...
huh, kistesó-kérdés, még én sem tudok belegondolni, pedig szívesebben maradnék itthon jövőre, hogy Laurát ne kelljen bölcsibe adni, de muszáj lesz.:(
minden nap próbálkozom Lauránál a babatejjel, de nem sok sikerrel. szombaton megyünk nyaralni, és már előre parázok, mi lesz, milyen hiszetiket fog levágni az étkezőben, mostanában itthon már az etetőszékbe sem teszem be, annyira gázos a helyzet, játszás közben legalább elfogad pár falatot.
Sziasztok!!!
Lili:milyen babakocsit vettel?En most azzal hadilabon allok.Mindig dontok egy mellett aztan latok egy masikat.De ma estere dontenem kell es megrendelem.
Ugy orulok anyum kuldott ki csomagot egy magyar parocskaval.Autoval jonnek vissza igy elhozzak.Kuldott David szulinapjara egy csomo jo jatekot pl:bugocsiga,kellj fel Jancsi stb..Amiket itt nem is lehet kapni.Nekem meg finom kolbit:)+csaszar szalonat.Aalig varom mar,hogy megjojjon a csomag.Vegre egy kis hazai.
Mi is most ertunk haza... es vettunk egy babakocsit is, meg egy csomo rucit Adriannak.
Ja lattam, az utazarol is szo volt.... amiota maszik es lepked, felora a amax, amit elvan az autosulesben az en csemetem, utana masszivan szorakoztatni kell... ma volt nalunk 2 kisauto, 3 konyv, 2 zenelos jatek, egy huzogatos jatek, es legalabb 4-5 ragcsalnivalo dolog.... hazefele leginkabb a terkep es a kekszesdoboza kotottek le,meg az anyja bugyuta, rogtonzott eneklese... na azt hallanotok kene... szoval mi is alvasidoben probalunk utazni... az odaut 2 ora, de visszafele 4 lett a hatar es utepitesek miatt...
Bocs, ezt humorosabbnak szantam, na mindegy.
ui: nekem mar kozel a 40, kerdezz nyugodtan:)
ha lesz kisteso, konnyen lehet, hogy surolni fogom a negyedik x-et akkoriban...
Sziasztok Csajok!
Nemreg erkeztünk meg haza.
Most megyek aludni.Majd jövök.Puszi
valoszinuleg:) de amugy is magasrol tesznek ezek mindenre.MOst valtozott a szisztema a baratnom meselte tegnap...Na jo ez majd egy masik nap sztorija.
Jo ejt!
en is elmegyek.Megrendelem az uj babakocsit David szulinapjara, aztan kidolok a sorbol en is.Nah jo, lehet egy mahjongot meg lenyomok.Jo, lehet kettot:)
JO ejt!