2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Tul vagyok rajta.Kicsit most huzodik a nyakam de megmaradok.3 oltessel varrtak ossze amit elvileg hetfon kellene a korzeti orvosi rendeloben a novernek kiszedni.Ellenben a nover bevan tablazva es mi hetfon indulnank a tengerre.Holnap kell visszahivjam oket, hogy akkor most mi lesz?Ugyanazzal a kek drottal van varva mint a csaszaros sebem.Nekem is a csaszis seb csonttol csontig van.Meg mindig utalok hozza erni pedig mar regen begyogyult.
Te jo eg!
Eleg durva lehetett a rangatas resze.
Tenyleg!A Ferjed ott lehetett Veletek?
Ö hogyan "elte" at a szülest?
Csak csodalkoztam hirtelen a vagas nagysagan.
Nekem eleg pici,pedig Marcus eleg nagy volt es nem cimbaltak nagyon.:)
Bumbu!
Mi ujsag?
Rendben volt minden?
Nekem is volt par eve hasonlo,ambulans mütetem,csak nekeem nem zsirmirigyem volt,hanem anyajegyeket kellett eltavolitani.
Szio Nelly!
Baccus,akkor Neked jo nagy vagasod van!
Szio Moki!
Köszi szepen!Eleg vadul nezünk mar ki.Holnap felszedem a szönyegeket.
Apa most hord le nehany kartont az autoba es holnap munka utan elviszi.
A kocsink kapacitasa eleg jo,mert ugy tünik,hogy 14-15 karton befer egy fordulora.
Ha minden rendben van akkor szombaton hajra.;)
A butorokra es a maradekra lesz segitsegünk.
elvileg van, ha minden rendben lesz
sebem nagyon szép, már csak a közepén erősebb színű, ahhoz képest, hogy csonttól-csontig ér
Hát igen, ahol a hegyekből érkező tiszta vizet isszák!:-) Amit mi iszunk, azt sem kell forralni, de a védőnő szerint azt is egy éves korig. De az ilyen vizeket is előírás szerint a 3. naptól forralni kellene.
Kistarcsán viszont olyan magas a víz nitrát/nitrit tartalma, hogy még felnőttnek sem egészséges. Erre még tavaly felhívták a figyelmünket, mikor Berci született. Lehet, hogy a "szomszédban" is olyan?
Szio Moki!
Felnöttkorban sulyos agyhartyagyulladas,szivproblemak,ferfiaknal "ferfias" problemak is lehetnek.
Nekünk feltetlenül javasoltak Apanak.
A gyerekdokink adta be.
Szio Timi!
Mi fokozatosan elkezdtük a csapvizet adni.
Igaz,itt asvanyviz minösegü a csapviz.
Ha otthon vagyunk akkor babavizet adok meg.
A babavizet nem kell forralni,vagy amit Ti hasznaltok azt igen?
Nelly, én ilyen ügyekben nagy para vagyok, nulla rutinnal. A császáromnál először voltam kórházban, azelőtt sosem. Még sosem altattak, kivéve Anyukámat;-). De most habozás nélkül átvállalnám a Drágaságomtól az altatást, és az egész tortúrát, ha lehetne.
A tegnapi vizsgálat tudom, hogy fájt Neki, nagyon sírt szegénykém közben, pedig nem szokott nagyon még oltásokkor sem. De muszáj volt. Szerencsére hamar megnyugodott, és persze végig ott voltunk Vele, és fogtuk a kis kezecskéjét. A doki megnyugtatott, ez volt a legrosszabb rész. Huhh...nagggyon car érzés volt:-((.
Akkor remélhetőleg már túl vagy rajta:-). Remélem minden rendben ment, Anyukámnak tegnap "operáltak" ki egy igen nagy anyajegyet. Megnyugtatták, nem "rossz fajta", de majd a szövettan eredménye után leszek én is teljesen nyugodt.
Nálatok mit mondanak a dokik a le nem szállt heréről? Mikor kell műteni?
Itt 1-1,5 éves kort javasolnak most. De a prof. azt mondta, még nagyon régen 12-13 éves korban csinálták a beavatkozást. Ma már nem várnak addig, ne károsodjon a működés a lágyékrészben lévő magasabb testhőmérséklet miatt.
Na, akkor együtt szorítunk egymásnak!
Ha esetleg még nem tudod, és érdekel, elmondom priviben, hogy csinálják a műtétet. Engem tegnap okítottak ki:-).
Móki, ne hari, még kb. 10 percet voltam, aztán leléptem. Ha tudtam volna, hogy jössz...;-).
De most mindjárt megyek, és megválaszolom Neked az elmaradásomat. Ezzel talán kiengesztelhetlek;-).
bumbu: vigyázz magadra.
láttam, hogy beszéltetek a bárányhimlő elleni oltásról. nálunk nagyon ajánlják (van egy védőnő kismamitársam, ő is), mert állítólag, ha el is kapja a gyerek, akkor sem lesz olyan durva. nem viszket, nem lesznek szövődmények.ráadásul itt még májusban is járvány volt, mert összehordták a piciket, mondván kapja-csak-el-túlesik-rajta. szóval én jobbnak látom beadatni. mi a rotát nem adattuk be. csak azoknak, akik gondolkodnak rajta...
Sziasztok!!!
Delutan fel kettore megyek a mutetemre.Ennek oromere ma hajnalba mentem gymbe mert nem tudom delutan szabad e.
Timi:Davidet ma kellett volna visszavinni ugyanabban az idoben Londonba mikor nekem lesz a beavatkozasom, hogy megnezek leszallt e mar a bal hereje.De elcsereltem az idopontot agusztusra.Apja szerint leszallt de szerintem nem.
David mutete:hihetetlen de ha nincs laza egy nap utan jovunk haza.Ha jol turi a fajdalmat ket het mulva megcsinaljak a masik oldalt is.Egyre jobban kezdek fosni.Mult ejjel mar alig aludtam, csak gondolkodtam....
Ejnye-ejnye Timcsikém!
Felingerled az embert, hogy itt vagy aztán meg mégsenem! :-DDDDDD