2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
De tudod, az igazi járást (mi:-) onnan számoljuk, mikor már mindenhová a lábain közlekedik, és már nem mászik. Kíváncsi leszek, ez mikor következik be:-).
Amúgy nem kell félteni, a nappaliba megy a klíma. Persze 24 fokon, de így már nagyon szuperül ki lehet bírni:-). Szerintem jobban aludtunk, mint fönt:-).
Szio Timi!
Akkor mostantol "beindul" Bercike!Tapasztalatbol mondom,hogy hihetelen,hogy a Babak mennyi esest kibirnak,csak megszokni nem fogjuk az aggodast ertük sosem.
A kanikula miatt nem irigyellek.
Tenyleg!Nalunk Ma is esik az esö,de neha azert elall.
Szio Nelly!
Igen nekik.
Köszönöm a gratulaciot en is nagyon örülök vegre.
Sziasztok Lanyok!
Gyors helyzetjelentes.:D
A Fiuk most indultak el.Iszonyu kaosz van azert,mert maradtak ugye meg ki dolgok es azok szerteszet vannak.Nem baj.
Marcus ma igen koran ebredt es szegenykem kicsit nyügös is volt neha.
Nem lehet Öt lekötni,mert csvarozni,furni akar es nem a jatekkeszlettel.....
Alig akart elaludni,de mar annyira faradt volt,hogy csak ült a földön es az egyik cimborank labanak dölt es csukodott le a szeme.
Bezzeg amikor elvittem az agyaba,akkor tanusitott nemi ellenkezest.
Lassan 2 oraja alszik,ra nem tul jellemzö modon,mert neki nyugalom hozza,de most siman alszik a zajban is.
Mindjart en is iszom egy kavet,hogy birjam az iramot.
Este mar odaat alszunk.
Rebeka, hozzánk most éjszakára ért ide a szélvihar. Hajnal 3:15-kor felébredtem, hogy lehúzzam a rolókat, becsukjam az emeleten az ablakokat. Csak úgy süvített. Még Bercit is odatettem hozzánk, mert most leköltöztünk a nappaliba a jó nagy kanapéra aludni, mert a tetőtérben ilyenkor durván meleg van. Berci most egyedül alszik a kiságyában, a gyerekszobában, ami a nappaliból nyílik. Úgy látom, már akár külön szobába is költöztethetnénk, mert így is végig alussza az éjszakát (nem is gondoltam volna). De anya félt, hogy felijed a nagy szélviharra, így nagy-nagy örömmel gyorsan odaköltöztette maga mellé, a kanapé L részbe:-). Olyan jó kis helye volt ott! Eső meg csodák-csodájára nem esett. Na, ezt az esetet pont Neked válaszolva meséltem el, csak nem biztos, hogy képben vagy az alvásunkkal kapcsolatosan. Vagy mégis? ;-)
Amúgy gyere sűrűbben, szívesen látunk! Üdv a júliusi babás fórumon:-)!
Hajrá Piciék!!! Jó költözéééést:-)))!
Nagyon ügyi voltál azokkal a sajtos-túros rudakkal...éjjel 1-kor;-D. Piros pont!:-)
Mármint a rakodófiúknak, ha jól sejtem?
Gratulálok a kulcshoz...
Bezony-bezony,itt lapul a zsebünkben.
Meg idaig pakolgattunk Apaval.:D
En meg sütögetek,mert turos-sajtos rudacskakat sütök a Fiuknak.;D
Reggel 9-re jönnek en meg ha minden igaz 7-kor szeretnek kipattani az agybol,igaz a sütögetes meg eltart,mert az elsö tepsivel sincs meg keszen.
Na ja,nem baj.
Szep almokat Nektek!
Szep napocskat Mindenkinek!
Lanyok,ma delutan kezünkben van a kulcsocska!!!!!
Holnap 9-kor kezdödik a moka,vidam kacagas közben.
Szerintem Marcus ugyan akkor meg aludni fog,ma is fel 10-kor ebredt.
Szia Rebeka!
Szep reggelt Neked is!
Mondtam,hogy kelet fele megy a vihar!Igaz nalunk esett es kicsit hüvösebb lett.
Majd meglatjuk milyen lesz napközben.;)
Pelusba alszanak a Gyerekek?
Akkor en nem panaszkodhatom,Marcuson body es vekony halozsak is van este.
Sziasztok!!!
En meglogtam egy kicsit edzeni most este.Az elobb ertem haza.
Pici:nalunk is pont a jobb also orlo jon.Ma szegenyem anmnyirakesz volt ,hogy 3x adtam homeos cuccot bekentem a fogat bonjelaval.Majd este lett egy kis hoemelkedese igy kapott fajdalomcsillapitot is.Ezzel szenved meg a legjobban eddig.Voltunk reggel usziban masfel orat.Annyira szereti a vizet es allandoan merulni akar.
Dehogy leptem le.
Nem haragszom,en mar elküldtelek aludni az elöbb is.:D
Puszi
Igen,en is meglepödtem,de mar egy ideje lehetett ujjal erezni a dudort a jobb es a bal oldalon is.
Most meg egyertelmüen a fogacskat ereztem mar.Olyan fura,hogy örlöfog bujt ki es nem a szemfog.
Kicsit feltem az örlöktöl,mert allitolag jobban megviseli a Babakat,de ugy vettem eszre,hogy annyira nem volt veszes.Kopp-kopp.....
Marcus ma 10-kor aludt el,pedig par napja kicsit korabban aludt el.
Pici, most leléptél? Miattam????? :-(((
Tudom, hogy szenya vagyok, de holnap tényleg nem tudok felkelni, ha itt huhogok még;-).
Puszi Neked ezerrel, hogy gondoskodsz az alvásomról! Tényleg. És ne hari, jó? De ismersz...;-)
Én már nem is csodálozom. Szinte már hiányolok egy jó kis vihart:-)! Na jó, azt nem igazán, de a lehűlést azt nagyon.
Egyébként gondoltam, hogy a szomszédban is hasonlóan rossz a víz...bár nem törvényszerű.
Egyébként mindenki ásványvizet iszik Ktarcsán.
Jol van na.....
Picik nem akart ma tul egyszerüen elaludni.
Szerintem megint fogacska van a dolog mögött.
A jobb also örlöfoga mar kikukucskalt.Eppen az elöbb ereztem,mert kicsit bekentem az inyet.
A vihart megerösitem.
Nalunk most szakad az esö es szerencsere lehült a hömerseklet es kelet fele mennek a felhök.
Joccakat es szep almokat!
Hiaba,aki nem birja az ejszakat annak nem megy.;D
En meg pakolok egy kicsit,eppen körülneztünk Bercvel es bizony jo sok holmi felgyülemlett az idö folyaman.....
Most jut eszembe,hogy nem valaszoltam e kerdesedre:bizony a Szüleimnel is nagyon nem jo az ivoviz.
Még a legfontosabb: Móki, Telki nagyon jó! Van honlapjuk is, írd be a keresőbe, ott találsz tel.számot is a recepcióhoz. Ott segítenek mindenben. Igaz, többet kell fizetni, mint egy privát rendelésnél, de gondosan válogatott szakember gárdájuk van minden területre. Ténylen nem "rongyrátásból" mondom, de az én császáros hegem olyan halovány és vékony, hogy szinte nem is látszik. Tudom, máshol is csinálnak nagyon szépet, de én csak erről tudok nyilatkozni. Sosem volt vele gondom szerencsére. És tényleg foglalkoznak a beteggel, az orvosok bármire készséggel válaszolnak, szóval ott nem kell parázni, mit lehet, mit nem. Cserébe a magasabb díjért, nem fogadhatnak el hálapénzt, ez benne van a szerződésükbe. Aki megszegi, kirúgják. De ez így helyes.
A többieknek is köszönöm a víz témában a hozzászólást, akkor én is elkezdem lassan az ásványvizet bevezetni, aztán talán megpróbálkozunk a csapvízzel is.
Bumbu, örülök, hogy túlélted, innentől már csak jobb lesz;-). Látod, látod, még a varratot is meg tudják oldani. A kukiműtétről írok holnap, nem felejtem el.
Rebeka, nekünk is pedipedünk van, mivel bőr, ahogy már írták is a csajok, tényleg jobb a kézzel sikamika. Én enyhén szappanos vízzel szoktam időnként tisztítani, és jól kiöblíteni.
Pici, a magas páratartalom a legelviselhetetlenebb, az tuti. Nekünk van mérőnk, és az utóbbi időkben sokszor 60 % felett volt. Az nagyon sok. Télen alig 40 szokott lenni. Szegény Marcus...tényleg nem ehhez szokott. Itthon ma 39 fok volt odakint. Hétvégére megint vihart jósolnak. Szinte már rendszeressé válik:-(.
No...majdnem újra is írtam;-))).
Már itt sem vagyok!:-D
Basszuuuuuus!!!!! Írtam választ mindenkinek, és épp most szállt el:-(((( jajjdenagyonutálomezt!!!!!!!
Holnap újra írom, mert most mennem kell aludni, reggel 8kor én viszem Lizát a (kutya)kozmetikába. A múltkor, mikor itt huhogtam éjszaka, délelőtt olyan kómás voltam, hogy aludtam Bercivel én is 10-12-ig:-)))). És olyan jóóóóó volt:-)!
Jóéjt Mindenkinek + a baglyoknak;-)!