Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
18158. timihugi (válaszként erre: 18156. - Annelly)
2009. júl. 19. 16:44

Azám:-)! Mi nemrég jöttünk meg az Aquaworld-ből, nagyon szuper hely, a babarészről nem is beszélve. Kicsit drága, de kibírható. Mi ma 3 órás jegyet vettünk, 3100 ft/fő volt. Az egész napos pedig 5400 ft, de annyira úgysem érdemes menni ekkora bébikkel. Csak azért írtam le az árakat, hátha érdekel valakit. A nagy gyerekmedence mellett van egy játszó rész is, csudajó játékokkal. Egy éveskéknek is többféle játék volt, nem csak a nagyobbaknak. Berci legalább 20 percig el nem mozdult az egyik mellől;-). Érdekes, kézügyességet fejlesztő tábla volt (több fajta is), majd teszek róla képet. Csak tudnám, hol lehet olyanokat kapni, vennék neki otthonra is. De játékboltokban nem láttam még.

Szóval ajánlom bárkinek ezt a helyet, bár hétközben jobb lett volna, ma azért sokan voltak.

Egyébként a honlapjuk www.aqua-world.hu

18157. timihugi
2009. júl. 19. 16:35

Sziasztok! Nálunk kezdetektől csőrösből isszuk a vizet, és eddig szinte csak vizet ivott Berci. Úgy látom, nagyon szereti is. A poharat nemrég tanuljuk, egyedül még nem tud inni belőle, csak ha fogom. De a csőröst már egyedül kezeli. Viszont azt megfigyeltem, nem mindegy, melyik csőrös. Az aventeshez szokott Berci kezdetektől. Egyszer le akartuk cseréli egy másikra, de azt nem fogadta el.

Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nyáron akár 1 liter vizet is adhatunk egész napra. Berci szerintem meg is issza átlagban. Egyszerre 1.5 decit is lehajt, ha szomjas.

18156. annelly
2009. júl. 19. 16:18
hű de vasárnap van
18155. annelly (válaszként erre: 18154. - Lili13)
2009. júl. 19. 11:39
Szerintem nem kell leszoktatni róla, vagy leaglábbis nem nagy menet. A cumiról csőrösre kb 2 perc alatt átszokott, volt még két nap, amikor sűrűn nézegette, teljesen hozzászokott. Először kipróbálta, megfigyelte, pofákat vágott, de elfogadta. Pohárra még könnyebb, mert látja, hogy Anya és Apa is abból iszik, ha meg még meg is említed neki, hogy a nagyfiúk pohárból isznak, akkor tuti a siker...szerintem. Lhet maradi vagyok ezen a téren, de Anya mesélte, hogy én miből ittam, és úgy gondoltam még itt vagyok, nem szórakozgatunk azzal, hogy nyakon öntse magát 3x napközben. Mert most még jól is jön, de télen...főleg ha megyünk vhová, vigyek 3 váltás ruhát...
18154. Lili13
2009. júl. 19. 03:36
Hat ez engem is foglalkoztat, mert gozom nincs mennyit szopizik, es jo ha 1-2dl vizet megiszik, meg 1-2 deci van a kajajaban kabe... en meg mindig a pelusokat nezem, meg kinalgatom. Adrian poharbol iszik, meg nem egyedul, mert az uvegpohar valt be, ugyesen tartja es donti is, de meg nem teszi le, hanem dobna... Ja es a muanyag vizesuvegbol is iszik, tetszene a csoros pohar az utazasokhoz, de ugy erzem akkor arrol is le kene majd szoktatni, igy maradunk a poharnal. Gyumolcslevet (100%-osat) adtam neki higitva, de csak az en narancslembol hajlando inni egy-ket kortyot.
18153. annelly
2009. júl. 18. 23:41
Ja meg leves
18152. annelly
2009. júl. 18. 23:41
Zsófi tegnap megivott egy üveg ásványvizet, plussz egy háromdeci almalevet, plussz vagy 5x szopott.
18151. vuck
2009. júl. 18. 23:22

Móki: Boldi nagyon szereti a sinlacot, én este adom neki, lefekvés előtt, mert akkor már alig van tejem (reggel elég). nem is kell olyan nagyon higítani, kiissza simán a cumisvegből, elég erős a szopóreflexe.

hogy mennyit igyon? áll. másfél liter folyadék nekik is kell, egy dietetikus mondta itt a baba-mama klubban...persze ebben tápszer, tej víz benne van. most a melegben az én fiam is kéri a folyadékot, de amúgy kínálgatni kell sokszor. ha csak egy-két korty, az nem baj :-)

18150. bumbu23
2009. júl. 18. 23:01

Sziasztok!!!

Latom ma is esemydus nap volt itt a forumon.En ma is meloztam igy abszolult de k.o vagyok.

Csajok!

Kerdesem lenne:elvoleg olyan fogigatlot szedek amitol nem kene megjonni.Nem kell szunetet tartani stb..Azonban tegnap megjott es ugy megjott mint szules utan eloszor..(aztat mindent)bocsi a naturalisztikus kifejezesert.Tapasztalt valaki ilyet?

18149. annelly
2009. júl. 18. 22:57
Csajok nekünk olyan itatónk van, hogy olyan, mint a csőr, csak cumigumi helyett tehető aventes cumisüvegbe, és nem csöpög, csak szívásra jön, lehet rá kupakot tenni, ha utazunk:)
18148. Mókicaaaa (válaszként erre: 18147. - Csillu77)
2009. júl. 18. 22:22
az jó dolog... Gergőt úgy kell erőltetni... tényleg mennyit kell ilyen korban meginniuk egy nap?
18147. csillu77 (válaszként erre: 18146. - Mókicaaaa)
2009. júl. 18. 22:14

Tegyük azt! Mármint menjen a fórumélet!!!

Én már harmadszor adom ezt a tápszert, főleg az allergiát megelőzendő, mert apa nagyon sok mindenre az sajnos. Korábban én is gyümölccsel készítettem, de Ági csak magában ette meg, reggelire és vacsorára, a szopit kiegészítendő. Pár hete pedig több vízzel készítem, langyosra és nagyon figyelek, hogy ne legyen csomós. Sajna a varázs itató nem vát be, állandóan eldugul. Sebaj, Ági imádja a csőröst is, csak néha fröcsköl vele... Az én lánykám szerencsére kiskacsa, gyarkran kér is inni, ha nem kínálom elégszer.

18146. Mókicaaaa (válaszként erre: 18144. - Csillu77)
2009. júl. 18. 22:03

Csillu!

Ebben teljesen igazad van, hogy ezért kéne, illetve vannak akik ezért járnak ide...de látod vannak akik nem...Szerintem tisztázni kell a dolgokat és akkor majd megy tovább a fórumélet reményeim szerint jó hangulatban...

Én is próbáltam a sinlacot, de gyümivel együtt szoktam adni neki... és te azt adod hajnalban neki? felhigítod folyósra és megissza?

Gergő már pohárból ivott elég régóta, de most a nagy melegben az itatópohár jobban bevált, hogy lássam mennyit iszik..

18145. Mókicaaaa (válaszként erre: 18137. - Alexa77)
2009. júl. 18. 21:59
Hát erre már tényleg nincs szó...privit bemásolni... a gyomra felfordul az embernek ettől.... és nem Timi mellé állunkról van szó, nekem személyszerint már akkor sem tetszett,ahogy a bölcsis témánál viszonyultál a dolgokhoz.... az ember nem felejt....legalábbis annyi IQ-m talán van.... :-)de mindenkinek alacsonyabb, mint a Tiéd...Te megmondtad a tuttttttttttttttttiiiiiiiiiiit!
18144. csillu77
2009. júl. 18. 15:25

Lányok, lányok, hagyjuk már abba ezt az óvodás személyeskedést! Hogy ki kivel mit csinált és nem csinált a múltban, kit érdekel?! Én a magam részéről azért járok ide, mert foglalkoztat a kicsimmel egykorú gyerekek élete, a szüleik véleménye és azért is, mert itt eddig civilizált volt a hangnem. Pár hónapja még szó is volt róla, hogy de jó, hogy itt mindent meg tudunk beszélni anyázás nélkül is... Szerintem kialakult már mindenkiben az, hogy ki szimpatikus és ki kevésbé, ne rontsuk el a jó kapcsolatokat ezzel a gyerekes mutogatással. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit véleményemmel akaratlanul is megbántottam a múltabn és előre is! :-) Még utoljára annyi, hogy nem szeretném az észt osztani, csak visszahozni a korábbi barátságos hangulatot.

Amikor benéztem, csak annyit szerettem volna írni, hogy én Sinlacot adok Áginak tej helyett, még a szülinapja előtt gyorsan felírattam még pár dobozzal, mert a babatejek ára elég horror. A dokinéni szerint nyugodtan adhatok kisebb babáknak készült tápot, mert nem kizárólag ezt eszi. Babatejből a Milupa Junior Milket néztem ki, azt hiszem Laci is ezt itta és tényleg finom volt. A csőrös poharat Ági is nagyon szereti, de a rendeset is kezeli már egyedül, abból issza a vizet. Igaz, a felmosót a közelben kell tartani, ruhából meg amúgy is sok fogy...:-) Egyelőre nem kóstoltunk gyümölcslevet, szívesen megissza a tiszta vizet ebben a melegben, meg rengeteg gyümölcsöt eszünk amúgy is.

Egyre szebben jár már a lány, még feltartott kézzel, de már kint a füvön is biztosan. Igyekszem majd képet feltenni róla.

18143. timihugi (válaszként erre: 18141. - Annelly)
2009. júl. 18. 14:38

Hagyd csak Nelly! Most úgyis az volt a cél, hogy rám fogjon mindent. Mert ugye én segítettelek Titeket abban, hogy őt félreértsétek. Bár megjegyzem, mielőtt én jöttem volna, ti már leírtátok a véleményeteket. Persze, és az újabb duma, hogy miattam nem jött a fórumra (az elején még azért, mert itt nem tud beszélgetni a többiekkel). Ha már bemásolta a levelemet, abból azért látszik, hogy én akkor - bár nem érdemelte meg - de bocsánatot kértem, és örültem volna, ha nincs haragoskodás. De válaszra sem méltatott, egyszeriben csak eltűnt. Persze, nem tette volna valószínűleg, ha az Andi is még itt van. Szóval majmolás...ez tökéletesen látszik.

S ha annyira mellém akarnék mindenkit állítani, akkor veletek egy követ fújnék mindenkivel kapcsolatban. Egyébként tényleg számítottam arra, hogy páran hülyének néztek, de ha valakit az ember szeret, és tisztel, nem érdekli a többi véleménye. Ugye nem nehéz kitalálni, kiről beszélek? És most függetlenül attól, olvassa-e ezeket a sorokat, vagy sem.

Köszi, hogy Te meg tudod érteni, és tudom, még mások is, de azoknak majd priviben.

18142. annelly (válaszként erre: 18141. - Annelly)
2009. júl. 18. 13:24
nem szeretettel gyógyulni, hanem szeretettel gondolni
18141. annelly (válaszként erre: 18137. - Alexa77)
2009. júl. 18. 13:23

Szia alexa (Timi után szabadon kisbötűvel:)! A levél dátumát elfelejtetted közzé tenni, de ne aggódj, a számodra érthetetlen értékű IQ-mmal valahogy ráéreztem...

Ez hónapokkal ezelőtt íródott. És tudod, nem kell agysebésznek lenni, hogy rájöjjünk, sokkal csúnyábban beszélünk valakiről, amikor még haragszunk rá. Timit megbántották, és amíg a seb be nem gyógyult, addig nyilván nem tud szeretettel gyógyulni, ez teljesen egyértelmű.

Neked nem! Te azt gondoltad, elég intelligens vagy ahhoz, hogy mindenkit hülyének nézz!

Ja és ez a priviket bemásolunk ez tényleg nagyon gusztustalan, necsak, hogy övön aluli, de méltatlan ide.

18140. annelly (válaszként erre: 18139. - Timihugi)
2009. júl. 18. 13:18
Szerintem mindenkinből kihozta az ördögöt. Beszarás ez a csaj...
18139. timihugi
2009. júl. 18. 10:17

Most megint olyan voltam, amilyen nem vagyok...illetve nem szeretek lenni. De mondtam, hogy rossz fába kötöttél, alexa!

Legyen szép napod;-)! (Én nem aggodalmaskodom, sőt,nyugodt vagyok, ellentétben veled, aki mindent bevet, hogy maga mellé állítsa a többieket...mert tudom, hogy most 220 a vérnyomásod...ugye pszichológia megint. De te okoztad magadnak! Persze, jöhetsz az "ez nem így van" dumával.)

Én innentől fogva nem válaszolok egyetlen bejegyzésedre sem. Pont.

18138. timihugi (válaszként erre: 18137. - Alexa77)
2009. júl. 18. 10:08

Köszönöm alexa (így kisbetűvel), hogy bemásoltad! Bár nagy bunkóság priviket bemásolni, így a te ikudról sem beszélhetünk már. Egyébként én is gondolkoztam, hogy megelőzzelek-e, mert 100 %-osan biztos voltam, hogí be fogod tenni. Igazából jó is így. Azt hiszem, én nem tagadtam egy percig sem, hogy Csúnyán viselkedtem Andival. Ezt én is nagyon jól tudom, és érzem (persze azért fordítva is történtek ám dolgok). De én senki levelét nem másolgatánám be ide. Csak tudod? Pszichológiából kicsit el vagy maradva! Illetve nem kicsit...nagyon. Még te beszélsz itt bosszúról? Most te követted el, amit tőlem szerettél volna látni.

És hogy miért beszélek most is pozitívan az Andiról? Mert az ember megbánhatja a tetteit, nem? Sőt, változhat a véleménye is, ugye? Mondjuk az ilyen ikubetyároké valószínűleg nem. Biztosan te sem olvastad azt a bizonyos, előzőekben említett bejegyzésemet, amit hamarosan a te általad most bemásolt privi után írtam. Biztos fogalmad sincs a "szeretet és a gyűlölet" közelségéről/rokonságáról. És talán a féltékenységről sincs, amit akár barátok irányában is lehet érezni. Ez meg sem fordult a fejedben, ugye? De nem is kell, hogy a tiédben megforduljon. Maradj csak meg ott a tanyán, a gumicsizmáidban...neked ott a helyed, most már többszörösen is bebizonyítottad.

Pedig a bocsánatkérő levelemet (még akkor) őszintének szántam, ebben sem hazudtam (ellentétben veled), de neked ez sem jött le. Mert te csak mások árnyékában tudsz létezni. Elmondhatom neked, hogy mindenki rajtad röhögött, ahogy az Andit majmoltad itt a fórumon. Szegény!

Végezetül pedig őszintén sajnálom, hogy ismét az Andiról beszéltem a jelenléte nélkül, de te okoztad. Ha nem jössz ide, meg sem fordult volna a fejemben.

Kicsit őszintére sikeredett ez a bejegyzésem, talán sosem mondtam volna el (mert azért ezek az én féltve őrzött titkaim), de jöttél te, és felkavartad a kakit.

De ez van, sosem szégyellem kimondani az igazat, sosem szégyellek megbocsátani, és néha újra értékelni a dolgokat.

Ebből majd mindenki azt von le, amit akar. Én nem akarom, hogy engem itt istenítsenek most, téged pedig utáljanak. Remélem mindenki tőlem függetlenül, saját meglátása alapján ítél.

18137. Alexa77
2009. júl. 18. 08:48

Csajok, bemásolom ide timi privát levelét, amit nekem írt. Tegnap is megfordult a fejemben, hogy megteszem, de akkor még azt gondoltam, fölösleges. Valószínűleg most is az, de ha valaki akarja látni, ki gerjeszt itt feszültséget, ki rángatja dróton a többieket, akkor tessék, íme. Csak ennyire őszinte, akit védetek, akivel összefogva ellenem is kikeltek. Nekem ebben a levélben nem egészen azt írja, mint itt az előző hsz-ben, hogy Andira szeretettel gondol. A privát levélben fordítva van.... Nem fogtok nekem hinni, mert most nagyon utáltok - ez van, bár nem szolgáltam rá - de én nem Cash miatt, vagy bárki más miatt, sőt, nem is sértődésből nem járok ide. Olvasgatok (vagyis azt hiszem, múlt idő lesz ez is) mert őszintén érdekelt, mi van veletek. Mindenkivel. Mert minden babóca fejlődése, mindannyiótok mindennapjai érdekeltek, mivel együtt vártuk a kis porontyokat. Azért nem jöttem, mert tudtam, Timi várja az alkalmat, hogy belém kössön és nem akartam itt a közhangulatot rontani. Tehát csak érdeklődtem és ennyi. Bánom már, hogy válaszoltam Erikának - mégiscsak priviben kellett volna - de bennem tényleg nem volt rossz szándék, pont azért írtam azt, amit írtam, ezért nem veséztem ki, hogy mi a gond. Mondtam, hogy igen, volt gond, de nem érdekes. Ezt hogy tudtátok félreérteni? Csakis úgy, hogy valaki segített ebben.

A naplómba bekerült írásról sem tudok többet mondani, mint hogy ha figyelmesen olvastok, akkor én csakis a statisztikáról beszéltem, az otthonszülés kapcsán. Nem mentegetem magam, úgyis csak az hisz nekem, aki akar, ez sem érdekes már, de ha tudtok olvasni, akkor megértitek. Nem írnék semmiféle diszkriminálót egyetlen babáról sem. Már csak azért sem - gondoljatok már bele! - mert mind baráti, mind rokoni körben vannak nálunk is lombikbabák és JÓ HOGY VANNAK!!!! Mellesleg ha lenne bennem bármiféle előítélet bárkivel szemben, akkor nem hiszem, hogy azzal foglalkoznék, amivel, merthogy lovasterápiázom ugye, ha még emlékeztek.... Mindegy. Most pedig következzen a levél, amit Timi nekem írt.

Kedves Alexa!

Azzal kezdem, ne haragudj, a naplómban tényleg komolyan írtam! Bár minden okod megvan rá ebben a helyzetben. Csaba nem igazán van képben, ki milyen néven van a fórumon, ha tudta volna, hogy Alexa a „lovas csaj”, talán megválogatja jobban a szavakat. Ha a Te párod is bele-bele olvasna néha a fórumba, biztos rosszul esnének neki dolgok, vagy legalábbis pipa lenne bizonyos írásokra.

Azért hadd mondjam el az én oldalamat. Nagyon indulatosra sikeredett a bejegyzésed, amibe nyilván belejátszik az is, hogy az utóbbi időben kicsit úgy érzem, elfordultál tőlem. Sőt, azt is tudom, mikor kezdődött ez körülbelül. De mindketten tudjuk titkon, szerintem. Sajnos, az Andinak sikerült tökéletesen maga mellé állítani téged, még tudat alatt kicsit ellenem is hangolni. Mert ugye kellett valaki a helyembe. Lehet, hogy nem tudod konkrétan, de a mi barátságunk akkor kezdett el „megromlani”, amikor még decemberben volt egy nagyobb konfliktus/szóváltás a fórumon. A „mit egyen a gyerek” témában. Amikor én nem kezdem el segíteni haragudni néhány emberre, akkor kezdődtek a problémák. Persze, csak priviben. De azok nagyon durvára sikeredtek. Hiába próbáltam bizonygatni, hogy ettől még a mi kapcsolatunk ugyanolyan…csak azt kaptam folyton, hogy én azokkal „csöpögök” akik őt támadták. Tettem is próbálkozást, hogy mellé állok, akkor én is hibáztam, nem kellett volna egy-két embert eltolnom magamtól. De jött két fórumozó, akik felnyitották a szememet, és konkrétan megírták – minden rosszindulat nélkül – hogy ez nem helyes. Én is így láttam. Innem pedig már mondanom sem kell. Persze, amikor én a naplómba mertem írni (név nélkül, ahogy ő is szokta), akkor eljátszotta a hattyú halálát, hogy ha nem veszem ki onnan, akkor ő abba belehal. Kitöröltem, mert bíztam a jóban. De folytatódott minden. Következő nap már a hátam mögött beszélt ki Sandra barátnőjével. Na, innen kezdtem nem erőltetni a dolgot, de a jó viszonyt szerettem volna megőrizni. Én nem kérem, hogy töröld ki a bejegyzésedet a naplódból, mert ebben a formában teljesen érthető. Még csak nem is haragszom érte.

A gerinctelenségről pedig annyit, hogy bár nem én írtam a bejegyzést, de Csaba sem rosszindulatúnak szánta, névre szólóan. Ha akarta volna, valószínűleg visszakereste volna a neveket, és nem kertelt volna. De tényleg nem ez volt a célja. Nem is mentegetem tovább…sajnos nem változtat a tényen, hogy belekerült az otthonszülés, a kendőzés, a biocuccok. Nem ragozom, hogy én is kendőt használok (elég gyakran), mi is veszünk bio kaját Bercinek. Igaz, mást is kap. Én is viszonylag sokáig szoptattam. Talán ellenünk sem szánta.

Az viszont már gerinctelenség, elhitetni valakivel, hogy a barátom, amikor néhány hónappal/héttel ezelőtt még nevetség tárgya volt. Sajnos kígyót melengetsz (ahogy én is ezt tettem). Mert bizony ez történik. Csak tudom, Te naivságból vagy olyan, amilyen. Nagyon kíváncsi lennék, ha esetleg rendezel Rékának szülinapi zsúrt, és meghívod őt, elmegy-e mindenféle szemrebbenés nélkül a „gumicsizmás-partyra” a pusztába, vagy megdicséri-e Rékát, akiben semmi báj nincs (magyarul nem egy szép gyerek), megdicsér-e Téged, a kicsit maradi/konzervatív külsőddel…és még sorolhatnám a szavait. Persze, mindez már a múlté, mert most kell valaki, aki folyton erősíti őt, miután egyedül maradt. Nemrég az is elhangzott, hogy ez a feltűnő nyalizás/egyetértés már olyan kellemetlen…aztán mostanra mégsem az. Hmm…ki tudja, hogy van ez. De biztos, mindenre van magyarázat, így nem is rabolom tovább az idődet.

Viszont magamat sem mentegetem, én is hibáztam, mikor partnerré váltam az ilyen beszélgetésekben. Ezért kellőképpen utálom is magamat…Te is utálhatsz, okod van rá, ha ezentúl nem intézel hozzám szót. De úgy érzem, tartozom ezzel, hogy elmondjam, és tudatni szeretném azt is, hogy megbántam. Mert másképp is lehetett volna. Ilyenkor mindig az otthonszülős felkészítő jut eszembe… legalábbis azok az idők…akkor még nyugalom volt. Mert Te ott belül jó vagy, még ha néha vannak is olyan kijelentéseid, amik másoknak nem esnek jól. Ezt nem negatívból mondom, nekem is vannak.

Ennyit akartam írni.

Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra nyúltam.

Timi

18136. annelly
2009. júl. 18. 01:17

Cash, szerintem ez nem rólad szól, hanem Alexáról. Ha visszalapozol, akkor észreveszed, hogy ő meg akarta mondani, hogy Te okkal mentél el innen. Hát lehet, hogy én értem félre, és ő nagyon tájékozott, de szerintem ő keverte bele a fórumot a távozásodba. De ez tuliképp mindegy is, hiszen nem ez a felháborító, hanem, hogy valaki mások IQ-ját emlegetve olyan nevetségesen lebőgeti magát, és aztán még neki áll feljebb.

Szóval kész vagyok teljesen. Nem jön hónapokig, mert őt megsértették (és persze a téma nem említhető egy lapon az általa kivesézett hsz-el), holmi hiszti miatt, hónapokig érleli magában a bosszút, majd szépen nekiáll itt feszültséget kelteni.

Csakhogy mi ezt nem tűrjük, mi szertnénk békében és boldogságban beszélgetni a saját kis Intelligenciaszintünkön, ami lehet nem esik egybe másokéval, de inkább fölülről kerülünk, és nem akarok a többiek nevében beszélni- de én szorgalmazni fogom a kiközösítését annak aki:

-szándékosan beleköt másokba, holott előtte más jellegű mondanivalója nem volt

-aki élő embereket külömböztet meg az alapján, hogy hogyan fogantak illetve jöttek világra

És ha ezzel kapcsolatban kedves Alexa negatív értelmű hozzászólásod van, akkor azt diszkrimánációnak tekintem azokkal a babákkal szemben, akiknek nem adatott meg, hogy természetes úton foganjanak vagy szülessenek meg. Ezzel pedig alkotmányt sértesz.

18135. bumbu23 (válaszként erre: 18134. - Bumbu23)
2009. júl. 17. 23:08
ellnezestmost latom hanyszor ismetlem onmagam.nem szandekos mielott abba is belekot valaki.
18134. bumbu23 (válaszként erre: 18129. - Nagyi57)
2009. júl. 17. 23:07

Nezzetek el ha kicsit kutyulok dolgokat de faradt vagyok.

Draga Cash,

en rolad ezzel kapcs. semmit nem irtam, hogy leleptel.En olyan magasrol teszek ra, hogy az fergeteges.Ez a duma meg, hogy ertesitest kaptal, hogy nezz be ide..na neeeeee..

Az en anyukam is jar egy masik forumon ahol szinten irogatok de soha nem hivatkoztam ra mikor rosszul allt a szenam.Amugy ahhhhhhh ne is nem megyek bele ehhez valoban faradt vagyok...

Egyszeruen csak viccesek vagytok es szanalmasak.Es ha megbocsajtod ezt nem csak en gondolom igy...Orulok, hogy a mai napra adtam/tunk programot nektek.Legalabb tortent valami erdekes az eletetekben.:))Ugye?

Hala Istenek en ezt nem tudom ilyen komolyan venni,nem szoktam orakig gondolkodni(huhh most aztan megmondom a Bumbunak :)stb..Neeeeee valoban nem tudok en most erre rahangolodni.Eskuszom nevetnem kell..

Tovabbi szep estet!Remelem azert nem okoztam almatlan ejszakat!

18133. bumbu23
2009. júl. 17. 22:58

Sziasztok!!!

Nemreg ultem le melo+fozes utan.Most olvastam az ujabb hsz-et.Elobb kirohogom magam aztan jovok....:))

18132. timihugi
2009. júl. 17. 21:57

)Alexa Drága! Nem gondolod, hogy kicsit túlértékeled magad? Ugyan ki akarna nálad „befutó” lenni? Egy kis gumicsizmás, lószagú, magától elszállt, időnként a múlt században ragadt, kissé ostoba libánál? Ne nevettesd ki magad. Mellesleg úgy tűnik, nem örvendezel itt nagy népszerűségnek. Pedig régebben te is talán „mag” voltál. Azt gondolom, nem igen vagyok a konfliktusok embere (rajtad kívül csak egy emberrel volt), és ezt is te kezdted, ha jól emlékszem. Persze, az őszinteségről inkább ne beszéljünk, te sem vagy szent kislány, hiába jársz templomba. Többet tudok rólad, mint gondolnád…még régebben jó súgóim voltak. Volt, aki beszámolt a kibeszéléseidről , amit természetesen „csak” priviben tettél. Persze, mindenkinek vannak ilyen dolgai, én nem is tagadom, emberek vagyunk, sokszor gyarlók. De én nem fényezem magam, bevallom. Talán van még más jó tulajdonságom is. Tudok megbánni, és bocsánatot kérni.

Hmm….azért közel 2 évig tudtál itt beszélgetni a többiekkel? Most meg egyszeriben nem? Ez igen érdekes…és nagyon rossz duma. Ezzel azért a többieket is kicsit megbántottad...az elmúlt majdnem két év emlékére. És az egybeesés is csak egészen véletlen volt a naplós bejegyzésemmel.

Bár Casht igyekszem tiszteletben tartani, de mégis el kell mondanom, mi köztetek a nagy különbség. Hogy Őrá a mai napig csak szeretettel tudok gondolni. Mert Ő ezeket a konfliktusokat sokkal jobban tudta kezelni. Nem sértődött be rögtön, adott még egy esélyt magunknak…illetve többet is. Tudom, és el is ismerem, nagyon csúnyán viselkedtem Vele, hibás voltam (persze az éremnek mindig két oldala van, de most nem a másik oldal a lényeg). De Ő a mai napig hiányzik, csak azért nem olvasom a blogját, mert Ő nem akarta. Bár, lehet, hogy azt is félreértettem. Vert akkor már túl sok volt a félreértés. Fogalmam sincs, hogy Ő olvassa-e az enyémet. De valaki dobhatna Neki egy mailt, hogy olvassa el – akár utólag – az 572. bejegyzésemet, mert Neki szól. És hogy bátran olvassa, nem negatív tartalmú.

Hát Alexa, azt hiszem, veled sosem leszek így.

Bocs, a fentieket kiprovokáltad belőlem…amúgy békés természet vagyok, de nem jó fába kötöttél. Sajnos, nekem meg ez a hibám, hogy nagyon csúnya vagyok, ha belém kötnek, vagy nagyon megbántanak. Bárki megkövezhet érte.

De nem haragszom rád…sajnállak! Te kis IQ betyár;-). A blogodból pedig tilts ki nyugodtan;D. Ugye, aki nyilvános blogot vezet, annak számolni kell nemkívánatos olvasókkal is.

Csajok, remélem nem fogtok utálni, mert Cashről én most így írtam. Ez a mi dolgunk, nem akarok senkiben semmiféle érzéseket kelteni ez ügyben. Csak én így érzek…én ilyen bolond fajta vagyok. De ezt is vállalom, ez is én vagyok.

Azoknak pedig köszönöm, akik mellém álltak! Bár nem vártam el senkitől, remélem tudjátok. Megvédem magam, ha kell.

18131. Mókicaaaa
2009. júl. 17. 21:00

Cash téged pedig sajnos nem pozitív dolgok miatt emlegetünk bizony.. az engem pl. abszolút nem érdekel hogy mi miatt törölted magad, azóta tényleg nyugi van, azt gondolom társalogjon az aki tud...de az biztos, hogy a cirkuszok kiváltója te voltál.. ezért emlegettünk...és mint a véleménynyilvánításhoz, ehhez is van jogunk!

Az hogy anyukád itt van és rossz erről olvasnia, elhiszem.. de csak Te tudtál volna ellene tenni, mostmár késő...

18130. Mókicaaaa
2009. júl. 17. 20:55

Nah Szép estét Mindenkinek!

Hát hihetetlen... tegnap láttam amit láttam.. Alexa rendkívül komoly hozzászólását.. de úgy döntöttem, kibírom ne én legyek az első hozzászóló, nehogy az legyen már megint nagy a szám... aztán most elolvasom a mai termést és tátott szájjal olvasom, bizony volt akinek nem kis arca volt... ezt álmomvab sem mertem volna gondolni, hogy valaki a saját igazát mások IQ szintjének megbecsülésével teszi... hihetetlen!!! Nem találok rá szavakat... Alexa szerintem te vagy az aki most aztán leírta magát.. és úgy van ahogy Bumbu mondta, eddig egy hozzászólás sem volt, most aztán meg kiélted magad... és valóban mi elbeszélgettünk, nyugodtan, békében...

Én kijelenthetem hogy ebből nem is kérünk...EZÉRT NE GYERE!!! természetesen megtiltani nem lehet hogy ide írj, de nem hiszem hogy lesz aki hozzádszól majd ezek után...Te jöttél azzal hogy miylen stílusban írtam anno, mindenki tudja miről van szó, aztán te meg mint egy kutyával.. úgy írtál a Lányoknak...hát gratula...tényleg jó lenne magadba nézni!!!

18129. nagyi57
2009. júl. 17. 19:12

Sziasztok!

Elegánsabb lett volna ugyan ha "teszek" az egészre és nem reagálok, de nehéz úgy, hogy ha az ember 3 mailt is kap, hogy talán el kellene olvasnom, hogy mi az újság velem kapcsolatban a fórumon.

Először is értetlenül állok az előtt, hogy milyen alapon került ma a nevem szóba? A szellemem látom még itt kísért. Én szégyellném magamat, hogy ha egy olyan embert kezdenék emlegetni,kóstolgatni aki nincs itt.

Másodszor, igen-igen meglepett volna ha az illetékes tisztázza a dolgokat, és leírja, hogy annak, hogy én töröltem magamat az égvilágon SEMMI de SEMMI köze a fórumhoz. Akkor talán nem jött volna elő, hogy én csak úgy leléptem és hasonlók.. báár.. úgy gondolom, hogy nem én vagyok az első és az utolsó sem aki koccolt, rájuk mégsem kiabálta rájuk senki, hogy egy szó nélkül távoztak.

Bumbu, egyedül téged szólítalak meg, ki tudja miért? Tudtam, hogy ovis vagy, de azt nem, hogy ennyire. Kérlek, legközelebb csak a saját nevedben próbálj meg megnyilvánulni, mert azzal nem lehetsz tisztában, hogy én hány embertől kaptam hiányoló levelet, amit ezúton is köszönök!:)Erika, Julimami, akik itt hiányoltak, puszi nektek, tudjátok hol találtok!:) Hogy miért nem nyilvánosan? Pont a magadfajták miatt... Megjegyzem az érzésed felém kölcsönös, nekem sem a te arcod jelenik meg esténként a szemem előtt mielőtt azt becsukom.:D

Viszont rajtad kívül nagyon sokan hiányoznak, hiányoznak a néha traccspartik, amikor még minden más volt. Igen, a MAG hiányzik, biztosan mindenki tudja kiről és miről beszélek.. akire ez tartozik természetesen. Rád nem bumbu:D

Amiért nem köszöntem el annak két banális oka van.. az egyik, hogy nagyon hirtelen felindulásból töröltem magamat, (ugye ez bocsánatos bűn bumbu?!) a másik, hogy ha beköszöntem volna előtte, akkor te mit reagáltál volna??? Nem azt, hogy teátrálisan viselkedem??? Szerintem azt.

Csak ennyit szerettem volna. Ha kérhetnélek benneteket, legyetek szívesek kihagyni a dolgokból, nincs semmiféle szálka bennem felétek, de tényleg..!!! Egyszerűen fogalmatok sincs, hogy miért léptem le innen. De ezzel nincs is semmi baj, csak 2-3 emberre tartozik. Nincs "Ti és mi" és hasonlók...

Még egy dolog.. köszönöm de nem kérek több értesítést, nem tesz jót a lelkemnek!

A további szülinaposokat Isten éltesse!:)

( a blogban köszöntöttem már az összes júliusi csemetét, gondolom azokhoz akikhez szerettem volna, el is jutott.:))

Mint látjátok, az anyukám itt van a hoxán, és nem hiszem, hogy jól esik neki rólam olvasni úgy, hogy nem vagyok itt. Bizakodom a megértésetekben!

Cash

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook