2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szijjasztok!Szió Timcsi!
Kicsit bekukk, innen a munkahelyről...nem tudom a felnőttkorit meg kell érdeklődjem, mert különben én sem adatnám be..
Móki, mi sem adatjuk be a bárányhimlő ellenit. Bízva abban, hogy Berci is átesik majd rajta. Asszem Apa volt, én meg biztod. Felnőttkorban, ha időben és megfelelően kezelik, akkor is léphetnek fel súlyos szövődmények? Ebben nem vagyon nagyon járatos.
A szüléstörténetet nem "siratósra" terveztem, de hát ez nekem alapból ilyen, mit tegyek? ;-) Azért örülök kicsit, hogy másoknak is:-).
Nem tudjátok, mikor aktiválódik? Mert még mindig nem látható az adatlapomon, pedig már pénteken elküldtem.
Pici, lehet, hogy később két egyidős bébink is lesz? ;-)))
Hű, már csak 1-2 nap, és pakoltok a zúj kecóba!:-)
Sziasztok!
Bumbu! A szülinapi buliról írtam kicsit a naplómban, nálunk elég fárasztóra sikeredett 5 kisfickóval...ja, nem is, mert 4 fiú, 1 kislány volt a felállás. Mivel mindannyian elég aprócskák még, és a lakásba szorultunk a nagy meleg miatt, így mindegyikükre állandóan kellett figyelni. Persze délután egyikük sem aludt, így kicsit nyűgösek is lettek. Szóval...a jövő évit még nem tudjuk. Nekünk a barátaink azt mondják, majd sokkal egyszerűbb lesz, ha csak a tökik lesznek, szülők nélkül. Az első szülinap általában olyan "fárasztós". De lehet, hogy ha kint pancsizhattak volna, vagy lett volna egy udvarunk, akkor egyszerűbb lett volna. Mert hiába (viszonylag)nagy a lakásunk, 8 felnőtt+5 gyerekkel sokan voltunk.
Nekem ez volt a tapasztalatom.
Ma vagy a műtéten...remélem már túl is vagy rajta, és minden rendben van. Jobbulást!
Még nem is mondtam, nálunk is lesz egy kisebb műtét. Bercinek még mindig nem szállt le a jobb oldali heréje. Tegnap voltunk egy nagyon jó (megkockáztatom, a legjobb) gyermeksebész profnál, aki hihetetlenül normális volt. Kicsit öregecske már, a nevét megkérdezem majd Csabától még egyszer, de a szakmában még midig a legelismertebb itt Pécsett (vagy Pécsen? - sosem tudom, melyik az igazi, mindenki másképp mondja. úgy tudom, mindkettő helyes). Szóval október 12. az időpont, délelőtt műtét, délután haza is hozhatjuk Bercit. Mikor ezt kimondta, annyira megkönnyebbültem. Természetesen altatásban csinálják, ettől még kicsit para vagyok...hjajj...talán félek is tőle. De muszáj mindennek rendben lennie.
Ha Davidet műtik, bent maradhatsz vele a kórházban, ugye? Mert gondolom nem egy nap lesz.
Sziasztok!!!
Nalunk most jon a kotelezo egy evesen.Kivancsi vagyok mikor kuldik a levelet.Kepzeljetek most itt tarol a sertesinfluenza.
Szio Moki!
Nalunk sem volt Apa gyerekkoraban baranyhimlös.
Felnöttkorban viszont eleg komoly dolgokat okozhat,igy Ö is kapott oltast.;D
Mi Marcust is beoltattuk.
Szijjasztok!
Jajj Bumbu!
Nagyon tetszett Brighton... jó hangulatú kis hely... de mi csak 1 éjszakát voltunk ott, és épp nem volt nagy meleg így a vízről nem tudok nyilatkozni...de most előhoztad a nosztalgiázást...ott hangzott el az első Szeretlek!!! De jó is volt....-)
Szio Bumbu!
Jo munkat es minden jot a holnaphoz!
Szio Nelly!
Nem ketelkedem benne,mar van egy bizonyitekunk a "sikerre".;D
Sziasztok!
Pici, sajnálom, hogy így áll a helyzet, de gondolj arra, hátha megint elsőre összejön...
Pici:ok.Remelem a tesokara azert nem kell sokat varnotok es akarmilyen modon de hamarosan osszejon.:)
En ma is doplgozom 4-tol.Es pont 4-kor kezdodik David mennyasszonyanak a bulija.Ugy sajnalom, hogy nem tudunk elmenni.Holnap megyek egy kis mutetre.A nyakamon nott egy zsirmirigy.Eddig csak olyan picike pattanasszeru valami volt de mostanabn elkezdett noni.Most egy olyan szoloszem nagysagu.Ezert inkabb kivagatom mert idegesit.
Szio Bumbu!
Nem vettem okoskodasnak.
Igen ezt mi is tudjuk es anno az orvosok is mondtak.
A Ferjem odafigyel ezekre a dolgokra,de sajnos nalunk nem ilyen egyszerü a dolog.
Meg rosszabbodott is az idö folyaman az eredmeny.
Sziasztok!!!
Pici:nem akarok okoskodni meg valoszinu Ti is tudjatok de ha a pasi is valtoztat az eletmodjan sokszor az is sokat javit a katonak helyzeten.Pl:baratnom ferje duci volt elkezdett hetente par alkalommal kocogni,letette a cigit es kevesebbet sorozott.Eredmeny 4.5 mulva a baratnom terhes lett.Pedig az orvosok nem sok jovan kecsegtettek Oket.Nem ismerem a ferjed igy csak lathatatlanban irok hatha segit.
Na ja,szep lenne spontan uton.
Csak sajna van olyan helyzet is,amikor a ferfival vannak gondok.Nalunk sajna a katonakkal voltak komoly gondok.