Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
18188. bumbu23 (válaszként erre: 18184. - Annelly)
2009. júl. 19. 23:49
ebben hasonloak vagyunk:)De szerintem az eletet csak igy jo "megelni".Tolem is allandoan kerdezik, hogy tudok pozitiv maradni a legnagyobb pofon utan is?Hat ugy kerem, hogy akkor agyoncsap,5 percig kibogom +sajnalom magam,de tudat alatt mar keresem is a pozitiv oldalat.Amin en mar keresztul mentem a 29 evem alatt,ajaj de meg hala sitenek mindig tudok segitseget nyujtani az embereknek es ez mindig csak erosit.
18187. annelly
2009. júl. 19. 23:48
Kistesó project? De jó...ma az én párom is olyat mondott...telefonon dumáltunk, meséltem neki, hogy az előző hívás óta milyen mókás dolgok történtek velünk..erre mondja, hogy vittem neki ki játékot a konyhába? Mondom, hozott ő magának, nem marad meg egyedül, hát hadd játszon ott, de legalább már tudja, hogy mire van szüksége, és kiszolgálja magát. Erre azt mondja, biztos azért jön utánunk mert unatkozik, nincs neki kivel játszani, kell neki egy kistesó...köpni-nyelni nem tudtam
18186. timihugi (válaszként erre: 18182. - Annelly)
2009. júl. 19. 23:46

:-)) köszi Nelly!

Hát akkor akarjunk még egyet:-)!

18185. bumbu23 (válaszként erre: 18181. - Timihugi)
2009. júl. 19. 23:45
Timi:azt hiszem leirtam a naplom elejen.Igaz akkor meg friss volt az elmeny es enyhen a hatasa alatt alltam.5 percenkent megalltam sirni.Tenyleg el is olvasom ujra...
18184. annelly (válaszként erre: 18180. - Timihugi)
2009. júl. 19. 23:45
Nekem is meg kék már írni, mert egy éve tervezem, de valahogy annyira soknak tűnik. Meg ugye jó bonyolult, és félek, hogy főleg a kórházi sztorit elhumorizálnám egy kicsit. Nem kéne belőle viccet csinálnom, de sajnos én úgy működöm, hogy ha rossz történik velem, akkor mindig a humoros oldalát nézem...néha jó, néha nem
18183. timihugi (válaszként erre: 18178. - Bumbu23)
2009. júl. 19. 23:44

De, emlékszem, és bárcsak így lenne nálunk is, ahogy mondod! Pedig mi direkt nem vigyázunk;-)!

Igaz, nálam minden jól van...de még nem vesztettük el a reményt, hogy Csabánál is változhat a helyzet. A napokban hallottunk egy hírt, hogy nemsokára őssejt beültetéssel sokat segíthetnek az ilyen problémán. Remélem még nem futunk ki az időből. Bárcsak mihamarabb lehetne!!!

De ha nem, akkor jövő év vége felé újból nekivágunk.

18182. annelly
2009. júl. 19. 23:41
Na én is elolvastam, fura hangulatba hozott..talán olyan akarokmégegygyereket hangulatnak hívnám... nagyon szép történet Timi
18181. timihugi (válaszként erre: 18177. - Bumbu23)
2009. júl. 19. 23:40
Nem pont ilyen, de hasonló elveken működtek. Nem igazán tudnám leírni, milyenek voltak, majd a képeken talán többet lehet látni. De olyan labirintus-félés volt mindegyik. És elég nagy méretűek voltak, függőlegesen voltak felszerelve a falra. De ez csak technikai kérdés, az elv ugyanaz.
18180. timihugi (válaszként erre: 18176. - Bumbu23)
2009. júl. 19. 23:36

Sííírtál? :-)) Egészségedre! Örülök, ha átjött a mondanivalóm. Te nem akarsz írni egyet?

Amúgy én is szinte végigpityeregtem, míg felidéztem, és leírtam. 3 napig csináltam részletekben. Igyekeztem olyankor, mikor egyedül voltam;-). De egyszer "lebuktam", mert Csaba épp akkor bejött valamiért (tegnap este), és kérdezte mi van, mi a baj? Én meg mondtam, semmi, csak úgy elgondolkodtam. Persze mondtam azt is, hogy olvasson majd bele a naplómba. Szerinted Ő kibírta?;-). Ma reggel annyiranagyon megölelgetett-megpuszilgatott:-).

18179. timihugi (válaszként erre: 18174. - Annelly)
2009. júl. 19. 23:29

No, szépen elmentem aludni:-)))!

Ne is mondd...rengeteg játék, egész nap hangosan nevet...de annyira! Egyébként nagyon szereti a nagyszülőket, mi pedig maximálisan megbízunk bennük. Különösen azért is, mert nagyjából betartják a "kívánalmainkat". Naná, hogy betartják, hisz még az elején azzal indítottunk, hogy ha nem, akkor max. ritkábban érkezünk. Persze, ezt nem véresen komolyan gondoltuk ám;-). De szerencsére tudják, hogy nekünk ez fontos.

Egyébként inkább a nagypapi a főfőkényeztető. Néha le sem tenné, ha nem mondanánk neki, hogy Ő már egyedül is elközlekedik mindenhová:-). De azért sokat javult már.

egy dolgot még szigorúan veszek. mégpedig az, hogy ne etessék össze-vissza, ne legyen mindig valami a kezében. de úgy látom, ezzel is minden ok. Persze, én is adok neki étkezéseken kívül ezt-azt, de mértékkel. Ezt ők is nyugodtan megtehetik.

Nálunk így műkszik.

na, anyukámmal más lenne a helyzet....ha ennyit lennénk ott. Mivel sokkal közelebb laknak, csak megyünk-jövünk. Nincs túl sok idejük az elkényeztetésre.

De igazából egyik helyen sem téma ez, azért nagyon örülök neki, hogy ennyire imádják az unokájukat, és természetes, hogy másként állnak hozzá. Ennyi kell is Bercinek, hisz mégiscsak Ő a legpinduribb a családban:-).

18178. bumbu23 (válaszként erre: 18175. - Timihugi)
2009. júl. 19. 23:29
Azert csak ovatosan azzal a "nincs szukseggel":)Ha emlekszel nekem is csak bejelentettek ,hogy PCOS-em van es nagy valoszinuseggel lombik lesz a vege.Ra egy honapra ott dobogott a kis bogaram szive ugy hogy nem is probalkoztunk abban az idoben.Na akkor ez hogy is volt???:))
18177. bumbu23 (válaszként erre: 18171. - Timihugi)
2009. júl. 19. 23:27
Ez a jatek nem olyan, hogy fatabla az alja es femrudacskakon kell a fagolyot vegig huzni?Amolyan labirintus fele.Az elejetol elkell vezetni a golyot a vegere?Nekunk van 3 olyan.David is imadja.
18176. bumbu23
2009. júl. 19. 23:25
Timi:most olvastam el a szulestortenetedet.Olyan jot bogtem(pirulos smiley)a mutotol ugyanaz a sztori.A kek ruhatol elkezdve minden stimmel..:)Szep volt de hihetetlen, hogy lassan egy eve.Bennem is nagyon tisztan el minden pillanat.
18175. timihugi (válaszként erre: 18170. - Bumbu23)
2009. júl. 19. 23:19

Bumbu, tök vizuális vagyok, ezt az ivás dolgot nagggyon jól szemléltetted. bocsi, de nevettem:-D.

Tyűűű...Angliában már így nyomják az antibébitablettát?! Még nem is hallottam róla. Igaz,ebben azért vagyok ilyen tájékozatlan, mert nálunk nincs szükség effélére. Erre szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó;-). Mi is így próbáljuk felfogni.

18174. annelly (válaszként erre: 18171. - Timihugi)
2009. júl. 19. 23:15
Hát akkor most kényeztette a Mama gondolom.... Én néha teljesen fel vagyok háborodva anyukám viselkedésén, szinte mindent megenged neki...de hát ilyenek ezek a nagyszülők...:)
18173. timihugi (válaszként erre: 18165. - Mókicaaaa)
2009. júl. 19. 23:14

Móki, a nagykönyv azt írja, egyévesen már mindent ehetnek szinte, amit a felnőttek. kivéve a bogyósok...sokan még a tejjel is várnak...én is. Én inkább a fűszerezésre figyelek nagyon, és hogy lehetőleg könnyű kaja legyen. Egyébként kóstolni bármit megkóstolhat Berci.

Szerintem nyugodtan próbálkozz bármivel, persze legelőször csak kis mennyiséggel, aztán úgyis látod a reakciót.

A naplódon pedig kicsit elérzékenyültem...úgy emlékszem még a szülésedre, a sok nehézségre, meg amikor még a kórházban beszéltünk telcsin!

És olyan jó, hogy ezek mára már csak emlékek, és Gergőke egészséges, huncut kisördög lett:-)!

18172. timihugi (válaszként erre: 18159. - Annelly)
2009. júl. 19. 23:09

hát az tényleg nem kevés egy kiskirálylánynak:-)!

de, elképzelhető, hogy sokat kiizzad. Berci is. Szinte mindig érzem, hogy nedves a kis bőre, ha nagyon meleg van.

18171. timihugi
2009. júl. 19. 23:07

Helló Csajszik! Ti még itt vagytok?:-) Mi nemrég értünk haza Ktarcsáról, holnap jövök válaszolni, most már nagyon húz az ágyikó...szóval elfáradtam. Nelly, csak gyorsan annyit, hogy Ktarcsáról mentünk az aquaworld-be, ugye az csak 20 perc:-). Mivel a nagyszülők a közelben vannak, így csak azért nem mentünk volna fel. Mindenképp egybekötve. Berci is már teljesen megszokta az utazást, hisz születése óta gyakran látogatjuk a nagyszülőket. Az út kezdetben 3 óra volt, de mióta autópálya van fele úton - na meg most a zúj autó;-)...alig több, mint 2 óra. A hétvégén mindig ott maradunk, sosem megyünk-jövünk aznap. Nálunk Berci már nem annyira szeret utazni, mint korábban, egy idő után feszeng az ülésében, szeritem mozgásra vágyik. Meg is állunk mindig legalább egyszer kicsit átmozgatni magunkat.

De legújabban alvásidőben utazunk. Ez lehet akár nappal is, mert általában másfél-két órákat is alszik, de most pl. megfürdettük fél 8-kor, majd elindultunk, útközben vacsi, és már aludt is. Azóta is alszik a drágám, még akkor sem ébred fel, mikor kiveszem az üléséből, pedig az nem kis mutatvány;-).

Na, kb. ennyi, menek alukálni, jóéjt Nektek!

18170. bumbu23
2009. júl. 19. 23:06

Sziasztok!!!

Nekunk is ket poharunk van.Az egyik tomee tipee amibol omlik minden.A masikat meg ugy kell szivni, hogy behorpad a homloka szegenynek:)Rendes poharbol ugyesen iszik de azert segitek neki.

Moki:ez valami nagyon alacsony progeszteron tartalmu gyogyszer.Nem szabad szunetet tartani.Akkor sem ha megjon a piri nenje...

18169. annelly
2009. júl. 19. 22:58
És tudjátok mit imád még??? a győri édes kismackót...tudom, hogy nem a legegészségesebb, de hát mi is eszünk édességet
18168. annelly
2009. júl. 19. 22:57

Ha direktbe adsz neki paprikát, akkor szerintem a pritamint próbáld ki, azt tuti megkedveli.

Ja, most jutott eszembe egyszer megnyalt egy erőset is, méghozzá nem gyengén volt erős. Valakinek kirántotta a tányérjából, de nem is sírt, csak vágott egy pofát, eldobta és inni kért:)

18167. annelly (válaszként erre: 18165. - Mókicaaaa)
2009. júl. 19. 22:54
Nem tudom mikortól lehet, de valószínűleg úgysem tartanám be:), kb 10 hónapos volt, mikor gombát evett, szerintem megfőzve semmi baja nem lehet tőle, csak fehérje. A sampionos az alap, a vargit imádja, de a rókát nem szereti, szerintem azért mert kesernyés. Paprikát meg nem is tudom, szándékosan biztos nem adtam neki, csak a miénkből harapott talán, attól se lett semmi baja. Azt hiszem, hogy zöldséget gyümit nyersen már mindent kaphat kiv. az aprómagosak apró magját:)
18166. Mókicaaaa (válaszként erre: 18164. - Annelly)
2009. júl. 19. 22:09
hát ez természetes...:-)
18165. Mókicaaaa
2009. júl. 19. 22:08

Hallod Nelli!

Nem tudod paprikát nyersen, gombát kajákba mikortól lehet?

18164. annelly (válaszként erre: 18163. - Mókicaaaa)
2009. júl. 19. 21:57
Hát a strandot imádja:) de nem ám ahol leér a lába...a ngyvizet, ahol lehet rugkapálni:)
18163. Mókicaaaa (válaszként erre: 18162. - Annelly)
2009. júl. 19. 21:10
neeeeem fog... szeretnek utazni a gyerekek...főleg ha strand is van benne azt meg pláne...
18162. annelly (válaszként erre: 18161. - Mókicaaaa)
2009. júl. 19. 21:04
Hát nemtom...mi is sokat elmegyünk, de nem egy napra. Attól félek, hogy odafele még elviseli, mert azzal nincs gond, de ha még délután visszaindulunk, akkor tiltakozni fog, azt meg nem akarom, hogy végig szenvedjen.
18161. Mókicaaaa
2009. júl. 19. 20:57

Szijjjasztok!

Szóval akkor az hogy megiszik 3 dl-t az kevés.. valamit kéne ellene tennem... kínálgatom, de elutasítja.. akkor próbálok majd leves adni neki többet...no persze ehhez még jön az esti szopi, de nem hiszem hogy az nagy mennyiség lenne...

Timcsi!

Mi is megyünk majd talán az a.w-be, örülök hogy jól éreztétek magatokat...

Bumbu!

Milyen bogyi ez? nem kell megjönnie közben? ezt nem értem...

Anelly simán bírják az utazást.... nincs vele gond, legalábbis Gergővel mi rengeteget megyünk, de szerintem Pici tudna erről igazán nyilatkozni, ők aztán sűrűn teszik...

18160. annelly (válaszként erre: 18158. - Timihugi)
2009. júl. 19. 20:19
Megnéztem, tényleg nagyon szuper, szerintem mi is elmegyünk vmikor ennek örömére. Most otthonról jöttetek fel és vissza, vagy itt vagytok Kistarcsán? Mert ha az előbbi, akkor érdekelne, hogy berci hogy bírta az utazást? Én is szeretnék távolabb programmokat szervezni, de nem merek elindulni úgy, hogy reggel megyünk este jövünk.
18159. annelly (válaszként erre: 18157. - Timihugi)
2009. júl. 19. 20:17
Na ezen voltam én kikadva, hogy 1.5 liter vizet ivott vagy 5 szopi meg 3 deci almalé mellé, az már majdnem 2 liter. És ehhez képest alig pisilt...lehetséges, hogy kiizzadja?
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook