2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
:-)) köszi Nelly!
Hát akkor akarjunk még egyet:-)!
De, emlékszem, és bárcsak így lenne nálunk is, ahogy mondod! Pedig mi direkt nem vigyázunk;-)!
Igaz, nálam minden jól van...de még nem vesztettük el a reményt, hogy Csabánál is változhat a helyzet. A napokban hallottunk egy hírt, hogy nemsokára őssejt beültetéssel sokat segíthetnek az ilyen problémán. Remélem még nem futunk ki az időből. Bárcsak mihamarabb lehetne!!!
De ha nem, akkor jövő év vége felé újból nekivágunk.
Sííírtál? :-)) Egészségedre! Örülök, ha átjött a mondanivalóm. Te nem akarsz írni egyet?
Amúgy én is szinte végigpityeregtem, míg felidéztem, és leírtam. 3 napig csináltam részletekben. Igyekeztem olyankor, mikor egyedül voltam;-). De egyszer "lebuktam", mert Csaba épp akkor bejött valamiért (tegnap este), és kérdezte mi van, mi a baj? Én meg mondtam, semmi, csak úgy elgondolkodtam. Persze mondtam azt is, hogy olvasson majd bele a naplómba. Szerinted Ő kibírta?;-). Ma reggel annyiranagyon megölelgetett-megpuszilgatott:-).
No, szépen elmentem aludni:-)))!
Ne is mondd...rengeteg játék, egész nap hangosan nevet...de annyira! Egyébként nagyon szereti a nagyszülőket, mi pedig maximálisan megbízunk bennük. Különösen azért is, mert nagyjából betartják a "kívánalmainkat". Naná, hogy betartják, hisz még az elején azzal indítottunk, hogy ha nem, akkor max. ritkábban érkezünk. Persze, ezt nem véresen komolyan gondoltuk ám;-). De szerencsére tudják, hogy nekünk ez fontos.
Egyébként inkább a nagypapi a főfőkényeztető. Néha le sem tenné, ha nem mondanánk neki, hogy Ő már egyedül is elközlekedik mindenhová:-). De azért sokat javult már.
egy dolgot még szigorúan veszek. mégpedig az, hogy ne etessék össze-vissza, ne legyen mindig valami a kezében. de úgy látom, ezzel is minden ok. Persze, én is adok neki étkezéseken kívül ezt-azt, de mértékkel. Ezt ők is nyugodtan megtehetik.
Nálunk így műkszik.
na, anyukámmal más lenne a helyzet....ha ennyit lennénk ott. Mivel sokkal közelebb laknak, csak megyünk-jövünk. Nincs túl sok idejük az elkényeztetésre.
De igazából egyik helyen sem téma ez, azért nagyon örülök neki, hogy ennyire imádják az unokájukat, és természetes, hogy másként állnak hozzá. Ennyi kell is Bercinek, hisz mégiscsak Ő a legpinduribb a családban:-).
Bumbu, tök vizuális vagyok, ezt az ivás dolgot nagggyon jól szemléltetted. bocsi, de nevettem:-D.
Tyűűű...Angliában már így nyomják az antibébitablettát?! Még nem is hallottam róla. Igaz,ebben azért vagyok ilyen tájékozatlan, mert nálunk nincs szükség effélére. Erre szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó;-). Mi is így próbáljuk felfogni.
Móki, a nagykönyv azt írja, egyévesen már mindent ehetnek szinte, amit a felnőttek. kivéve a bogyósok...sokan még a tejjel is várnak...én is. Én inkább a fűszerezésre figyelek nagyon, és hogy lehetőleg könnyű kaja legyen. Egyébként kóstolni bármit megkóstolhat Berci.
Szerintem nyugodtan próbálkozz bármivel, persze legelőször csak kis mennyiséggel, aztán úgyis látod a reakciót.
A naplódon pedig kicsit elérzékenyültem...úgy emlékszem még a szülésedre, a sok nehézségre, meg amikor még a kórházban beszéltünk telcsin!
És olyan jó, hogy ezek mára már csak emlékek, és Gergőke egészséges, huncut kisördög lett:-)!
hát az tényleg nem kevés egy kiskirálylánynak:-)!
de, elképzelhető, hogy sokat kiizzad. Berci is. Szinte mindig érzem, hogy nedves a kis bőre, ha nagyon meleg van.
Helló Csajszik! Ti még itt vagytok?:-) Mi nemrég értünk haza Ktarcsáról, holnap jövök válaszolni, most már nagyon húz az ágyikó...szóval elfáradtam. Nelly, csak gyorsan annyit, hogy Ktarcsáról mentünk az aquaworld-be, ugye az csak 20 perc:-). Mivel a nagyszülők a közelben vannak, így csak azért nem mentünk volna fel. Mindenképp egybekötve. Berci is már teljesen megszokta az utazást, hisz születése óta gyakran látogatjuk a nagyszülőket. Az út kezdetben 3 óra volt, de mióta autópálya van fele úton - na meg most a zúj autó;-)...alig több, mint 2 óra. A hétvégén mindig ott maradunk, sosem megyünk-jövünk aznap. Nálunk Berci már nem annyira szeret utazni, mint korábban, egy idő után feszeng az ülésében, szeritem mozgásra vágyik. Meg is állunk mindig legalább egyszer kicsit átmozgatni magunkat.
De legújabban alvásidőben utazunk. Ez lehet akár nappal is, mert általában másfél-két órákat is alszik, de most pl. megfürdettük fél 8-kor, majd elindultunk, útközben vacsi, és már aludt is. Azóta is alszik a drágám, még akkor sem ébred fel, mikor kiveszem az üléséből, pedig az nem kis mutatvány;-).
Na, kb. ennyi, menek alukálni, jóéjt Nektek!
Sziasztok!!!
Nekunk is ket poharunk van.Az egyik tomee tipee amibol omlik minden.A masikat meg ugy kell szivni, hogy behorpad a homloka szegenynek:)Rendes poharbol ugyesen iszik de azert segitek neki.
Moki:ez valami nagyon alacsony progeszteron tartalmu gyogyszer.Nem szabad szunetet tartani.Akkor sem ha megjon a piri nenje...
Ha direktbe adsz neki paprikát, akkor szerintem a pritamint próbáld ki, azt tuti megkedveli.
Ja, most jutott eszembe egyszer megnyalt egy erőset is, méghozzá nem gyengén volt erős. Valakinek kirántotta a tányérjából, de nem is sírt, csak vágott egy pofát, eldobta és inni kért:)
Hallod Nelli!
Nem tudod paprikát nyersen, gombát kajákba mikortól lehet?
Szijjjasztok!
Szóval akkor az hogy megiszik 3 dl-t az kevés.. valamit kéne ellene tennem... kínálgatom, de elutasítja.. akkor próbálok majd leves adni neki többet...no persze ehhez még jön az esti szopi, de nem hiszem hogy az nagy mennyiség lenne...
Timcsi!
Mi is megyünk majd talán az a.w-be, örülök hogy jól éreztétek magatokat...
Bumbu!
Milyen bogyi ez? nem kell megjönnie közben? ezt nem értem...
Anelly simán bírják az utazást.... nincs vele gond, legalábbis Gergővel mi rengeteget megyünk, de szerintem Pici tudna erről igazán nyilatkozni, ők aztán sűrűn teszik...