2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Kepzeljetek!
Ma igazi kanikula van nalunk is.
Marcus nem aludt delben,mert a besötetitett szobajaban 27,8 fok volt.
Azota esett az esö ugyan,de csak paras lett a levegö.
Most kivancsi vagyok meddig fog aludni,mert fel 5-kor aludt el.
Na jo,megyek tovabb dobozolni.Ma este egy cimboratol kapunk meg 20 kartont,remelem az mar eleg lesz vegre.:D
Szio Moki!
Remelem nem lesz gond Apukaddal!
Lehet,hogy a meleg sem tesz neki jot.Probald ravenni,hogy pihenjen kicsit.
Szia Csillu!
Jo utat es erezzetek jol Magatokat a nyaralason,na es persze probaljatok pihenni is.
az teljesen normális, nekem az anyajegyemet vették le egy hónapja, de nagyon sokáig húzódott..
és érezzétek nagyon jól magatokat!!! Irigykedem....de természetes, szép emlékek fűznek...
Sziasztok!
Sikerult ma a rendelobol valakinek felhivni.Vegul kiszedik a varratokat hetfo reggel igy tudunk menni a tengerhez.Mar alig varom.:)De piszkosul huzodik a nyakam.Ez normalis?
Sziasztok csajok!!!
Moki:sajnalom apudat.Megertem, hogy erzel mert en is hasonloan erzek anyum miatt.O majd oktober vegere kapott idopontot a csipomutetere.Alig tud menni akkora fajdalma van.
Nelly:nekem is a hasam az katasztrofa.Nagyon megrogyant a borom a fiam utan.Most estenkent felulesekkel trenirozom de meg nem az igazi.Es en is utalom megerinteni.Mar regen osszefort a seb de meg mindig olyan erzes, hogy barmikor szetnyilhat.
Rebeka:szerintem se mosd a cipot ki gepben.
nekem is onnan megy lehutóljára
a combom már egész formás, csak fent ér össze, erre elkezdd onnan fogyni..hát az kit érdekel? ahelyett hogy a belem menne össze...
úgyhoyg most fogok elkezdeni magánklinikákat keresni, hova vigyük el...
Timcsi!
A Telkiről miket hallottál egyébként???
Szijjasztok!
Beírattam Gergőt 2010 szeptemberébe a bölcsibe... majd meglátjuk mi lesz, tervek szerint nem lesz rá szükség, mert pocakosan itthon leszek, de legalább lesz helye, ha mégsem.. ilyen durva várólisták vannak...már most kell beíratkozni másfél év múlvára...
Sziasztok!
Sajnos most nincs időm visszaolvasni, örülök, hogy sikerült újra beindítani a fórumot! :-)))
Az utóbbi napokban szinte egész nap kertet rendeztünk apával és kertész barátokkal, közben a nagy gyerekeim a párom szüleivel nyaraltak Hévízen. Ágika pedig sokat segített nekünk, szinte lubickolt a sok-sok figyelemben..
Holnap hajnalban indulunk Erdélybe egy hétre, barátoknál fogunk lakni, a tervek szerint sokat pihenünk, kirándulunk majd együtt. Még rengeteg a dolgom, kb. 10 nap múlva tudok legközelebb jelentkezni. Mindenkinek jó nyaralást kívánunk! És persze boldog szülinapokat is!
Üdv,
Csillu és Ágika
Sziasztok! Rég voltam, de próbáltam követni az eseményeket. Örülök, hogy újra normális a hangnem, a korábbiakról azt hiszem, ennyi elég is...
Most újra a Pilisben múlatjuk az időt hármasban. S olyan nagyon jóóóó!
Néhány témához néhány gondolat:
Én forralom még Emmának a vizet, bár most néhányszor vettünk babavizet, s sokkal kényelmesebb. Jó volt olvasni, mennyire különböző mennyiségeket isznak a babák. Megnyugtatott. Emma eddig jó, ha 2 decit megivott egész nap, no meg 5-6 szopi, ami néha csak 3. Mióta ezek a melegek vannak azért érzékelhetőbben többet iszik szerencsére, de nem tudom, tartunk-e már 4 decinél.
Az utazás: Mi is próbáljuk az alvásidőre időzíteni. Visszafelé meg a sok élmény miatt szokott bealudni, így eddig mindig szerencsénk volt. Egyszer-kétszer volt csak sírás, de akkor már majdnem a célnál voltunk.
A császáros seb: Hihetetlen, milyen szépen gyógyul egy ekkora vágás! Nekem is olyan 20 centi körüli, s szerencsére teljesen rendben van.
Kistesó téma! Lassan indulhatna már az az újabb lista. :)
Rebeka, szerintem a Liliputi cipőt semmiképp se mosd mosógépben, bőr.
Boldog szülinapot Szurgo Áronjának!!!
Szia Rebeka!
Jo regen voltal.;)
Mi Marcusnak Pedipedet vettünk,az azt hiszem hasonlo a Liliputihoz,de en nem probalkoztam a gepben mosassal.Szerintem inkabb ne tedd.
Jol vagytok?
Szio Nelly!
A leirtak alapjan tenyleg eleg durva lehetett.
Nem irigyellek....
Örülök, hogy jól vagy Bumbu, meglátod, hamar rendbe jössz.
Timi amúgy én kb fél éves korától ásványvizet adok neki. A jobbfajták közül sztem bármelyik megteszi.
Timi:en mar regota asvanyvizet adok neki.A forralt vizet azert utalom mert sokszor lerakodik a vizko.Nagyon kemeny itt a viz.Agusztus 7-re kaptunk volna idopontot az oltasra(1 eves) de az a szulinapunk.Igy ma elcsereltem par nappal kesobbre.
Privi johet a kuki mutetrol pls.