2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Hát mivel a szemem minnyá kifolyik, és álmi is vagyok, akkor asszem zsákbamacsesz lenne itt várni, amíg valaki elárulja a titkot, és inkább lefexem aludni, aztán írjátok ám meg, és holnap csempészek néhány fotót a naplómba.
Pusszanat néktek.
Naaagy nagy gratula..:)
Nálunk reggel lecsúszott egy pár pötty sütőtök-alma, de csak erőltetve pedig kiéheztetve szopi előtt...
Az alvás ma nálunk úgy alakult, hogy 11-ig aludt, aztán 1-től 3-ig, fél5-től fél órát, amikor egy böfi felébresztette, és én nem hagytam visszaaludni.. Azán most negyed 10-kor bealudt a szopiba, és eddig 10-kor ismételt.. kíváncsi vagyok az éj további részére..;)))
Jó éjt mindenkinek!!:)
Mi is állunk..:) kanapé támlájába kapaszkodva..:))
Viszont nem eszünk ám nemhogy ilyen ügyesen, hanem sehogyansenem...:(
Édes a kiscsajod!:)
Sziasztok!
Timcsikém örülök, hogy te is immár dél-Magyarország lakosságának számát növeled.. huh ezt szépen megfogalmaztam, nem is vagyok még annyira fáradt??? :-)))
Tücsi nem semmi kiscsajod van, gratula neki!
Csillu hogy van a leányzó?
Én ezekszerint nem vagyok ilyen bátor, napok óta nem mertem Gergőt kivinni a jégpáncél miatt...
Time hát biza irigykedek ám rád, Szegeden töltöttem legszebb éveimet, szuper egy hely!!!
Szofi a délelőtti alvás nekünk is elmaradt már nagyon régóta... csak délután alszik 1x, de olykor az is elmarad, igaz este 9-től reggel 7-fél 8-ig mindig alszik cserébe.
Ideje aludni menni, puszi mindenkinek!!!
Sziasztok!
Ma voltunk védőnéninél, hát teljesen el volt ájulva tőlünk 6450g és 65cm. És természetesen mi is állunk már, meg is mutattuk, azt mondta rá csodagyerek, nekem meg hízott a májam. Mi már teljesen letettük a kiságyat, biztos ami biztos, a rácsokba kapaszkodva feláll ülésből és hasról is. Felülni nem tud, de szépen ücsizik, ha lerakom. Ez nem újdonság, én is kb így csináltam, másfél évesen tudtam felülni, akkor már simán eljártam. Mostanában ketten eszünk, kiveszi a kanalat a kezemből miután megmerítettem, és beteszi a szájába, aztán elkérem, kaja, és már kapja is ki, ma olyan aranyos volt, megetetett engem is miután jóllakott. Neki már nem kellett ezért az én azámba akarta navigálni a kaját, de csak szipmlán a nyakamba borította. De azért milyen rendes tőle, hogy gondol rám:)
Jelentem, nekem még nem jött meg, jó lenne, ha megvárná a jóidőt, melegben jobb szenvedni, no meg nekem a séta enyhít egy kicsit a pocifájáon, és arra most nem van lehetőség.
Szia!
Hát én is csak lesek mindne na,hogy mit csinál már megint.Ma volt a csucs,ma egész nap ha volt mibe kapaszkodni állt és állt avgy ha nem akkor ült és leste hova tudna mászni hgy felállhasson.
Nem gondoltam,hogy eniy idősen ezt fogja már csinálni.Akikkel együtt szültem egyik baba se csinál még ilyeneket.Büszke vagyok rá de azért féltem is nagyon:-(
Mi reggel és eset eszünk tápszert(mikor kórházban volt leszokott a tejről sajna 5 nap alatt-naplómban benne van mi történt) délelőtt gyümi kekszel,délben valami husos babakaja, délután főzelék általában rizzsel,vagy gríz.Közte szokott inni teát és gyümölcslevet.Éjjel ha esetleg felkel teát iszik.Adtam már neki kóstolóba virslit, na az nagyon tetszett nkei.Meg szokott rágcsálni( fog az még nincs)kenyérnek a héját, na azt is piszkosul szereti.Meg szereti a levesben főtt tésztát.A karalábélevesbe szoktam tenni tarhonyát, na azt imádja, és a husleves is bejön nkei. Persze ezekkel ovatosan bánok, csak a főzit higitom vele nem ugy magában :-)
Mi most 8000gramosak és 74 centisek vagyunk.
Mi fél8kor fürdünk,általában alszik reggel7ig ,eszik és még vsszalszik velem fél9ig. De pl tegnap este nem tudom mi volt, fent volt egy csomószor.Lehet jön a foga, de inkább én intéztem el azzal a szar tászerrel.Épp csak meggyógyult én meg adtam nkei sima kettes tápit és nem lett volna szabad. Kiváncsi leszek a ma estére hogy simát kapott jól alszik e.
Na megyek mert kifoly a vizem a kádba.
Jó éjszakát minden babának és mamának.
Köszi Pici, Timi az együttérzést!!! Még nem vészes, csak maradjon is így. A harmadik nap volt korábban a kritikus...
Szeged a jelenlegi lakhely. :) 200 km
Valami tavaszi találkozóba benne lennék, míg itthon vannak Liliék.
Sziasztok!
Voltunk dokinál, mert Áron nagyon szortyog. A doki szerint nincs baja, adjak neki sterimar sprayt. Hát nem tudom milyen éjszakánk lesz, már most úgy kezdte, hogy fél óra után felébredt :(. Szegény kis drágám, ki is kellett szívni a nóziját, de azonnal visszaaludt. Úgy sajnálom.
Megyek lefekszem, jobban teszem, ha minden percet kihasználok az alvásra.
Helló!:-)
6 hósan egyedül feláll? Nem semmi! Réka ezt még nem tudja, de ha segítek felállni, akkor már kapaszkodva áll egyedül is, ja és ilyenkor "táncol". Rugózik a lábával veszettül és énekel hozzá.:-)
Mi már csak akkor alszunk délelőtt, ha hordozókendőbe rakom és megyünk valahová, illetve ha valamiért a szokottnál korábban kel. Ha alszik fél8-ig, akkor nincs délelőtti szundi. Viszont megint kétszer alszunk délután. Először úgy 13 óra körül, miután ettünk valami finomat és szopiztunk rá egy nagyot - ilyenkor ha nem alszik is el cicin, csak berakom a kiságyba, már durmol is - majd pedig fél 5 felé, szopi után az ölemben egy félórát. Néha egy órát is. Ennek megfelelően már nem kell 6-kor fürcsizni, mint eddig, elég 7-kor és 8 körül alszik el. Viszont éjjel menetrendszerűen kéri a szopit fél 11 körül, majd fél egy körül, végül fél öt körül. Most ez a rendszer, a kiscsaj maga alakította, hagyom neki, mert akkor nyugis, ha ő maga szabja meg a rendet. Annak meg külön örülök, hogy később akar fürcsizni meg aludni, úgyis jön a tavasz, tovább lesz világos, jönnek a jó idők... Csak már jönnének.
Jó éjt mindenkinek, megyek, megnézem, van-e valami a tv-ben és vacsizok egy nagyot.:-)
Puszka!
Nagyon jó hallani, hogy 3 gyerek mellett is jut idő ilyen fajta programra! Ügyi vagy, gratulálok...biztos jó kordinátor vagy;-D!
Igen, lassan közelít az a korszak, amikor ha nem látnak minket, sírva fakadnak. Talán ez már az nálatok?:-(
Köszi a gratula Neked is:-)! Te most hol lakozol?
Ha nem publikus, megírhatod priviben.
Hűűű...halászlé...aaaazt naon szeretem!:-))
Emma pedig biztos élvezni fogja a társaságot...és persze a társaság is az övét;-).
Jajj...kösziii:-)!
De tudod, eddig én is pösti csaj voltam. Káposztáson pedig az egyik nagyon jó barátunk lakik.
Már akartam kérdezni...voltatok már az Aquaworld-ben? Mert mi ha legközelebb megyünk Kistarcsára, tesztelni szeretnénk:-). Nem tudod véletlenül, mennyire bababarát? Bár azt olvastam, hogy nagyon:-).
Igen, igen...ez az az a Ringató Szofi:-)! Képosztáson is működik, és már egyre több helyen az országban. Tényleg nagyon aranyos, de én azt hallottam, hogy nagyon "oktató függő". Van, aki teljes szívvel csinálja, van aki meg csak olyan lájtosan.
Sajna Lulu nem a jó alvók közé tartozik...de azzal bíztasd magad, hogy semmi sem tart örökké:-). Könnyen mondom én, mi? De tényleg sajnálom, és együtt tudok érezni.
Koszi csajok!
Este ha elalsizk a jomadar akkor neki allok pakolni.Utana neztem a legitarsasag oldalan es vegre megtalaltam.A baba kaja kivetelt kepez a limit arrol.Annyit fel lehet vinni amennyire szukseg van.Jupiii nem hal ehen a kis ducikam.:-)))
Ezek nagyon szep parameterek time!
Gratulalok!:)
Moshatod a következö meretü ruhatarat.:D
Remelem a hasad nem faj nagyon.
Sikerült jól beüsse az állát :-(
Összecsuklott a lába és jól bevetre az állát.
Likvidálni kell a dohányzóasztalt is a szobábol.
Szia Lányok és babók!
Köszi a sok üzenetet :-)
Én is sokat gondoltam rátok és olastam a naplókat szüntelen amikor csak időm volt.Jó ujra itt :-))
Gondoltam irok kicsit de megint ne jön össze mert a kiscsaj épp a dohányzóasztalt pakolja magára. Nagyon büszke vagyok rá,hogy 6 hos és egyedül feláll de amugy meg nem olyan nagy öröm. ÁLlandóan a nyomában kell lenni :-(((
Mindig félek nehogy magára rántson vmit.
Mennem kell mert már pakolja a cuccokat lefele.
Majd jövök pusz mindenkinek
Sziasztok!
Lassan kezdünk megint annyit termelni, mint pocakos korunkban... Alig győzöm visszaolvasni a termést. :-)
Mi ma busszal mentünk zeneoviba, szerencsére nem volt tömeg és segítettek is. Élmény babakocsival és két és fél évessel tömegközlekedni. Viszont a foglalkozás is szuper volt, mindössze 3 gyerek! Nálunk Csiribiri néven van babafoglalkozás, a nagyobbaknak meg Zenemanók nevű, mi Lacival ide járunk, de már Ági is nagyon figyel.
Ági ma délután valamiért nagyon sírós volt egy darabig, ha nem voltam szorosan mellette, csak sírdogált. Most énekelget a rugós hintában, persze mellette ülök a gép előtt.
Bumbu, jó utat! Biztosan minden rendben lesz és már itthon is lesztek.
az szép, Lulu csak fél 10ig aludt...
nálunk ma alma volt, egy negyed barackkal (nem üveges), és mind elfgyott:)
szióka!
jelentem, nekem még nem!:) nem is hiányzik...
Bumbu, jó pakolást!!! TimiDruszának gratula, hogy a szülővárosom lakója lett hivatalosan is!
Itt is van zenebölcsi meg ringató is. Mi még nem voltunk. Már lassan mennék, de az ortopédus mondta, hogy bárányhimlő van a városban, ne vigyem Emmát közösségbe, ha nem szükséges. Viszont holnap hivatalos vagyok egy halászlé ebédre, mivel Apa dolgozik, így viszem Emmát is, kíváncsi vagyok, hogy fogja érezni magát.