2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
dehogynem! Mindig gondolunk rátok, csak megszoktuk, hogy nem tudsz mindig jönni, de látod, hogy örülünk neked!
Mi is a 3. prevenart kaptuk, meg se nyekkent neki..
Bumbu! Nemsokára itt a 17-e!
Gondolom már ezerrel készülődsz... legalábbis gondolatban :)
Köszi Móki!
Kicsit el voltam keseredve hogy 20 oldalt végigolvastam és úgy látom senki sem hiányolt, de hát pörögtek az események úgyhogy megbocsátok... mindenkinek! Ma ilyen napom van...
Hogy viselte a szurit? Mit kapott?
változó... 2000-3500-ig általában.
Én HA-t (hipo allergén)veszek a gyógyszertárban most már a 2-est, de így is recipe-re is 2600Ft
Így van, Bendi ennyi idősen a 3600as születési súlyához már 8900 volt és 74 cm...
dehát ugye alapszabi hogy nem hasonlítgatósdizunk...
Spenót?
Nekem a védőnő 4 hónaposan a krumpli sütőtök és egyéb fincsibb dolgok után hamar mondta hogy spenót, salátalevél és társai is mehetnek. enyhén sós vízben jól megtisztítva a szárától még a levélen is, ne legyen véletlen sem szálas. Krumplival összefőzve, később csirkehusival együtt ajánlja.
Szió Nelly! Jó éjt!
Pihenj amíg hagynak!
Szia!
Akkor a Te Csenguszod amolyan elegans holgyike.Vigyaz a vonalaira.:-)De a lenyeg, hogy magahoz kepest szepen fejlodik.Nem verseny ez.:-)
Jól vagyunk köszi!
Ma volt a Pneumo 3. oltása...
Tápszert váltottunk a kis súly miatt... de ez is HA úgyhogy... meg aztán egyébként is az a legkevesebb a napi kajában (reggel-este tápizik csak)
Bendi okosan jár az oviba, hol hisztis hol nem.
Ma reggel megúsztuk a hisztit, mert arra figyelt hogy milyen jól csúszkálunk egészen az oviig...
ő legalább élvezte
cudar idő volt ... vagyis a járdák... értitek...
de gondolom másutt is rendesen ment a csúszkálás már aki kimerészkedett. Nekünk muszály volt az oltás miatt..
Csenge 10-én volt 6 hónapos.
Nagykisjány...
vagyis pici, de azért nagy... értitek?
5950gr és 71 cm...
forog, főleg meztelenül, rengeteget beszél és már nagyon sok féle dolgot megeszik kanállal is.
Bumbu!
Jó hogy jöttök Mo-ra! Remélem jó utatok lesz!
Cash! Jó kis történet! Jobbulást a nagytesónak!
Sziasztok Lányok!
Majd egy órája visszaolvasok!
2 hét kihagyás nem kevés...
A ceklat a hejaban celszeru megfozni...amiutan jol megvan mosva...mert igy benne maradnak a vitaminok..fozes utan lehamozni s ugy turmixolni.
Krumpli....sajat velemeny ugyszinten...en azt nem turmixolom csak villaval torom mert turmixolassal olyan nyulos , gusztustalan lessz.
Kajahoz en se teszek tapszert...csak a sutotokhoz....masok szerint is jobb ha kulon, kulon kezdi megszokni az izeket nem a tej miatt eszik ezt azt.Hangsulyzoom..SAJAT VELEMENY!