2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
..elmentél kinyitni az ablakot..
rendben...
Meeeeeeeegy...:)))
De eddig semmi jele nem volt?? Hirtelen lett ekkora a nedvesség?? ez hihetetlen..:(((
Dobok...13-at... nyisd az ablakot!!!
:((
Nagyon szar lehet... de most akkor mi lesz így?? Mit mondtak, ki fog száradni, vagy mi???
Szasztok!
Sajnálom Móki!!!:(((
Fűtötök, mint állat???
Sziasztok!
Kellemes szombat délutánt mindenkinek:)
Sziasztok!
Imádom, ezt a szép időt! Látom Ti se a gép előtt délutánoztok. :-) Én se, csak alszanak a gyerekek és megúntam a vasalást.
Ági szerencsére tök jól van, a sebe se látszik már, nem is nyávog, amikor kezelem. Képzeljétek, ma kihagytunk egy szopit! Na nem direkt, hanem kb. 80g őszibarackos alma után nem mertem neki adni mást, majd aludt két órát és így időben egy kimaradt. Sajnos a bukás nemhogy javulna, még durvább. Tegnap már nem csak a tejes gyümi, hanem a natúr őszibarackpép is visszajött. Szerencsére egy világos póló volt rajtam, ment is azonnal a mosógépbe.
Lili, mi újság, hogy vagytok? Én olyan elvetemült anya vagyok, hogy nem szoktam lázat mérni, hanem érzésre csillapítok. Persze attól is függ, hogy melyik napszakban érzek lázat, nappal ált. szoktam adni, de elalvás előtt nem, mert ki szokták aludni az enyémek. Ha határeset, akkor a kicsi közérzete alapján döntök.
Ma megvettük a háti hordozót, mivel sehol sem lehetett kipróbálni, sötétkéket vettünk, ami a Brevi volt. A piros Jane apának nem jött be valamiért.:-) Ahogy így nézem, nagyon jó áron sikerült, Lacit belepróbáltuk, apa még őt is kényelmesen elbírja. Hurrá, mehetünk túrázni! Majd teszek fel képet.
Szia!
Tudomásom szerint nem, állambácsi fizeti. Legalább ezt.
Ha főállású anya lesz valaki és már nem kap semmiféle szociális juttatást, akkor már kell fizetni, hogy ne legyen potyautas.
Bumbu, Nelly es a tobbiek, koszi a valaszt. Nekunk a magyar anyakonyvet meg kell kerni, mert kanadai lett (apaja az, mert a szerbet nem hasznalja).. szoval jo tudni, mert utazasi eu biztositasunk csak 45 napig van es legalabb Adinak vettunk volna extrat, de van esely, hogy addigra elintezzuk a papirokat, anyumhoz be tudunk jelentkezni. Nekem viszont arra kell vigyaznom, hogy ha otthon igenybe vennek valami allami tamogatast, vagy eu ellatast (megha fizetem is a havi fizetendot), akkor eleshetek a kanadai gyes/csaladi potlek-szeru penzektol, mert ugy gondoljak nem tartom fenn az itteni rezidenciamat stb... ezert keresem ennyire az infokat. Na ez off volt, de paran erintettek vagyunk valamilyen modon.
Nalunk a hust szinte elsonek mondjak a vas miatt, de csak 6 honap utan es szarnyasokkal (nem majjal) kezdve....
A paszternak az szerintem a magyar neve, azelott, ahol repat es gyokeret vetettek egymas melle, neha megjelent egy-egy ilyen gyoker is, azt hiszem valamilyen keresztezese annak a kettonek (latszik, hogy nem vagyok szakember ebben:))D
sziasztok, látom pangás van, eluralkodott a hétvége-hangulat.:)
végre tudtunk sétálni, ebből kifolyólag Lulu 3 tól alszik a babakocsiban.:) pedig már rég eteni kéne... hiába, a levegő az egyetlen, ami még használ altatás-ügyben... mondjuk most délelőtt is aludt egy 3/4 órát...
Sziasztok!
Tényleg kell fizetni, 4350 Ft, ha nem vagy egyéb módon biztosított (munkahely, gyes gyed stb által). Én is fizettem magam után a szülésig. Most meg, hogyismondják, potyautas vagyok, amíg el nem bírálják végre a gyest.