2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Minnyá nézeeem:-)))!
Nahát...onlány elcsíptük egymást...hihi.
Hát sokkal szívesbben jönnék dumapartizni! :-)
Menni fog, én tudom!!!
Pusza!
És üdv a hazaérkezőknek! Bumbu, jövő héten már itthon leszünk, ha gondolod :-). Remélem lesz megint jó idő!
Sikerült mindent elintézned? Taj kártyám mi még a kórházban megkaptuk, így sajna nem tudom, mennyi idő, mire megérkezik.
:DDDDD
itt vagy???
Nézd meg én mit írtam akkor amikor Te..;DDDD
ezek a kölkök..;DDD
Sziasztok!
Ma én is rohanásban vagyok, össze kell pakolnom a lakást, a cuccunkat, és Lizát. Így csak ide ollózom, amit a naplómba írtam:-).
Mászik, mászik....és mááászik:-)))!
Ma reggel kb. egy méterre tettem le a zenecsillagja előtt, és egyszer csak hallom az egyik ismerős dallamot. Még be is kapcsolta;-).
Ma délután megyünk a pneumo I-re. Ha már ott vagyunk, lesz mérlegelés is.
Remélem nem lesz semmi gond, mert utána indulunk Kistarcsára (Apának holnap Pesten lesz tárgyalása- kellemest a hasznossal:-) , és maradunk hétvégéig. Csináltunk programot is, egyik nap jó lenne megnézni azt a híres Aquaworld-öt, aztán látogatóba megyünk Csaba egyik barátjához, akinek 3 hónapos a kislánya. Szóval babanéző lesz...milyen furcsa...most már mi megyünk;-).
Szia lányok!
Én se vagyok, muszáj nagytakarítanom. Az utóbbi két napban szinte itthon se voltunk, annyi mindenfele kellett menni, a porcicák meg csak hancúroznak...
Csak egy receptért ugrottam be, de látom, nincs tömeg.
Jó hír, hogy tegnap voltunk Ágival a sebészeten, szerencsére minden rendben van.
Sziasztok!
... de el ám!!! 16 hónapig... én nem kicsit aggódom, hanem nagyon, de ma sem csinálok semmit, csak szoptatok! Este megfőztem, a szárítóból kell kipakolnom, nincs semmi égető!
Drukkolok, hogy működjön az a dolog nálatok! Kíváncsi vagyok mennyi vizet fog összeszedni.. szerintem egész hihetetlen lesz..
Amúgy merre van mindenki??
Semmi dumaparti?
Bumbu!;DD-köszi!!!
Lili! A "sajnálnit" azért írtam, mert a múltkor kifejezetten kikértem magamnak..;)
Szijjasztok!
Cash üdv a klubban...gondolom elvoltál nélküle...
nem kell aggódnod tejcsi ügyben semmit nem fog változni mennyiségileg, csak 1-2 nap és visszaáll... nekem mostmár 4x-re jön meg és először volt 40 napra, utána már 30, szóval szépen beállt...de a görcsölés nem hagy alább sajna.. .-(((
A kajcsi továbbra sem megy nálunk, mostmár azért elkezdtem aggódni, nem tudom mit adjak neki...
Bumbu hát most annyi a téma, hogy bérlünk egy páramentesítő gépet, kiváncsi vagyok használ-e...
Cash a Karos spaban voltatok??? Én oda szeretek nagyon járni...
Mindenkinek szépséges estét!!!
Sziasztok!!
Koszonjuk a kedves fogadtatast.Aranyosak vagytok.
Lili:jo keszulodest nektek.Remelem nektek is zokkenomentes lesz az utazas.Tegnap vegul delutan 5-re sikerult lakcimkartyat csinalni.Anyum nagyon jol elvolt David-del.Ma reggel rohanok az OEP-be.Ledtam a tajigenylest.Pécsiek mi a tapasztalat mennyi ido alatt jott meg a kartya?Nekunk 30 napon belult mondott a no.Nem hiszitek el ma elmegyunk a megbeszelt idore.A portan kerdik kihez jottunk.A no mondja a prof. ma nem rendel mert mut.Erre mi eroszakosan mondjuk tuti ma van az idopont.Feltlozott a titkarnonek aki kozolte en ertettem felre es holnap van az idopont.Aalig voltam ideges.Foleg, hogy tuti mat mondott.Szoval holnap vissza.
MOki:sikerult valamit peneszugyben intezni?
Cash:en nem sajnalak;-)sot orulnek a helyedben, hogy a fiadat kielegiti a szopi.Piri klubban welcome.
Alexa:multkor elfelejtettem irni nagyon ari a kiscsajod ahogy ul a lovacskan.
Timihugi:ma is milyen szep ido volt.Mergemben en is setaltam egy nagyot D-vel a korhaz utan.
Koltoznk ezerrel, eleg nehez es sokaig tart, mert ugye mi magunk akarunk mindent megoldani.. kozben szepen meg is faztunk, holnap repulunk, majd folyt. kov.
Mindenkinek azt kivanom, amire szuksege van (tej, egeszseg, meleg, szaraz, peneszmentes, nyugalmas, oromteli, izgi stb..)
Tényleg, akinek eddig megjött, annak van benne valami rendszer azóta? Nekem hat héttel a szülés után megjött, aztán rá két hétre a fogigátló pár nap utáni abbahagyása miatt, azóta semmi. Előtte meg tök rendszeres volt, 28-30 napra.
Februárban megyek rákszűrésre, bízom benne, hogy nem azzal fogad, hogy kistesó lesz :).
Üdvözöljetek a klubban Csajok!:(((
Megjött nekem is..:(((
..és persze érzem a mennyiségen is már 1-2 napja...
Na most egy kicsit meg vagyok ijedve, mert ugye a kis kukac nem eszik mást...
Nna most lehet sajnálni..;)
Sziasztok!
Tiszta pangas van.
Cash remelem sikerült pihenned es lazitanod tegnap.
Csajok!
Ez komoly a csaladi potlekkal?
Sziasztok!
Senki nem volt este???
Én is csak addig ugrottam be amíg kidühöngtem magam a naplómba..
Tegnap végül Zalakaros lett a dologból, (Kehidán karbantartották az élménymedencét) de így is szuper jó volt. Tetszett Bazsának, de amikor beindultak a zuhatagok, az ugye hatalmas robajjal jár, akkor most is kicsit meg volt szeppenve. Ettől függetlenül viháncolt rendesen, a víz jó meleg volt, és alig lézengett valaki.. hétközben kell menni..;)
Mindenkinek szépséges napot!
Bumbu! Én nagyon szorítok értetek!
Helló Csajszik!
Ma csudaszépgyönyörűűűű idő volt:-))! Mintha tavasz akarna lenni (jó, tudom, hogy még csak január közepe van, de akkor is;-). Mentünk is egy hatalmasat sétálni. Elindultunk 11 körül és csak 3ra értünk haza...de jó volt! Shoppingolás is volt ám útközben, jól esett egy-két jó kis göncöt venni;-)). Bercike még a próbafülkét is nagyon élvezte, persze Anyája bohóckodott kicsit neki.
Remélem Nektek is hasonlóan szép napotok volt!
na már ahogy olvastam én is megijedtem, hogy lefújva a dolog, de örülök, hogy megoldódik... menj intézkedj és várunk este!!!
Pusza
Sziasztok!!!
Kesobb jovok csak egy pillanatra bukukantotam.Itt hagytam az en pici fiamat eleteben eloszor a mamara.Reggel elszaladtam lakcimkartyat csinaltatni Davidnek.Sajnos visszakell menjek most delutan mert en nagyokos elfelejtettem egy papirost.Aztan rohanok a TAJ kartyat is megcsinalni.Mire megjovok anyum mondja a rosszhirt.A prof. titkarnoje hivtt minket, hogy lekell monjda a holnapi rendelest mert beteg a prof.Nagyon ideges lettem mert ezert jottunk haza.Felhivtam oket es holnapra egy meg nagyobb prof.-hoz sikerult hala istenek idopontot szerezni.O mutott engem is.Szoval minden okes.
Koszi a kedves fogadtatast.
Este jovok.Addig is sok puszi mindenkinek.
Bumbu+David
Helló! Érezzétek nagyon jól magatokat! Már mi is nagyon mennénk, de leghamarabb a jövő hónapban jön össze.
Bumbu, csatlakozom, üdv itthon!:-)
Minden fogacskával küszködőnek kitartás, most nekünk se volt ideális az éjszakánk, néhányszor felsírt a drágám, de végül csak sikerült aludni is.
Mókinak penészügyben mielőbbi pozitív változást!
Mosószer: nekem az Ariel vált be, szépen mos és miel nekem érzékeny a bőröm és ezzel még nem volt gondom, így automatice Rékának is ezt használom.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Bumbu! Isten hozott benneteket!:)
Vuck! Hatalmas gratula, és kitartást a fogzáshoz!:) Remélem jól viselitek!:)
Móki, neked gyógypuszi a lelkedre, és jó idő a penésznek!!!!!
Én Bonuxszal mosok, Arieltől kipattogott, és még mostanában biztos nem rakom egybe a miénkkel!
Szerintem ki kell tapasztalni, hogy melyik a megfelelő, mert nem mindegyik jön be a babák bőrének.. velünk is ez volt.:(
Mi léptünk egy napra Wellnesselni, Vani kedvet csináltál azzal, hogy azt mondtad, hogy hétfőn nincsenek sokan... hátha nem lesz akkora hangzavar..
Sok puszi mindenekink!!!
Alexa es Lili!
Jo fogzast!Remelem jol viselitek Ti is es a Babak is!
Csillu!
Jöhet a kirandulos idö!
Vuck!
Gratulacio a fogacskahoz.Többeknel olvastam,hogy a Babak nem fogadjak el a lefagyasztott tejet.Miert lehet?Ki tudja.
Mokicaaa!
Remelem hamar tul lesztek mar ezen a penesz mizerian es szerencses kimenetele lesz.
Time!
En ugy tudom,hogy 1 eves korig kell külön mosni.Nekem azt mondta a vedönö.
Aaaaa!Gyogyszertarak sem jöttek be.Mar kinunkban felhivtunk egy osztrak kollegat is,hogy naluk be tudnank-e szerezni.Salzburg egy "ugras".:D
Ausztriaban sincs nyitva semmi.
Szio bumbu!
Örülök,hogy rendben megerkeztetek!:)
Mi Arielt hasznalunk es time-nak igaza van abban,hogy a lenyeg,hogy a babaholmik külön legyenek mosva.
Sziasztok Lanyok!
Na,megoldodott a problema.
Az ügyeletes gyogyszertarakban nem volt tapszer,illetve csak masmilyen volt.
A baratnöim,ismeröseim közül senki nem hasznal Hipp-et,mint most kiderült.
Az egyik baratnömek athoztak hozzank ugyan vmennyit,de az Aptamil es Marcus azt nem fogadja el.
Anno,amikor elkezdtük a tapszert,többfelet kiptobaltunk es a Hipp jött be.Volt olyan,amitöl meg hanyt is.
Szoval elmentünk a repülöterre es ott szerencsere tudtunk venni.Az egyetlen hely hetvegen.
Amugy utközben ehes lett Marcus es az Aptamilt ami nalunk volt üvegben,nem itta.
Maskor bezzeg mindig van tartalekunk.Most vhogy nem tartottam szamon.