2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Szep napocskat Mindenkinek!
Anelly!Nagyon jok a szankos kepek!:D
Bumbu!Remelem jol alakul minden.Ha a dokik azt mondjak maradjatok ott,akkor maradjatok.Remelhetöleg David labacskajan hamar tudnak segiteni.
Timihugi!Jo utat es jo kikapcsolodast.
Mokicaaa!Hogy alltok a paramentesitövel?Remelem az idöjaras is kedvez Nektek.
Szurgo!Nekem beallt a periodus rendesen:mennyiseg,idötartam minden.
Lili!Remelem szerencsesen megerkeztek es Adrian is jol viselte az utat!
Mindenkinek jo alvasokat,kellö tejcsimennyiseget es nyugalmat kivanok.
Én gondoltam, csak nem mertem leírni..;)
Majd, holnap beteszem azt is..:)
Most megyünk szopizni!
Pusza mindenkinek!
Elviselhető.. igazából semmi extra, csak a mennyiség....:(((((
Most írta a Csaj, hogy az anya és cicifüggő gyerekek ilyenek..:)
Cash, ne aggódj, hogy Bazsa nem fogadja el a kajákat! Neki van igaza, azokat még eheti majd egész életében... Vagy arra vár, hogy azok a finom zöldségek, gyümölcsök megteremjenek neki. ;) Bíztatásul a pirihez nekem 2 nap alatt lement a dolog, pedig előtte masszív teljes hét volt.
Bumbu, szorítok, hogy rendben legyen minden és gyorsan hazamehessetek!
Az abszolút pasik:
A bátor...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez:
- Takarítasz , vagy mész valahova?
A rámenős...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól:
- Te vagy a következő...
A naiv...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj:
- Drágám, te már hajnalban sütsz?
A pofátlan...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik...
A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére:
- Mit jelentsen ez? - a válasz...
- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik...
A pofátlan... még egyszer...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban nem alszik...
Mielőtt a nő megszólalna, a pasi rámordul...
- Csönd legyen , elég büntetés az, hogy duplán látlak
Szorítok értetek!!
Hallgass az orvosra, biztosan jót akarnak...
Majd jelentkezz amint tudsz...
Sziasztok!
Most csak ideiglenesen bucsuzni jottem.Holnap bekell fekudnunk David-del.Egyik szemem sir a masik orul.Kicsit hirtelen ert.Most csak gipszelik.Itt aztan nem sz@rakodnak.Rakerdeztem">sz@rakodnak.Rakerdeztem meddig.Gondoltam max. pár nap.Erre mondja 3-4 hetig bent kell lenni a korhazba.Hat oszinten kivagyok a gondolattol.En aki nem birok megmaradni a lakasban.A szules elotti 14 ap is eleg volt.Meg nem is ertem hacsak gipszelik minek kell bentmaradni?Megprobalom megbeszelni,hogy sajat felelossegre hazahozom.Ha kell beviszem mindennap.
Ne haragudjatok most nem reagalok.Kicsit tacsra vagott ez az egesz.
Ha nem jonnek egy darabi vigyazzatok a babakra.
sziasztok! vééégre ideértem!:))))))
sűrű hétvége után (vendégségbe mentünk és jöttek hozzánk) dolgos hétköznapok (tegnap és hétfőn végre megint tudtunk délelőtt és délután is sétálni:), az éjszakákban nincs változás, talán csak annyi, hogy a késői lefekvés mellett, most még 1-2 éjjeli ébredés is bejátszik.:(
fogacskák sehol, még mi sem kúszunk, viszont egész nap szögegyenesen ül és úgy játszik...
ma voltunk a pneumoII-n, végre, 2 hét után ezt is sikerült beadatni.:)
én még mindig piri-mentes vagyok, aminek módfelett örülök:), nem hiányzik a hasfájás...
naplózni is próbálnék, de nem tudom, mennyire lesz időm.:(
timcsi, szombaton mi is babanézőbe megyünk (5 hónapos, de hát ő is fiatalabb 2 hónappal tehát nekünk picibaba:))
Akkor legközelebb majd együtt;-)!
(Egyébként nem csodálkoztam volna, ha Bazsa rögtön a négykézlábassal indít:-).
De nálunk még nem a négykézlábas verzió van, hanem inkább kúszás-mászás vegyítve. Közben tolja felfelé a kis fenekét, és a lábát is megemeli közben. Így már igen sokat tud haladni. Kívácsi leszek, mikor jön a négykézlábas:-).
Bazsa éééédes!:-)))
Nagyon jók a képek.