Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

15308. annelly (válaszként erre: 15305. - 4af30810d1)
2009. jan. 27. 12:51
Nem tudom mi lehet vele, de hogy néz-e, azt csak abból sejtem, hogy kiindulok magamból. Én az ő helyében nem szeretném tudni mi lenne most az én babámmal, ha...felejteni szeretnék. Ha fenn is van hoxán valószínűleg olyan oldalon nyomja, ahol épp babával próbálkoznak..talán.
15307. ee50b7c391
2009. jan. 27. 12:49

Sziasztok!

Reggelre teljesen elmult a piros popsi, fog sehol.

Utna jutott eszembe,hogy kap most Klin kúpot mert a Rota oltás megbetegitette és 2 havonta ismételnin kell és lehet attól volt olyan a feneke. Na a lényeg reggelre nyoma se volt a pirosságnak .

15306. annelly
2009. jan. 27. 12:49
A naplómban látható egy kézben etetős videó (esőkabát nélkül:), aki érintett. Kéretik nem figyelembe venni, hogy mindenki kómás, köntösben ill pizsiben vagyunk, egyszóval szarul nézünk ki, és nem kiröhögni az idétlen hangom!
15305. 4af30810d1
2009. jan. 27. 11:38
Tudjátok ki jut eszembe mostanában nagyon sokszor??? Brigant... vajon mi lehet vele?? Vajon benézett vagy néz ide??? Olyan jó lenne hallani róla...
15304. 4af30810d1 (válaszként erre: 15303. - Szofi28)
2009. jan. 27. 11:21

Sziasztok!

Nálunk 4 hónaposan jöttek ki a fogacskák, és nem volt soha piros a popsi... sajnálom, hogy ilyen kínlódások vannak..:(((

Szofi, mi alszunk.... 10-körül tegnap is, és ma fél11-kor ébredt.. éjfélkor -és 8 kor volt szopi...

úgy tűnik megérte az a pár este, amikor fél 10-től éjfélig kb 12-szer szopizott..;DD

Eddig az az egy "virrasztás" volt... durva volt..;D

15303. szofi28 (válaszként erre: 15302. - Mókicaaaa)
2009. jan. 27. 08:56

Jó reggelt, sziasztok!

Nálunk szintén ez a helyzet, 4 hónapos kora óta...:(

Mostanra már az éjszakai ébredések is egyre gyakoribbá váltak, és (ahogy már valaki említette) megint olyan keservesen sír, mint amikor hasfájós volt.:(

Tegnap sikerült "már" fél 11kor elaludnia, viszont fél 1kor már sírva ébredt.

Cash, nálatok van vmi változás alvás-fronton? Olvastalak, az a múltkori 1/4 4 nemsemmi lehetett!

Remélem a betegeskedők már lekűzdötték a vírusokat! Sok pusz Mindenkinek!

15302. Mókicaaaa (válaszként erre: 15301. - Ee50b7c391)
2009. jan. 26. 21:57
Szióka! Nekünk ez kb. 2 hónapos kora óta van és most nemsoká 7 hónapos lesz és még mindig nincs fogacska...:-(( szóval jó sokáig tart, legalábbis nálunk...
15301. ee50b7c391
2009. jan. 26. 21:42

Sziasztok!

Szeretném kérdezni azoktól akiknek már van fogacskájuk:igaz,hogy a fogzás jele a piros popsi?Az öklét szájba tömés és nyálfolyás az már kb 2 hónapja megy, de se iny duzzanat se semmi átszat nincs a szájában viszont tegnap óta pirosodik a feneke,ma estére szinte tarjagos lett és egész nap egy darab szivacsot rágott,bevette a szájába rászoritotta a inyét és ugy huzta ahogy csak birta.Ilyet eddig nem csinált és a feneke is mindig szép volt, sose volt mér piros, most viszont olyan vörös hgy rossz nézni.

Lehet ,hogy jön a foga? Ha igen hány napig tart ez az "álapot"? Nem volt viszont nyűgös.

Köszi a választ előre is

15300. annelly (válaszként erre: 15299. - Alexa77)
2009. jan. 26. 16:10
Én adok neki reszelve, mert imádja. Nyalogatva is próbáltuk már, de ideges lett, hogy szinte semmi nem megy...:) és földhöz vágta:D
15299. Alexa77 (válaszként erre: 15296. - Annelly)
2009. jan. 26. 16:04

Kitartást! Nekünk a Viburcol nem tudom, mennyire vált be. Utána is nyűgi maradt, persze nem tudom, anélkül milyen lett volna...

Mi tegnap megakakiztunk, előtte hasmenés volt napokig, aztán másfél nap semmi, végül megakaka.:-)

Ami aranyos volt ma: Rékát beraktam a konyhaasztalon a pihenőszékébe, amíg főztem, ő meglátta maga mellett a gyümölcsöstálat, kivett egy almát és elkezte nyalogatni... Jót nevettem. Nem adtam neki csak anyatejet, de azt engedtem, hogy szívja az alma levét, ahogy szoktuk: beleharapok párat, Réka pedig rácuppan.:-)

15298. annelly
2009. jan. 26. 14:49
Ja és ma gigakaka volt:) Szószerint, a mellékelt ábrával ellátott (Cash) megakaka ezerszerese:) tokától bokáig:D
15297. annelly (válaszként erre: 15288. - Timihugi)
2009. jan. 26. 14:48
Nem, mi rókáztunk:)
15296. annelly
2009. jan. 26. 14:47

Sziasztok!

Alexa, nálunk ugyanaz a baci söpört, már semmi baja. Mivel 24 órája nem hányt így most adtam neki egy kis reszelt almát, eddig 2és fél napig csak szoptattam. Félóránként, mert annyira nem tűr vele. Éjjel viszont fogacska volt naggyon dúrván, kb olyan szinten fájt neki, mint anno a pocija...úgyhogy vettem neki viburcolt, este ha még fáj, adok neki, mertmár időtlen idők óta nem tudott egy kiadósat aludni. Se tegnap napközben, se éjjel, se ma...este muszáj lesz neki.

15295. Alexa77
2009. jan. 26. 12:10

Sziasztok! Remélem, már mindenki olyan jól van, mint mi!:-)) Tegnap délután már nagyon látszott Rékán, hogy gyógyulóban van, este semmi sírás nem volt, szopi után leraktam, elaludt egyedül, mint mindig, ha semmi sem zavarja. Éjjel csak szopizni ébredt, aludtunk szépen, ránk fért! Most meg az ágyon viháncol és hála Istennek úgy néz ki, mint aki betegség hírét se hallotta...

Minden betegeskedőnek ilyen gyors gyógyulást!:-)

15294. martone
2009. jan. 26. 10:32

... No meg persze egy hangyányit magamat is, mert tudom hogy ha nem mehetünk a levegőre 1-2 napig akkor én is és Bendi is de még szerintem a pici is tiszta bolondok leszünk. :(

Mindegy majd csak nem únja magát halálra... tele a lakás játékkal, de képes nyűglődve fetrengeni a földön mert nem volt aznap a levegőn...

Mindegy, végül is nem ez az első és sajna nem is az utolsó ilyen helyzet. Később még jelentkezem.

Sok-sok puszi minden babának és mamának!

15293. martone
2009. jan. 26. 10:28

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Remélem a picurok hamar túl lesznek ezen a nehéz vírusos időszakon meg a hányásokon... hallani is rosz... (Ja és a beteg Anyuciknak is kitartást!)

Nálunk a múlt hét végén mindenki beteg volt már, azóta Apa és Én már összeszedtük magunkat, de a gyerekek csak most kaptak antibiotikumot :( sajna muszály volt már, a tüneti kezelés nem használt. Bendi a héten nem mehet oviba mert mára már a mandulái is begyulladtak és nagyon csúnyán köhög.

Csenge meg folyamatosan csupa takony, ráment a folyadék a fülére úgyhogy antibiotikum neki is, nehogy begyulladjon... :( Úgy sajnálom szegényemet...

15292. Pici04
2009. jan. 26. 09:29

Szep napocskat Mindenkinek!

A gyengelkedök remelem mar jol vannak.:)

Nalunk szepen süt a nap,de minuszok vannak.

15291. Pici04 (válaszként erre: 15290. - Szofi28)
2009. jan. 26. 09:27

Szio szofi!

Remelem a parasito segit majd.Majd ird meg a tapasztalatodat ez ügyben.

A "kreativoskodas" pedig nagyon jol sikerült.;D

15290. szofi28
2009. jan. 26. 00:39

sziasztok!:)

jobbulást a betegeskedő Mamáknak és Babáknak, úgy tűnik, az enyhe idő erőt adott a vírusonak.:(

itt semmi változás, rekord: lulu ma 10kor elaludt már, mondjuk vendégségben voltunk, lehet, hogy kifáradt szegény. este megint fogzás miatti sírás, volt, de sajna ez nálunk mindennapos.

majd benézek még, csak most tényleg egész hétvégén rohantunk! legyetek jók, pusz!

15289. Alexa77
2009. jan. 25. 17:49

Sziasztok!:-)

Jelentem, megérkeztek a gyógypuszik, meg is tették hatásukat. Sokkal jobb éjszakánk volt, mint előzőleg, ma már nem volt hányás sem, sőt, kaki is csak egy, tehát a hasmenés is elmúlik, úgy tűnik. Dél körül a tanyán kivittük az udvarra, a szép napsütés meg a levegő még az étvágyát is meghozta, szóval úgy tűnik, átvészeljük a dolgot. Remélem, már nem esik vissza...

Minden betegeskedőnek jobbulást! Puszi!

15288. timihugi
2009. jan. 25. 12:30
Alexa, Nelly! Hogy vannak a babók? Remélem már sokkal jobban! Nem emléxem már, Ti rotáztatok?
15287. timihugi (válaszként erre: 15285. - Mókicaaaa)
2009. jan. 25. 12:28

Persze, én etetőszékben etetem, mer' nekem olyan hiperultraszuper székem van...de ne kövezz meg érte...lécci, lécci:-)))!!!!

Amúgy itt a mamánál vagy én, vagy Apa, vagy valamelyik nagyi az etetőszék...az sem rossz;-). Amúgy délután indulunk haza.

15286. timihugi (válaszként erre: 15285. - Mókicaaaa)
2009. jan. 25. 12:25

Szijja Móóókiii:-))! Én már hiányoltalak is! Már a nehezén túl vagyok, de még mindig "megy a hasam", rókakoma végre elhúzott. Persze, még a gyomrom fájogat, de az is majd elmúlik már. A tejcsi is kezd megint több lenni, nálam hál'istennek mindig van eredménye a fejésnek és a sok szopinak...már megnyugodtam.

Én ma vettem először 5 hónaposoknak való bébikaját Bercinek (már kicsit több, mint 1 hónapja kezdtük a kóstolást...és baccus, mindjárt 7 hónapos lesz a Kincsem!), máj, pulyka, marhahús tartalommal. Még nem adtam neki, majd holnap. De szerencsém van, mindent megeszik;-). Már kell a vas a kis szervezetüknek, és a 4 hónaposokban csak a spenót van pótlásra. Szerintem adhatod már Te is Gergőkének, remélem elfogadja. Ha meg nem, akkor nem, majd később.

15285. Mókicaaaa
2009. jan. 25. 11:15

Nelli én amúgy is még kézben etetem kicsit megdöntve, még nem ültetem az etetőszékbe, mert a miénk sem dönthető, mostmár azóta úgy elfogadja a kajcsit, hogy édesbe keverek egy kis zöldet...

Csajok húsos üvegest is lehet már adni??? mert az üvegen rajta van hogy 6 hónapos kortól, de azért nem vagyok biztos benne, hogyha ilyen nehezen veszi be a pocója, akkor szerencsés dolog lenne...

15284. Mókicaaaa
2009. jan. 25. 11:13

Szijjasztok! Nem voltam vagy 5 napot, már elvonási tüneteim voltak, de a netünk rakoncátlankodik..Most is Anyuéktól írok!

Azt hittem majd nem tudok visszaolvasni, de látom ti sem voltatok valami aktívak.. ejnye-bejnye...

Timcsikém remélem már túl vagy a nagyján, Alexa jó lenne ha Réka meg el sem kapná ezt a durva változatot...

Bumbu neked meg tényleg kitartást, éltessen az a gondolat, hogy Apa nemsoká veletek lesz!!!

15283. b329419295
2009. jan. 25. 08:39

Sziasztok!Jobbulást a betegeknek!

Zsófi nem kap el semmit a növérétöl sem,pedig elég gyakran beteg.....és tudjátok,hogy Zsófi nem anyatejes baba.Viszont forgólódik hasra aztán vissza,a kiságyat is körbejárja,pancsolás közben ül és kapaszkodik a kád szélébe,viszont fogunk az még nincsen!De nem parázok,a nagynak 10 hónaposan egy fél foga volt csak:)Hihetetlen hogy nem sir a kicsi,egész nap szövegel és nevetgél.Csuda jó pofa:)

Viszont az influenzától félek........:(((

15282. time
2009. jan. 24. 22:35

Gyógyulást a betegeknek! A pancsikolnit meg védeném. :) Szerintem kedves szó. ;)

Ma sok-sok szürke, foltozott macit láttam, s gondoltam a fórum betegeire!

15281. Alexa77
2009. jan. 24. 17:38

Helló! Pici, ezúton is köszi :-)

Anelly, állítólag vírus van...:-( Réka már javulgat, talán 1-2 nap alatt túl leszünk rajta.

mindenkinek köszi a jókívánságokat!

15280. 09e7548a84
2009. jan. 24. 17:32
Jé, sikerült visszaolvasnom. haha, vagyis kevés a termés. Nem baj, úgy látszik jó hétvégéje van mindenkinek.
15279. annelly
2009. jan. 24. 16:14
Sziasztok, gyors bugrok csak, Zsófi is hányik ma:( Valami nagyon nem stimmt

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook