2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Móki! Most már neked is jár valami jó!:-)) A penészt írtjátok rendesen? Van eredménye?
Látom, a bébikomp a téma. Mi sem veszünk, helyette egy "babaugrálót". Már asszem van a naplómban róla kép, nagyon jónak találom. Az ismerősünk is azt mondja, a kislányuk nagyon szereti, és mióta mászik, ez az egyetlen hely, ahová nyugodt szívvel beleteszik, ha vletlenül ki kell szaladni valamiért, ha jön a postás, stb...
Akit érkekel esetleg:
Lehet interneten v. telefonon is rendelni.
És ami a legfontosabb, orvosilag bevizsgált és támogatott.
Sziasztok!
Komp: kaptuk. Egyszer-kétszer rövid időre beleraktuk, tetszett neki, hogy van kisasztala, kényelmesen ült benne, eljátszott és nem ment sehová. A tolatás új találmány, én se akarom, hogy nagyon járkáljon vele, csak rájött, hogyan kell. Ritkán és rövid ideig nem lesz baja tőle, rendszert nem csinálunk.
majd még írok, csak félkezes vagyok, így fárasztó. Jövök később.:-)
szerintem a dokik sem úgy vizsgálták, hogy ha az ember egész napra belevágja a gyereket, mert olyan szerintem nincs.. Egyszerűen nem jó..
DE! Tudom, hogy ez is egy új dolog.. millióan felnőttek benne...
Nekem inkább az elveim ellen szól, de nagyon.
halljátok nagyon durva most írtam nektek a kanapé hiányról, erre telefonált a nő, hogy készen lett hamarabb.. hurráááááá!!!
Tök felvagyok dobódva... :-)))
Na persz a komp nem jó a gerincnek..persze egész nap...na de egy-egy kicsit játszani.... amúgy így is élvezi, hogy nem ér le a lába... :D...mi tologattuk, s jó volt.
ja és már nem csak állna, hanem áll is...a földre leteszem, odamászik az ágyhoz és másodpercek leforgása alatt áll, ütögeti az ágyat s közben hangosan kiosztja az utászt:D
...úgy értem ..
mert Alexa Te olyan tudatos vagy..
most agyaltam mosogatás közben, hogy félreérthető volt amit írtam.. szóval így..:)
DETTO!!!!:DDD
..ezért csodálkoztam Alexán...
BH!!!:)
Mellettem egy halom ruha, és az összes részén az ülőgarnitúrának, és megy a szárító, a konyha meg szalad..:( Áhh.. mennem kell..:)
Pusza!
;DDDDDD
..ma sziporkázom..;DDD
pedig inkább takarítanom kellene....:(
Baccus,ez a szöveg.Leer a laba!:DDD
Total hülye vagyok,de Annelly megallapitasa(komp nelkül) eleg vad.;)
Sziasztok!
Nem tudom,hogy olvas-e Brigant.Szerintem nem.Nem tudom.En azt hiszem nem tudnam.Feltepne a meg amugysem begyogyult sebeket.
Bazsa is nagyon menne... neki leér a lába...úgy értem nem lóg a levegőben..;DDDD
az új divat, hogy most már ülve sem elég jó... kapaszkodik ezerrel és állna fel.. tegnap a melltartómban kapaszkodva gondolta..;DDDD
Én meg nem vagyok komplett:D
Mi is veszünk kompot, persze csak azért, hogy az is legyen, nem egész nap abban lesz a gyermek. Csak még várunk vele, mert nem ér le a lába:) Pedig menne, úgy járt a kis lábicó, de csak söprögette a talajt...hiába töjpikék vagyunk
...DE MINT AZ ÁLLAT....;DDDDDD
..de tényleg.. biztosan fájna..:((((
Alexa! Láttam a kompos képeteket... Réka már tolat.. és előre is menni fog???;D Úgy értem nem vagy komp ellenes??? Tudom-tudom..."mi is ebben nőttünk fel"-bár én nem..;D, de olyan sok rosszat olvasni róla...
Vélemények gondolom megoszlanak.. halljuk!:)