Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
5620. ujlany
2011. ápr. 10. 21:49

sziasztok! visszaertem szabadsagrol. Egy feludules volt, ha nem is igazi szabadsag.

Nalunk is nagy hir van, jon a masodik baba ocsemeknek.

Nagyon boldogok vagyunk, "o" csak ugy jott, minden stressz, es kulonosebb akarat nelkul. Megtartottak a titkot amig hazaertem, ez aranyos volt toluk. :-)

most eldolok, de holnap mindent visszaolvasok es irok is.

puszi mindenkinek.

5619. Zsuzska.. (válaszként erre: 5618. - Magdi.kresz)
2011. ápr. 10. 11:26

Köszönöm Magdi..jól vannak a nagyok is, a tanulás is jól megy nekik..mindkettőnek!

A fiam tegnap benne volt a híradóban..a gyerekvasútról volt benne szó és épp szolgálatban volt azon az állomáson amit mutattak:))

5618. magdi.kresz (válaszként erre: 5617. - Zsuzska..)
2011. ápr. 10. 09:55
Drága kicsi csillagom, aranyos kislányod van. A nagyfiúról, nagylányról régebben írtál, hogy vannak? Tanulás, egyéb...
5617. Zsuzska.. (válaszként erre: 5616. - Magdi.kresz)
2011. ápr. 8. 10:53

Biztosan..

Nemrég nagyon rosszul mozdultam és meghúztam a hátam, ami rettenetesen fájt..annyira hogy elsírtam magam..

Hanna odajött és elkezdett simogatni és bújt hozzám..átölelt és szinte vigasztalt..nagyon édes volt!

5616. magdi.kresz (válaszként erre: 5615. - Zsuzska..)
2011. ápr. 8. 07:07
Nagyon aranyos lehet a picurkátok. Látod ő fog meggyógyítani téged
5615. Zsuzska..
2011. ápr. 7. 13:08

Sziasztok!

Képzeljétek!

Mostanában utánoz a kisasszony:)

Ha port törlök megy ő is egy rongyért és törölget amit elér..ha pedig telefonálunk a tenyerét a füléhez teszi és mondogatja:ha-ha:)olyan kis cuki ilyenkor:)

2011. ápr. 6. 07:45

A Papám folytatja a terasz felújítását. Ki kellett cserélni az elkorhadt gerendákat a pergolában. A tetejére most nem szedett-vedett üvegek, hanem pillekönnyű polikarbonát lemezek kerülnek. Tegnap én is igyekeztem haza segíteni följátszani ezeket a lemezeket a tetejére. Az volt a nehézség, hogy félre kellett közben húzni a sokéves lila akácot. Azért sikerült.

A legnagyobb baj az, hogy a Papa azt hiszi, hogy minden úgy megy mint húsz évvel ezelőtt. Ő akar mindent megcsinálni. Én szívesebben fizetnék valami szakembernek. Tegnap is volt egy esése létrástól. Én már csak a végeredményt láttam délután, a lenyúzott lábán.

5613. Zsuzska..
2011. ápr. 5. 14:51

Sziasztok!

Itt eléggé változatos idő van..hol a nap süt aztán pedig beborul és fúj a szél!

2011. ápr. 3. 21:31
Akkor nagyon aranyos nagylány lehet már Hanna :)))
5611. Zsuzska..
2011. ápr. 3. 14:41

Sziasztok!

Magdi, biztosan szép lett a házatok, most egy darabig ezzel sem lesz gondotok!

Andi..Hanna nagyon sokat nőtt és fejlődött már..napról-napra ügyesebb:)

Már olyan stabilan közlekedik hogy szinte szalad ha valamit meglát és azonnal látni akarja közelről:)

Egyre több szókincse van..aranyosan mondja nekem hogy anya:)

Meg tudnám zabálni amikor megáll velünk szemben és veszekszik..kiabálva..és ha szólsz neki még jobban megemeli a hangját, mintha azt mondaná ne szólj bele, mert most én beszélek!:))

Mindjárt 1 éves lesz (12-én)olyan gyorsan elment ez az egy év, hogy hihetetlen!

2011. ápr. 3. 14:10

Magdi, el is tudom képzelni, hogy szép lett a házatok, mindent felújítotattok mára :)

Ha ott is olyan szép az idő mint itt, akkor öröm a takarítás, mert itt pont az a tavaszi szép kirándulós, nagytakarítós idő van :) át is ültettem a bazsalikomom. Vettem 3 lógós virágtartót az erkélyre mert amúgy kicsi a hely, de azok elférnek, és szépek, és azokba vásárolgatunk most majd virágokat, mert a bazsalikom mellé még fér valami. Egyébként ma elmentem enni egy tradícionális reggelit (diétázók ne olvassák) van benne 2 kolbász, 2 tükörtojás, paradicsom, bab, 2 bacon, és két pirítós vajjal és két féle jam, meg ittam hozzá tejes teát. Mivel elhatároztam, hogy sajnos éjszakai életet nem tudok élni, mert éjszaka nem tudok fennmaradni, reggeli életet kell élnem. ja, és egy angol reggelin egy napig el lehet "működni" ebéden nem kell gondolkodni. gondoltam az sem baj, hogy egyedül megyek, majd olvasgatok, odajön a pincér, kérdezi mit kérek, hogy vagyok, honnan jöttem, mondom magyar vagyok, ó a pincérnőnk is magyar, odaküldte, nagyon aranyos lány volt (sajnos sokszor nem kedves magyarokkal futok itt össze) beszélgettünk, odajött állandóan, hogy ízlik-e, hozzon-e valamit? Úgyhogy nem is ettem annyira egyedül, mellesleg a könyv amit vittem is jó volt.

ezek vannak, meg pihenek ma még.

5609. magdi.kresz (válaszként erre: 5608. - Andi-bandi)
2011. ápr. 2. 18:39

Nálunk munkával telik a hétvége. Ma fejezték be a kőműves munkát, felvitték a vakolatot. Ez a dolog elég gyorsan ment, igaz ma négyen voltak, és úgy dolgoztak, mint a motolla.

A kerítést a Papa festette le, ugyanolyan a szín, mint a házé.

Az ismerősök, akik elmennek az utcán, mind dicsérik, hogy szép lett a házunk.

Én takarítottam eddig, holnap pedig majd folytatjuk. Egyszer majd elkészülünk.

Szép hétvégét nektek!

2011. ápr. 2. 18:18

Sziasztok!

Csibike, látok olyan szép babakocsikat, még futni is lehet velük járni, Hanna hogy van, miket fedez fel mostanában a világból? Rég írtál róla, bár biztos fáradt vagy, de ha lesz időd majd oszd meg :)

Itt minden okés, tréningem felénél járok, remélem már a konyhafőnökséghez, vettem ma egy kotyogós kávéfőzőt, így legalább a szabadnapomon tudok fincsi kávét inni, nem porból. a munka egyre jobb, szerencsémre egy jó barátnőm kijött, és munkát keresett, és ajánlottam, és felvettük mellém a konyhára, legalább olyannal dolgozom akinek ha elmondom mit csinálunk megcsinálja. kezdek beleszokni, hogy sajnos 4-kor kelek, 5-re járok, de 13.30-kor végzek is a melóval. Minden délutánom szabad. Egyre jobb az idő van is kedvem munka után csavarogni, ha más nem kerülővel jövök haza busszal, vagy elmegyek egy parkba olvasni. erőltetem az angolul olvasást, van egy ingyenes metró újság, de az mindig szomorú hírekkel van tele, úgyhogy vettem egy regényt, az érdekesebb. Minden délután, ha nem esik, leülök valahol olvasni. NAGYON tavasz van, gyönyörűen virágzik minden, mindenfelé parkok vannak (nagyon szép helyen dolgozom) és illatok szállnak mindenhonnan, játszint, nárcisz, magnóliák, tulipánok, ma liliomot láttam, meg a mókusok, pofátlanok, és nem félnek tőlünk.

Szóval egyszerű kis élet ez itt, és jó :) hogy telik a hétvége?

5607. Zsuzska..
2011. ápr. 1. 13:19

Tegnap sétáltunk egy jót olyan nagyon klassz idő volt!

Nagyon klassz az új babakocsi..Peg Perego Pliko3..narancs-bézs színben van nekünk..jó könnyű kis kocsi és Hannának is kényelmes , mert fokozatosan dönthető ha elálmosodna!

Bekaptam egy szájfertőzést..most azzal kínlódok..nem egy leányálom:(((((

Pedig annyira igyekszem kondiban tartani magam..és mégis összejön minden :O

5606. magdi.kresz (válaszként erre: 5605. - Ujlany)
2011. márc. 31. 14:17
Érezd magad nagyon jól otthon, pihenj, a súlyoddal pedig ráérsz majd utána törődni.
5605. ujlany
2011. márc. 31. 11:01

Magdi, igen a ietetikus is ezt mondta, bar azt is hozzatette, hogy nagyon sokan vannak akik egesz eletukben dietaznak, megsem tudjak, hogy mi lenne jo nekik. Szerinte en felszedtem a tudast is, mert mindig keresem a lehetosegeket, es ami a legjobb, hogy esszel csinalom.

Hat majd meglatjuk mennyit segit rajtam a magyarkonyha. :-)

A kisunokad nagyon edes lehet. Fura ez a tavolsag, egy-egy mondat jut el az emberhez azoktol a piciktol akiket szeret, es ez kepes minket mosolyra fakasztani honapokig.

Elobb beszeltem anyuval, es mondta, hogy ocsem kislanya, aki mar tenyleg folyamatosan beszel, mondta neki, hogy en megyek haza es biztos viszek ajandekot :-)

ugyhogy lassan el is indulok, bar mar vettem neki par dolgot, de most ugy erzem, feljebb tolta a lecet a kiscsajszi, majd megnezem mit tehetek az ugy erdekeben. :-) Amit a repulo elvisz, azt szivesen elviszem neki.

jolesik ez a szabadsag, bar meg csak a leeresztes fazisaban tartok, de nagyon jo.

Es varom az otthoni joidot, meg szombaton az X-faktor koncertet.

szep napot mindenkinek.

5604. magdi.kresz (válaszként erre: 5603. - Ujlany)
2011. márc. 30. 11:29

Nagyon sajnálom, hogy most nem találkozhatunk.....de bízom benne,és biztos vagyok benne, hogy egyszer majdcsak összejön. Érezd magad nagyon jól itthon!

A súyodról pedig, szerintem mindenki maga tudja, (ennyi kisérletezés után) hogy neki mi a megfelelő diéta.

Tegnap este beszéltem a kislányommal, és a legkisebb unokámmal, aki már tudja mondani, hogy "nagymama jóéjszakát"

5603. ujlany
2011. márc. 30. 08:30

sziasztok! Szabadsagom elso napja, ugyhogy ma napfelkltet nezek es agybol netezek :-)

Magdi, sajnos most mar biztos, hogy nem tudlak megltogatni, ugyanis tegnap a kocsit le kellett valtanom repulore. Vasarnap gondoltam beallitom a navigacios rendszerben Mo-t, es akkor szembesultem vele, hogy a rendszer nem olvassa el a cd-t. Valoszinu nem birta ki a cd a telet a kocsiban, vagy nem tudom. Azota rohangaltam, hogy uj cd-ket vehessek (50 ezer forint :-( ), de senki nem tartja keszleten. Gondoltam veszek egy masik, olcso navigacios rendszert, de az en autom "dohanyzasmentes" se hamutarto, se szivargyujto, igy nem tudnam tolteni. Rohanas a szervizbe, 2 heten belul nem tudjak elvallalni a szivargyujto beepitest.

Ugyhogy vegul feladtam az egeszet, ami nem megy, azt nem szabad eroltetni.

Igy aztan penteken repulore pattanok, es ket ora alatt otthon vagyok, vegulis az sem rossz.

A lenyeg, hogy vegre kipihenem magam,ez most nagyon ram fer.

Es ami most igazan orommel tolt el, az a sulyom. Nem sokat irtam rola az utobbi idoben, mert soha nem volt idom reszletesen leirni.A lenyeg, hogy mar kozel 2 honapja probaljuk beloni a dietetikussal, hogy mennyit egyek, mikor, es bar szerettem az etrendjet, folyamatosan panaszkodtam, hogy tuletet engem, ami persze latszott is abban, hogy nem csokkent a sulyom. De o nagyon hitt abban, hogy csak megint be kell rugni az anyagcseremet. Aztan a mult heten mindent ugy csinaltam ahogy en akartam, es lassunk csodat, fogytam 2 kilot. Na ez vegre meggyozte, ugyhogy mostantol megint ugy csinalom, ahogy akarom, de azert nehany dolgot kovetnem kell.

A lenyeg a lenyeg, hogy a sulyom megint 76-tal kezdodik, es meg sem allok a 72-ig.

Indiai ut egy hettel csuszik a vizumom miatt, ugyhogy a szabadsag utan lesz egy hetem amit itt Hollandiaban dolgozom vegig. Ez igy igazabol jobb is.

na remelem bepotoltam legalabb egy kicsit az elmaradasokbol.

Csibike, nagyon szurkolok, hogy minel elobb tuless a kemon, es minel kevesebb fajdalommal. Csodallak, hogy ezt mind birod, oszinten, nekem nem menne...

szep napot mindenkinek!

5602. magdi.kresz (válaszként erre: 5601. - Andi-bandi)
2011. márc. 29. 07:27
Andi a munkádról, a képzésedről, majd a vizsgáidról is írj majd légyszíves...örülök, hogy érzed a tavaszt. Nekem ma reggel még mindig fázott a kezem, de a napokra 20 fokokat ígérnek.
2011. márc. 27. 16:26

Csibike, gyógyulást, számolj be amint tudsz az állapotodról.

Magdi, a tavasz ide is megérkezett, most megyek virágföldet szedni a parkba, szét kell ültetnem a bazsalikomomat. :)

Picit megfáztam, de hipp-hopp túl leszek rajta, süt a nap, így könnyű.

5600. magdi.kresz (válaszként erre: 5598. - Zsuzska..)
2011. márc. 27. 14:07
Csibike nagyon sajnálom, hogy szenvedsz...szorítok, hogy minél előbb gyógyulj meg.
5599. magdi.kresz (válaszként erre: 5596. - Ujlany)
2011. márc. 27. 14:06

Nagyon sajnálom, ha nem találkoznánk most, de pontosan tudom, hogy egy hét a családdal nem sok....majd eldöntök. Nálunk te kedves vendég vagy bármikor.

Délelőtt voltunk egy-két boltban, láttunk balkonvirágokat, természetesen vettünk is, úgyhogy jóidő légyszíves gyere. A Papám nézi a forma 1-et, az ismétlést. Én tudom mi a végeredmény, csak nem szabad neki megmondani.

5598. Zsuzska..
2011. márc. 26. 14:06

Sziasztok!

Megvisel a kemo..majd ha összeszedtem magam jelentkezem!

2011. márc. 25. 17:35

Sziasztok!

gratulálok!!!!!!! :) esküvő megint.

Nehezen van netem ez az ok, különben ideért a tavasz, minden virágzik mindenfelé, gyönyörűek a parkok, és ez nem túlzás :)))

5596. ujlany
2011. márc. 25. 14:38

Schybie, gratulalok.

Magdi, reszemrol nem jelent rosszat a hallgatas, csak a tulhajszoltsag jele.

Munka, munka, munka, meg kedd estig. Aztan indulok haza.

Jo lenne latni teged, de az unokahugom nem lesz Pecsett azon a heten. Azert meg nem adtam fel a tervet, gondolkodom, torom a fejem.

De ha most nem is jon ossze, ha legkozelebb megyek haza, minenkeppen meglatogatlak.

5595. magdi.kresz (válaszként erre: 5594. - Schybie)
2011. márc. 25. 07:40

Gratulálok Schybi!!!!!!!!!!

Tehát eldöntöttétek, jólteszitek. Nem a felhajtás a fontos hidd el.

Hogy van a párod a műtéte után?

5594. schybie
2011. márc. 25. 04:57

Sziasztok!

Én azért hallgatok mert kolléganőm lebetegedett, így több a munka. Igaz ma elvileg délig dolgozom:)

A héten voltunk az anyakönyvezetőnél, június 11-re kaptunk időpontot, akkor fogunk összeházasodni. A legszűkebb családi körben, szülők, testvérek, nagyszülők. Aztán majd pár év múlva ha esetleg engedi a pénztárcánk akkor tartunk lakodalmat ahol természetesen szeretném ha Ti is ott lennének. Ha meg nem, akkor nem, nem vágyom már mindenáron a puccparádéra.

GSM :)

lesz a monogramom, mert felveszen kötőjellel a Gál nevet is, úgy vagyok vele hogy így is szeretném kifejezni hogy a Gál család tagja lettem, ugyanakkor nem akarom elveszíteni önönmagam (vagyis nevem).

Tegnap voltam Zumbán, szerencsére jól esett, jövő héten még jobb les hisz hétvégén óraátállítás így világosba megyek és talán jövök is majd haza.

Csibike, hogy vagy?

2011. márc. 24. 13:19

Sziasztok!

A hallgatás bízom benne nem azt jelenti, hogy valahol is baj lenne.

Nálunk otthon folytatódik a munka a Papám felügyeletével. Más újság nincs.

5592. Zsuzska.. (válaszként erre: 5591. - Magdi.kresz)
2011. márc. 22. 18:04
Lehet állítani a széket..megdönthető..kényelmes..nincs vele gondom, csak a végére már elfáradtam:)
5591. magdi.kresz (válaszként erre: 5590. - Zsuzska..)
2011. márc. 22. 17:17
Legközelebb talán lehetne kérni egy ágyat...vagy ez túlzás? Csibike nagyon szorítok!
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook