Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
5650. ujlany
2011. máj. 10. 17:40

sziasztok! mindenki csendben van :-)

Szegeny anyukam meg szenved, csak masfel het mulva lesz a tukrozes. Kinlodik szegeny rendesen, remelem kideritik, hogy mitol van ez.

Nalunk iszonyatosan jo nyari ido volt a hetvegen, 2 fok, tele volt a tengerpart, en is jokat setalgattam a vizben aztatva a labamat.

Azota kicsit huvosebb lett, de most megint kezd javulni az ido.

rohanok, fozok, egy baratom jon vacsorara.

puszi mindenkinek!

5649. Zsuzska..
2011. máj. 5. 09:45

Sziasztok!

Zsuzsi..remélem anyukád jobban van már..és túl van a tükrözésen is!

Valóban nagyon sok múlik a vizsgálatot csináló orvoson..illetve az asszisztensen is!

Magdi..nálunk is hűvös van..és még a fűtés is megy..ki sem kapcsolták!

Holnap megyek mellkas CT-re..remélem jó eredményt mutat majd..

5648. magdi.kresz (válaszként erre: 5647. - Ujlany)
2011. máj. 5. 07:35

Köszi, hogy jelentkeztél.

Anyudat sajnálom a kórház, és a vizsgálat miatt. Állítólag a vizsgáló orvos sokat segíthet, hogy ez a beavatkozás elviselhető legyen.

Május van, és hideg a fenébe, fáztam reggel míg ideértem.

5647. ujlany (válaszként erre: 5646. - Magdi.kresz)
2011. máj. 3. 16:17

Magdi, jol vagyok. Illetve kicsit faradtan meg minden, azt hiszem kijott rajtam az utobbi hat honap, ugyhogy most pihenesre iteltem magam.

Anyu korhazban volt, szegeny sokat szenved. Nemsokara megy beltukrozesre, mert nem tudjak, hogy mi baja lehet, illetve osszenovesekre gyanakodnak.

Meg gondolkodtam, mert mult heten felhivott Londonbol egy fejvadasz ceg, nagyon komoly allast ajanlottak, ma hivtak vissza, de nemet mondtam. Par eve meg ugrottam volna ra, de most mar kezdem erezni, hogy be kell osztanom az energiamat a hatralevo idore. :-)

Kozben nyomom a fogyokurat is, nem sok sikerrel, de legalabb nem hizok. Nem eszek lisztes dolgokat, krumplit, rizst, leginkabb csak zoldseget, gyumolcsot es hust.

Elobb-utobb biztos meglesz az eredmenye.

hat roviden ennyi. :-)

5646. magdi.kresz (válaszként erre: 5645. - Ujlany)
2011. máj. 3. 15:06

Örülök, hogy jelentkeztél, már arra gondoltam, hogy elutaztál, ahova mondtad, és el sem köszöntél, persze ezt mégsem gondoltam nagyon komolyan, szóval kicsit aggódtam ám.

Örülök, hogy jól vagy.

5645. ujlany
2011. máj. 3. 11:46

sziasztok!

Madgi, en is a frontoktol szenvedek. Egyebkent hihetetlenul megvaltozott az idojaras 2011-ben. Allandoan sut a nap, eso alig van, sirnak az ujsagokban, hogy nincs csapadek mi lesz igy velunk. En meg egyelore elvezem, a kertben is alig van egy kis munka, nincs eso, nincs gyom.

Mostanaban sokat napozok, olvasok (most eppen az Alkonyatos konyveket a vampir szerelemmel, tobb ezer oldal, de nagyon megeri) es meg szepitgetem a lakast.

Bar tenyleg ugy keszul mint a Petrocelli haza, de lassan keszen lesz.

vigyazzatok magatokra.

5644. magdi.kresz (válaszként erre: 5643. - Andi-bandi)
2011. máj. 3. 08:14

Andikám nagyon örülök, hogy jól érzed magad.

Nálunk az idő elég változó, reggel még mindig el lehet viselni egy kiskabátot. Frontok jönnek-mennek, fáj is a fejem, de még nem vészes.

Most épp szurkolok az unokámnak, ma írják a matek érettségit.

2011. máj. 1. 16:51

Ó nem, sajnos dolgoztam a wedding alatt, de este utcabál volt, ott ünnepeltünk, nagyon szép volt az esküvő, a tv.ben megnéztem később.

Van már biciklim, és élvezem a közlekedést, most jó is, mert ünnepnapok vannak, nincs nagy forgalom, szerencsére. Jó bicajozni, mert nem ismerem a várost, ha látok valami érdekeset (a minap egy házon egy ház nagyságú szalmából készült róka volt :)) meg tudok állni, körülnézek, és megyek tovább. Süt a nap, és nemzeti ünnep van, mindenfelé mindenki ráér, és az amúgyis kedves angolok még vidámabbak, jó most itt. :)))

Ti, hogy vagytok?

5642. schybie
2011. ápr. 27. 18:57

Ah Andi, ép most jutottál eszembe,mész az esküvőre?! Mindenhol a nagy szerelmem esküvője van:)))

Egyébként hétvégén állapítottuk meg hogy a szüleim egy évben házasodtak Diana-áékkal, mi pedig a Vilmosékkal fogunk:)

Hogy vagytok?

Ma 6ig dolgoztam, holnap Zumbázni megyek, nem unatkozom.

2011. ápr. 27. 13:53
Hmm, hihetetlen, és panaszkodnak, hogy nincs megrendelés, miközben ilyeneket csinálnak szakemberek. Érdekes.
2011. ápr. 27. 13:00

Elmesélem, hogy azért nálunk sem volt minden egyszerű a házfelújítással kapcsolatban.

Megrendeltük a külső ablakpárkányokat egy műköves fickótól. Lerajzoltam mindegyik ablak párkányát a megfelelő méretekkel. Megegyeztünk egy időpontban, hogy mikor hozza és építi be. Ahhoz képest csak napokkal később többszöri rátelefonálás után jött, egy ablakpárkánnyal kevesebbel, mert mint mondta, azt összetörte véletlenül. Megbeszéltük, hogy a hiányzót következő héten hozza csütörtökön. Szombatig vártunk egyre idegesebben, akkor a Papám fölhívta...még a fickó volt mérges, mert persze ki lett oktatva, hogy miért nem telefonál, ha valami közbejött.

...és itt a vége, a Papám tegnap elment egy másik szakemberhez, talált ugyanolyan színű követ nála, megrendelte, még aznap elkészült, elment érte, hazahozta és beépítette. Utána fölhívta az első jóembert és megmondta, hogy ha felénk jár jöjjön be a pénzkülönbségért megkapja. Ugyanis telefonba azt mondta, hogy vegyük ajándéknak amit csinált.

2011. ápr. 26. 07:19
Sziasztok! Elmúltak az ünnepek ahogyan máskor is szoktak. A héten pedig lehet készülni a következő feladatra: ballag a nagyfiú unokám, és nálunk lesz a családi összejövetel utána.
5638. ujlany
2011. ápr. 23. 08:10

sziasztok! Kellemes husvetot mindenkinek!

(en meg majd benezek es meselek a harom nap alatt)

5637. schybie
2011. ápr. 22. 19:01

Én is délig voltam ma. Elmentem körmöshöz, bevásárolni, most meg lerakom magam sütni.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! És sok-sok pihenést!

5636. Zsuzska..
2011. ápr. 22. 18:50

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!

Mi ha jó idő lesz elmegyünk valamerre kirándulni, a fiam vasutazik..a lányom megy az apjával holnap..egyik sem lesz itthon!

2011. ápr. 22. 08:35

Sziasztok!

Az előbb mondták, hogy ma délben hazamehetünk.

Kislányok legyen nagyon szép ez a hétvégétek, érezzétek jól magatok, ne dolgozzatok túl sokat, csak amit muszáj. Hozzon a nyuszi ajándékot, legyen sok locsolótok (csak, ha akarjátok)

Puszillak benneteket.

2011. ápr. 20. 10:02
ja, a legjobb rész, Budapesten vetettem meg a biciklit a barátommal, ő feladta egy cégnek akik kihozták,és még így is 30%-az ára az itteninek, nagyon drágák a biciklik. aztán a bicikli árának 100%-ért vettem rá egy lezárót, NEHOGY ezek után eltűnjön nekem. :))
2011. ápr. 20. 09:58

Mint a mesében, az utolsó pillanatban belevág a kész munkalapba, áááá. Mit tudsz csinálni? Ha ideges vagy attól az még úgy van.

Megkaptam a biciklimet, kipróbáltam a MÁSIK oldalon kell menni, ha van forgalom nem annyira nehéz. Mert visznek magukkal.Viszont biciklivel ha látok valami szépet meg tudok állni, szabadságot ad. És tavasz van, tegnap trikóban tekertem, minden virágzik, minden illatos. Ma szabadnapom van, olyan mint egy nyaralás, minden délután (mert végülis az) meg tudok/tudunk a barátnőmmel nézni mindenféléket, parkokat főleg.

Barátom élvezte az itt nyaralást, kedvesek az emberek, minden fordíva működik, szép nagy város. :)

5632. magdi.kresz (válaszként erre: 5630. - Ujlany)
2011. ápr. 19. 07:16
Nem is tudom, hogyan reagáltam volna ilyen esetben...nekiugrok, vagy összecsuklok sírva.
5631. Zsuzska..
2011. ápr. 18. 13:42

Zsuzsi..nem irigyellek a mesterember kis allűrje miatt!..de az a legkevesebb hogy kifizeti az új árát!!

gyönyörű idő van..süt a nap!

Hanna alszik..így nem tudunk lemenni..na meg egyedül nem is tudom levinni:((

5630. ujlany
2011. ápr. 17. 18:41

Sziasztok!

Csibike, reszvetem. Elhiszem, hogy megvisel, ez mindig faj, de ha neki mar tenyleg megvaltas volt, akkor gondolj arra, hogy mar nem szenved.

Magdi, nem meg nem vagyok Indiaban. Ma ert veget a szabadsagom, holnap lesz az elso munkanapom. Meg akrom beszelni a fonokommel, hogy elhalasztom az utazast. Hosszu lenne leirni a miertet, de remelem o majd megerti.

Nalunk tok jo ido van, es jovo heten szinte nyar lesz. Jon a husvet, meg par unnepnap, ugyhogy jopar napot nem kell majd dolgozunk. Mar alig varom. :-)

Az otthoni egy het nagyon jol telt, de gyorsan. Aztan visszajottem, a masodik het elso ket napjara volt betervezve a konyha befejezese. Mar csak a munkalapot kellett feltenni, egy szekrenyt kicserelni, amibol rossz meretet szallitottak multkor, es persze a csempezest kellett megcsinalni. Reggel fel kilenckor meg is erkezett a mesterember, en elugrottam egy szakboltba, megvenni egy-ket aprosaot ami kellett neki, mikor visszaertem, azzal fogadott, hogy " Nem leszel tul boldog". Kiderult, hogy kiugrott a kezebol a dekopir furesz es belevagott az eppen felhelyezett munkalapra, hat gondolhatjatok, ott volt vege a nagy konyha felujitasnak. Nekem nagyon rossz kedvem lett, mert hetekbe telik mire megint legyartanak egy ilyen lapot, aztan megint szabadsagot kell kivennem, amikor felszerelik. O meg persze nem volt tul boldog mert igy beegett. Meg gondolom azert sem, mert neki kell kifizetnie az ujat, ugyhogy sokat nem keres rajtam. Na mindegy, azert tuljutottunk a dolgon, vegulis tenyleg nem ezek a tragedia az eletben, azert bosszanto.

Andi, milyen volt a baratoddal? Hogy tetszett neki Anglia?

2011. ápr. 17. 17:00

Sziasztok!

Itt az idő nagyon is jó, napozok az erkélyen. Megyek ma koncertre egy hónapja megvettem a jegyeket, de ma nincs kedvem mégsem, mert holnap 3.30-kor kelek, erre nem számítottam... majd valahogy megoldom.

Mostanában nincs valami jó kedvem, mindig csak dolgozom, meg itthon vagyok, valójában csak unalmas így élni. Ennyi, semmi rossz, vagy jó dolog nem történik.

Csibike, nagyon büszke vagyok, hogy így bíírod a kezelésedet. Mamád miatt részvétem.

5628. Zsuzska..
2011. ápr. 17. 15:04

Sziasztok!

Nagyon ritkán jelentkeztek..

Én minden nap benézek, de magammal nem szívesen társalgok..

Köszi Magdi jól telt a hétvége..szülinapoztunk:)

Hanna nagyon élvezte a nyüzsgést és az ajándékokat!

A torták annyira nem érdekelték..alig kóstolta meg..pedig kapott kettőt is!

Én nem igazán vagyok formában a kezelés óta..már a hajam is hullik elég keményen:(((

Igyekszem beletörődni..csak kicsit nehéz..

Ráadásul hívtak anyuék otthonról, hogy meghalt a mamám..az egyetlen már aki élt..a kedvencem:((

Már régóta beteg volt..megváltás volt már neki..de mégis csak megviselt az is..szóval most kapom a rosszat sorozatban:(

2011. ápr. 17. 10:40

Sziasztok!

Merre vagytok, hogy vagytok?

Ujlány talán már Indiában?

Itt szépen süt a nap, de azért még hűvös van.

...és Angliában milyen az idő?

Schybi merre tartotok a lakás-ügyön?

Csibike remélem jól telik a hétvége.

A Papám nézi az autóversenyt, én szinte készen vagyok az ebéddel...karfiolleves, sült csirke, krumpli, sok-sok saláta, diós-almáspite...és még csirkepörkölt és készült, ami megy a fagyasztóba két adag. A Papámnak hétköznap az ilyen egyszemélyes adagjait csak be kell dugni a mikróba.

Szép délutánt!

5626. Zsuzska..
2011. ápr. 13. 11:09

Köszönjük szépen:)

Majd teszek fel a naplómba egy videót az első évéről:)

Ma kapott Hanna oltást..ügyes volt csak rövid ideig sírt..de akkor nagyon, mert fél a fehér köpenyesektől!

Legyen szép napotok!

2011. ápr. 13. 08:16

Milyen jó, hogy ti tudjátok, én elfelejtettem.

Hanna nagyon boldog szülinapot! Az anyukádnak pedig a leggyorsabb gyógyulást.

5624. ujlany
2011. ápr. 12. 22:26
Csibike, bldog szuletesnapot a kicsinek! :-)
2011. ápr. 12. 20:15
Boldog szülinapot Hannának! :)))
5622. Zsuzska..
2011. ápr. 12. 18:13

Megvolt a kezelés..minden oké..remélem így is marad!

Hannám ma egy éves..pontosabban este 20:37-kor lesz a születése pillanata:)

Ma egész nap nosztalgiáztam..annyira felidéződtek az elmúlt év eseményei vele kapcsolatban:)

Zsuzsi..gratulálok a legújabb családtaghoz:))

2011. ápr. 11. 16:26

:)

Csibike, akkor büszke lehetsz a gyerekekre, emlékszem amikor kezdődött a vasutazás :) kis Hanna törölhette volna aport nálunk is tegnap, mert annyire szép idő volt, hogy nekiálltunk takrítani (a rossz nevelés, ha jó az idő abakot kell mosni :))

Újlány, még egy baba, dejó, mikor?

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook