100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
detto én is magam módján :D
mentem, jó éjt pusza
én nem ennék rizst:)
holnap ilyenkor már dolgozom:( éjszaka általában nem eszem, de tartalékba viszekbe bögrés zacsis levest
Mennyibe kerul egy doboz szuztea kapszula vagy tea?
Herbariakban, gyogynoveny boltokban lehet venni? Vagy esetleg a DM-ben?
na, most megyek, nem tudom mikor jövök még vissza, de mire hazajön az uram kajának kell lenni.
Rántott süllő, és majonézes burgonya lesz a mai menü. :)
Sziasztok! Látom ma is nagyon aktivak vagytok.
Én is szedtem tavaly nyárona szűzteát, engem jól meghajtott, és kicsit lecsökkent az étvágyam is, de sztem embere válogatja.
Mona, doryka a 80-as tényleg jó évjárat, bár pasiból kissé flúgos az a korosztály, de imádom! :)
Szerintem is jóóóó a 80-as évjárat!!! :))))
Én mindenképp veszek holnap kapszulát,mert 3 napi kaja végterméke van bennem és már naon fáj a pici-pocim :))
Msdjával szedem majd és akkor remélem nem kell órákat ülnöm a wc-n.
Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel.
Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját: "Derékszög, mutasd be, mit tudsz!"
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget.
Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját: "Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!" A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba.
A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud: "Hőmérő, add elő a számod!" A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé.
Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja. "Keménylemez, nyűgözz le minket!" A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy antivírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot.
A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi: "Na és a te kutyád mire képes?"
"Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!" A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megd..ja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?