10 napos fogyókúra (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én nekem holnap lesz 4. nap, de én marhahús helyett párolt csirkemellett eszek, tudom, hogy nem az igazi így, de hát nem bírnék megenni ennyi marhahúst.
Zsofika6: tej helyett szerintem ehetsz natúr joghurtot, vagy kefírt is, kb olyan kalóriamennyiségben mint a tej lenne. Tojásra egyenlőre nincs tippem, hogy mivel cserélhetnéd fel.
Negyedik nap.A főtt marhahúst felcseréltem a virsli nappal mert nem volt kedvem órákig főzőcskézni a marhahúslevest a belefőzött hús kedvéért.
Egyetértek többekkel, hogy ez a kúra elég embertelen főleg az egyhangúsága miatt, én a sajt napon majdnem meghaltam, a tojás-napra meg még nem is merek belegondolni...
Fogyni lehet tőle (nálam még nem nagyon indult el, talán 1 kg) de szerintem akkor is fogytam volna annyit ha nem vacsorázom vagy ha elhagyom a kenyérféléket meg nem zabálok sokat.Ami pozítív: annyira megutálod egész nap ugyanazt enni, hogy estére már inkább nem eszel belőle.
Azért most már ha elkeztem megpróbálom végigcsinálni.Tudna valaki valamit ajánlani a tej meg tojás helyett? Azokat nem tudom tolerálni.Gyomorilag.
Sziasztok!
Meg friss vagyok most kapcsolodtam be ebbe a forumba es en is bele szeretnek vagni ebbe a 10 napos fogyokuraba.3hete elhagytam a cigit es azota felszedtem magamra 4 kilot,ami nagyon zavar.
Amit megszeretnek tudni,hogy helyettesitheto az Abonett valami massal?Nem egyebert csak mifelenk nem lehet kapni.A Graham kenyerrel potolhato?
Koszi.
Már a 9. napnál tartok. Tegnap a tea+abonett elég borzalmas volt, eddig soha, de tegnap nagyon éhes voltam És sajnos csak -2kg-nál tartok.
Úgyhogy elkezdem csütörtökön a második 10 napot, az már remélem látványos lesz.
Ki hogy halad?
kiváncsiságból összeszámoltam a kalóriákat:))
ÁTLAGOSAN: kb. 800kcal/nap-ra jön ki
a fehérje-ch-zsír arány kb. 40-30-30%
Sziasztok!
Ma volt az utolsó napom a diétából, és csak érzésre mondom, mert nem a súly a lényeg, de sok centivel lettem kisebb. Beleférek egy tavaly előtti ruhámba, lógnak rajtam a nadrágok, és sokkal könnyebbnek érzem magam. Meg persze jobban is.
A diéta alatt sok paradicsomot és paprikát ettem, de nem bírtam volna ki gyümölcs nélkül, ezért azt is ettem.
Néha nekem is fájt a fejem, de azt hiszem, inkább a múlt heti frontos időjárástól, olyankor bedobtam egy Advil. Igyekeztem nem túl sokat foglalkozni azzal, hogy diétázom, mert akkor csak a kaján járt volna az eszem.
Mindenkinek sok sikert, és ha elkezdem a 3. menetet, újra jövök!!
sziasztok!
én még csak a 2.napomon vagyok, de mondjuk az almanapon ettem pici csirkemellet, mert már este nagyon fájt a fejem. Remélem ez nem befolyásolja annyira a fogyást. Én salit szoktam enni, és ahhoz eszem a párizsit is. Szerintem a többit is igy fogom csinálni.
Andi12 Várjuk az eredmény!
Gratulálok.
Nekem is egy ruhamérettől kéne megszabadulnom, de sehogy sem sikerül. Ha már kettőt kibirtál, remélem nekem is sikerül és hatásos lesz.
Valamiért nagyon ragaszkodik hozzám ez a nyolc-tíz kiló.
Én holnap kezdem az első 10 napot.
Szia haribo!
Nem mérem magamat szándékosan, de ma délelőtt majdnem lecsúszott rólam a nadrág bevásárlás közben, szóval centiben elég sok, legalább 5 cm. Egyébként a kúra mellett minden este tornázom egy órát is.
Tényleg nem olyan elviselhetetlen, de nekem a tojás nap rémes volt (nem szeretem egyáltalán) és a holnapi túró nap még erőt próbáló lesz. Aztán meglátom, hogyan tovább. Talán egy 3.?, ha már így belejöttem.
Kösz!
Én nem olvastam végig.
Amúgy mennyit fogytál eddig? Holnap már vége, hogy bírtad? Bár ahogy nézem nem valami elviselhetetlen diéta.
Végigolvastam tegnap a fórum legelejét, és ott találtam ezt a diétát. Sok sikert hozzá!!!
10 napos fogyókúra
1. nap:1, 5 kg alma
2. nap:0, 5 kg párizsi
3. nap:0, 5 kg sajt (lehetőleg sovány)
4. nap:1, 5 kg héjában főtt krumpli
5. nap:0, 5 kg sovány főtt marhahús
6. nap:1, 5 l tej+5 Abonett
7. nap:10 db kemény tojás
8. nap:1, 5 l tea+5 Abonett
9. nap:0, 5 kg virsli
10. nap:0, 75 kg tehéntúró
Ma virsli nap van, nem olyan rossz.
Retek, saláta, paprika, paradicsom és savanyúság bármikor, bármihez ehető.
Valaki leírná mi kell enni, mert sajna a cikk már nem aktív. Szívesen csinálnám én is, ha már ilyen hatásos.
Köszi
Örülök ,hogy nem leszek egyedül aki csinálja, én majd barátnőmmel kezdem el. majd beszámolok, hogy hogy sikerült!
Nagyon ügyi vagy andi12 hogy már a 2.at csinálod.
További ajánlott fórumok:
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel