Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Mármint utcán nem harapna meg senkit, de aki a területére betéved, annak jajj:)) Csak mondjuk a társasház közös udvarát is a sajátjának tekinti:PP
Hello!
Mindenki kutyája ugatós lett nagy korára? Kaminál ez kb 2 hete jött elő, de remélem nem fokozódik tovább. Még a kocsiból is lazán kiugat a zebrán átmenő gyalogosokra!! Ma pedig 1 pasi nem szállt be a liftbe mikor pisilésből jöttünk fel, mert a pit bullom az ölemből morgott rá és ugatta:)) Hiába szoltam rá. A számára nem szipi embereket képes lenne megharapni is szerintem. Van önbizalom, hogy mit ne mondjak...
Semmi gond, a lányok másról beszéltek. Nagyon sok link hírdetés van fönt a neten. Én is csak lesek néha.
Bocsi az árat illetően. Valamit összekeverhettem.....
Szia! Ha nekem szántad a hozzászólást, akkor nem annyiba kerül. Annyiért még a telefont se emelném fel. Ezt is pusztán kiváncsiságból, mert nem hittem el, hogy valóban van e olyan fajtisztába hogy fehér foltos. Mert kinézetre olyanok a kicsik, csak az a folt, az nem stimmelt.
Én hagynám a fenébe. Biztos nem véletlenül 25.000Ft.
Csak azért kár megvenni, mert aranyos!
Ennyi erővel a menhelyek is tele vannak bájos kölyökkutyákkal, ingyér!!
Azt nem akarom hogy behúzzanak. Megpróbálom a lehető legtöbb infót beszerezni és több fórumon is olvasgatok. Már alig várom, hogy a párom hazajöjjön és elinduljunk valamerre.
Én megnézném a helyedben, azért, hogy később tudjál viszoonyítani. Hidd el már pici korban is óriási különbségek vannak közöttük. Biztosan cukik lesznek, meg nehéz lesz otthagyni őket, de ne engedd, hogy behúzzanak a csőbe:S
Ma már egy másik képet rakott fel a kicsikről. Lehet hogy másnak is feltünt.
Na én befejeztem a munkát mára!
Jó dumcsit nektek! :)
Ezért mondtam, ha én még egyszer vennék, csak olyan helyről ahonnan már vett valaki kutyát és el tudja mondani a véleményét neked.
Nagyon pórul lehet járni. Lehet én vagyok túl elővigyázatos amúgy, csak ugye nagyon megégettem magam.
Közben olvastam az üzit :) Nem van kedvem, mert úgy érzem jó volt a sejtésem. Ennyit sem adnék ki ha nem tiszta a kutyus.
Nem biztos, hogy én merném!
Nem semmi szukája van, hogy 2x is fialt egy évben:)) Jó kis stramm lehet. Ez viszont tök rendes tőle, hogy inkább odaadja és megteremti alehetőséget, hogy jó életük legyen. Ez nagyon tetszik:))
De abból a körömnyiből elég nagy fehér is lehet... Így képről anyuci egy kicsit méretesnek tűnik, de ez csalóka lehet. Bár a hírdetés szövege meg hemzseg a hibáktól:S
Akkor szerinted nézzük meg?
Bocsi kicsit lassú vagyok, mert mobil netem van. :)
:)) én ingyen kaptam!! mert évente 2x-i fialás a 2 lány + 1 fiú párosításban már sok volt az egyébként sem nagyon odafigyelő tulajnőnek ... a fiút a végén elajándékozták ... az enyém meg jól járt, hogy hozzánk került - elhoztam egy másikat is ismerősöknek, annak is nagyon jó dolga van!! :))
Persze, legközelebb zebramintás, vagy piros pöttyös lesz. :)
Amúgy a kép alapján profi yorki!
Csak egy körömnyinek tűnő folt van a nyakán az álla alatt!
Szóval én elfogadnám, ha egészséges.
Ehhez valóban látni kéne anyut!
De amúgy a helyszínen megtekinthetők a szülők.
A kicsik "tökéletesek".
Mondjuk néha tényleg azt mondja az ember, hogy lehet ők egészségesebbek lesznek, csak akkor úgy álljon hozzá aki eladja.
ajjaj még a végén kiderül, hogy minden színben van yorki:))) Miért nem adja oda ingyen?? Olyan sokan vágynak ilyen kis yorki akármi keverékre... Mind1 aki megveszi annyiért meg is érdemli, hogy így átverjék...
Így van, ahogy leírtad! Szóval ennyi!
Ez a kiskutya lehet teljesen egészséges, ha családból származik még jobb, mert nincs túltenyésztve!
Ha nem kell tenyészteni, szuper lehet, kedves társ, lehet semmi nem utal arra, hogy nem yorki.
Meg is venném, ha olyanok a körülmények!
Ami engem zavar, az a mondat, hogy majd eltűnik!
De a biewerben alig van fekete. Ott a fehér a domináns szín a testen. Akkor nem 1 folt lenne a kicsiken. Vagy keverékek, vagy nagyon rossz párosításból születtek.
Ha tenyésztő az illető, akkor feltételezem legalább tenyészszemlés törzskönyves kutyákkal dolgozik. Ha ennyire örökítik a fehéret az nem túl szerencsés:P
25E-ért! Az ára tükröz valamit. Az apa "törzskönyves bézs".
én láttam már a neten a képek között amikor kerestem a súlyokat és a méreteket, hogy még mi az elfogadható
Priviben elküldöm a hírdetés linkjét.
Szerintem lassan mindegyikünk beletanul a saját gyerekébe!
Már mi is értjük Viti szándékait, mit miért csinál, vagy miért cirkuszol.
Nagyon okosak!
Atya ég... micsoda emberek vannak:)) Aki meg bedől nekik meg is érdemlik, de komolyan. És mennyiért ad 1 ilyen fehér foltoss minőségi puppyt???
De akkor mondja azt hogy hiba, vagy hogy olyan típus, ahol már ezt kikombinálták!
Olyan nincs, kikopik, vagy mit csinál!
Ez a duma már elég furin hangzik.
További ajánlott fórumok: