Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Lehet baj ha ma nem tudom elvinni? Máté csak pénteken tud elvinni az orvoshoz! Ilyen melegbe buszozni kutyával..hát nem a legnyerőbb!!
Adok neki minden féle rágókákat, meg keményebb juti falatot! Hátha kipottyan a felesleges fog...Mozog neki rendesen, de én ugye nem vagyok orvos, nem állok neki kihúzni!
Hát ha ez ennyibe kerül nem feltétlenül kell hozzá menned.
Ahogy a többiek is írták, azok az összegek normálisak amit írtak, és ebben benne van minden. Ha 5 fogát húzzák, ha kettőt.
Ezt az állatorvosotok is meg tudja csinálni, akihez jártok.
De olyan van, hogy 3 fog van egy helyen? Ilyen nincs. Ahogy írta is kettő rendesen a helyén van, és valamelyik helyett már ott van a rendes.
Én azért gondoltam, hogy várnak, mert ő még csak 5 hónapos, nem?
Persze, ha valami gond van, biztos húzzák, de mondjuk ez is állatorvos függő, mert van ahol tartják magukat a 8 hós korig legalább.
Nekem 3-5ezret mondott...attól függ, hol van a fog. És ezek eléggé hátul,plusz altatás, meg ébresztés.Utóbbiak kerülnek sokba.
Nem külföld...de vmi speckó fogdoki volt.
Én nem kapkodom el a foghúzást, mert nemrég is esett ki a duplák közül.Inkább néha átmosom fogkefével...
Köszi mindenkinek!
Elfogom ma vinni, ha a párom eltud ma vinni.
Valahogy a baleset óta nem szívesen vezetek, pedig anyu oda adná a kocsit, de nem akarok rizikót..inkább megoldom máshogy Busszal is el lehetne menni, meg bicajjal, de kutyival olyan macerás...ha nem marad más akkor tömegközlekedek!
Kapott már az enyém is.
Még több törődés, odafigyelés,meg babázgatás...és idő...
Sajnálom, tényleg rossz nézni.
Lehet a gyomrától is,nem bizti, hogy a foga. Joey szája is baromi büdi volt egyszer. Elvittem dokihoz, kapott vmi bélflóra helyreállító pasztát, és utána elmúlt a szájszag.
De lehet lepedék is. Próbáld meg, hogy szájfertőtlenítő oldatot(patikában kapsz)felhigítasz,és fülpálcikával végigkened vele az ínyét, az fertőtlenít.Vagy kis fogkefére raksz, és átdörzsölöd neki a cuccal.
Egyébként Joey-nak is van egy csomó dupla foga, nálunk 5000 körül van egy fog.
Sziasztok!
Kapott már valakinek sokkot a kutyája? Az enyémet megharapta egy másik kutya és sokkot kapott, hát borzalmas egy látvány volt.
:-)))))))))))))))
Ketten eszik meg a 80 g tápot!
Hú
Nos úgy van hogy van felül hátul két foga, eddig ok, és azok mellett belül lenőtt egy másik...
Nem esett neki ki a tejfoga. A szemfogait már váltotta? Azt mindenképpen nézd meg, mert az bajos szokott lenni, akkor érdemes egy füst alatt letudni a bennragadt fogakat.
Én egy tizest fizettem a foghúzásért altatással együtt.
Ezt nem nagyon értem!
3 foga nőtt 1 helyen? Ilyen nincs...
Amúgy meg húzni nem kell még neki, mert ahhoz kicsi.
Zavarja?
10e-en felüli összeg...
Lányok, kérdeznék...
Ma játék közben észre vettem, hogy valami nagy gubancok vannak Johnny fogaival. Elkezdtem nyitogatni a száját, és jól szemügyre vettem, hogy mi is az állás.
Nos, felül a hátsó fogai mindkét oldalon, olyan mintha lenne kettő egymás mellett és arra belülről ránőtt volna egy harmadik..
Mindenképpen elviszem ma állatorvoshoz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy veletek volt e már ilyen, és hogy kb milyen összegre számítsak a húzásokért!?
Ugye? Mondom én, hogy a táp mérőben 2 jó nagy marék a 45gr. Tudod mit, ha majd megyek a boltba, leviszek a mérőedénnyel kimért, 45gr tápot zacsiba és megméretem ott. Gondolom a mérlegük jól működik:))
Andi: te mennyit adsz nekik? Ac.nából mennyit kell kapniuk egy nap? Ki is méred nekik nagyjából, vagy csak úgy szemre adod nekik?
Én is lemértem a csajokat, bár senki nem kérte, de én kíváncsi voltam, hát megosztom veletek :-)
Tehát előről hátrafelé haladva, ahogy Te mérted Chili: 27-26-24 cm
Szuzi: 28-26-23 cm
Köszi a joghurtra a választ, én fél dobozzal adtam a két kutyának, de nem tudtam követni, hogy kinek-kinek mennyi jutott belőle.