Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
15599. csillag.virág (válaszként erre: 15582. - Szanád)
2010. júl. 19. 09:27

Szanád!

A bolha titeket nem támadott meg?

Vito egyszer szedett össze, de az rögtön rajtam kötött ki. :D Aztán súrolhattam a lakást ezerrel.

Egyszer szabadulj meg tőle. Ha betölti a 8 hetes kort (már lehet megvan), akkor mindenképp figyelj a spot-onra.

Az a baj, ha nem viszed is le, vagy ki, ti is felvihetitek a bolhát, a nadrágszáratokon is. :(

A parizert mindenképp szüntesd meg. A többiek által leírt okokból, + nekünk gyomorsav gondunk csak ettől van. :(

Inkább kapjon főtthusit, ha nagyon muszáj.

15598. csillag.virág (válaszként erre: 15570. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 19. 09:23

Szandra!

Vito közelében nincsenek cicák, így eleve nincs hozzászokva.

Legtöbb gazdinak jó tapasztalataik vannak a kuty-cic játékkal, megszokással kapcsolatban, de mióta Nájki Benijét megtámadta a cic, én azóta nagyon tartok ettől a helyzettől.

Szóval jobb félni tőlük.

Akkor viszont biztos nincs gond velük, ha össze vannak szokva. :)

15597. csillag.virág (válaszként erre: 15567. - 10e9f185cf)
2010. júl. 19. 09:22

:DDD

Kéjtike!

Az E.T.-s képen jót nevettem... :D Nagyon szép Joey.

15596. csillag.virág (válaszként erre: 15566. - Kamillka)
2010. júl. 19. 09:21

Vito is azért nem rajong a gyerekekért, mert sok a játszótér a környéken, és többször egyszerre sokan rohamozzák meg, és hirtelen mozdulataik vannak.

Ezért ő azonnal elmenekül. Csak úgy tudják megsimizni, ha az ölembe veszem.

Ugatni mondjuk ő soha nem szokott lent. :D

15595. csillag.virág (válaszként erre: 15545. - 6ad6cf76bb)
2010. júl. 19. 09:18

Nina nagyon szép. Olyan jó látni milyenek ilyen pici korban...

Mikor voltak már a mieink ilyen csöppek... :D

15594. csillag.virág (válaszként erre: 15543. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 19. 09:16

Szandra!

Nagyon szépséges az "új" kutyád. :) Puszi neki!

A farkát nem akarta zászlósra hagyni a kozmetikus?

15593. csillag.virág (válaszként erre: 15531. - Kata1230)
2010. júl. 19. 09:15

Kata!

Ez az 1500 ft-os bűzmirigy nyomás havonta nevetséges...

Nálunk sem kér érte pénzt a doki sem, és a kozmetikus sem.

És mindenhol arra hívják fel a figyelmet, hogy csak akkor ha nagyon muszáj.

Szóval inkább figyelgesd.

És Andinak teljesen igaza van, teljesen kaja függő a dolog, mármint, hogy hogyan ürül.

Vitonak szokott lenni, mert sok gyümit eszik ami lazítja a székletét, illetve a husi is, de még így is 4 hónap legalább mire megtelik neki.

15592. csillag.virág (válaszként erre: 15507. - KisTimi1981)
2010. júl. 19. 09:09

Timi!

Hogy lásd mennyire szeretlek, én téged is bevállallak Porcival együtt, ha megkapom végre a beosztásom. :D

15591. csillag.virág (válaszként erre: 15496. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 19. 08:44
Szandra kiderült már, hogy lesz-e nyaralás?
2010. júl. 19. 08:27

Sziasztok! Én is megvagyok.

Még mostanra tudtam visszaolvasni, és mindjárt reagálok. :)

2010. júl. 19. 07:56

Jó reggelt,

Zsuzsi: örülök, hogy rendben vagytok, és remélem most hogy kiszedte a doki is minden OK lesz.

Szanád: párizsit ne adj neki, sokat fog pisilni tőle. Ahogy Andi is írta, NAGYON fontos most a táp, és hidd el nem fog éhen halni, rafkósak ám :D

Letyke: kefir/joghurt.

Kivel mizu, hogy teltek a 7végék???

Porci: végre itthon, bár jelzem a 7végét is végigaludta, elfáradt Katimamánál a nagy házőrzésben :D

Evés: nálunk nincs gond, mindig enne :D

15588. Kamillka (válaszként erre: 15585. - 6ad6cf76bb)
2010. júl. 18. 21:01
Vagy joghurt/ kefir rendszeresen, rendben tartja az emésztését. Viszont ha nem nagyon eszik, akkor nincs is nagyon mit kikakilnia.
15587. 6ad6cf76bb (válaszként erre: 15586. - Andi6020)
2010. júl. 18. 20:56
Köszi szépen,kipróbálom!Remélem elmúlik a kicsinek:)
15586. andi6020 (válaszként erre: 15585. - 6ad6cf76bb)
2010. júl. 18. 20:47
Keverj a kajájába egy kanál olívaolajat, de szorulás esetén még jobb a parrafinolaj. Ne aggódj, előfordul ilyen, volt nálunk is, és másfél nap nem olyan sok idő.
15585. 6ad6cf76bb
2010. júl. 18. 20:40

Sziasztok csajok. Lehet csak felesleges,és ok nélküli aggodalom,de Ninám másfél napja nem végezte NAGY dolgát. Az étvágya is romlott.Ma voltunk anyáéknál,de futkározott,ugrándozott...

nem tudom mit csináljak,várjak vele,vagy vigyem dokihoz?

15584. andi6020 (válaszként erre: 15582. - Szanád)
2010. júl. 18. 20:09

Add neki a szárazat, a párizsit meg felejtsd el. Nem hülye az a kutya, nem fog éhen halni a tápostányér mellett. Légy kitartó és következetes. Nagyon fontos a táp. A minőségi, jól megválasztott tápban minden benne van ami a fejlődéséhez szükséges, valamennyire gátolja, de legalábbis lassítja a fogkőképződést, kevesebbet kakál, de az olyan állagú ami miatt magától ürül a bűzmirigye, neked kényelmes, soroljam még?

Azt, hogy most a 40 fokban hányszor eszik, azt ne vedd alapul. Főleg, ha hízik is. Kitartás!!

2010. júl. 18. 19:44
Voltunk dokinál, kivette :)Azt mondta ,amire számítottam. Figyelni kell rá a köv. héten nagyon.
15582. szanád
2010. júl. 18. 19:05

Sziasztok

Hát Mazsikánk most már egy hete nálunk van.. ))

jönnek a problémák :ugye a bolha, de már mintha már használt neki a szer, de holnap megyünk állatorvoshoz,

a másik ,hogy nem igazán kell neki a száraz kaja, örültem a 3,jára megvettet ette ,de most már nem....ma vettem mégegyet de azt sem,de a párizsi mondjuk megy ::))

nagy baj ha nem eszik szárazat ? mit csináljak vele ?,mit adjak neki ?

szinte naponta csak egyszer eszik , igaz ennek ellenére már hízott 8 dekát..))bárcsak én híznék ennyit..))

15581. Zsuzsimanó (válaszként erre: 15580. - Kamillka)
2010. júl. 18. 17:25
Elvisszük, az a biztos. Úgyis meg akarom nézetni a fogait is. Remélem nem lesz baj :S
15580. Kamillka (válaszként erre: 15579. - Zsuzsimanó)
2010. júl. 18. 17:09
Azt nem tudom:S Hívd fel a dokit, hogy ilyen esetben ő mit ajánl!
15579. Zsuzsimanó (válaszként erre: 15577. - Kamillka)
2010. júl. 18. 16:43
Igen, ezekről is olvastam már. De akkor ezek szerint nem is tudja kiszedni belőle a maradékot?
15578. Kamillka (válaszként erre: 15570. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 18. 16:25

Csak ahogy írtad nem úgy tűnik, hogy az öcséd mellett olyan nagy biztonságban érezné magát:) Pedig ő már biztosan elég nagy hozzá, hogy ne ragadjon bele a szőrébe:PP

Nyugi az a cica csak játszani akart vele, egymással is szoktak így játszani. Én ugyan nem utálom a cicákat, de mikor nekünk volt 1 kicsi otthon, imádták egymást Kamival. Azt sem bánta, ha a fülénél fogva húzta kami a kövön:)

Szokj hozzá az ilyen emberekhez:S 1x nem figyeltem séta közben, addig 1 totál idegen elkezdte etetni a kutyámat. Mikor észrevettem, rögtön szóltam, h most fejezze be (egyáltalán hogy gondolja), de a kutyának is megráztam a grabancát. Na azóta meggondolja, hogy kitől fogadjon el bármit is. Olyan hülyék vannak, pénteken 2 srác chipset adott 2 kutyának is. Na ki is osztotta őket mind 2 gazdi...

15577. Kamillka (válaszként erre: 15575. - Zsuzsimanó)
2010. júl. 18. 16:17

Igazából csak annyit fog tudni elmondani, hogy figyeld a kutyust. Ha a pisije eltérő színű lesz a megszokottól, étvágytalan vagy kedvtelen lesz, esetleg belázasodik, akkor rögtön orvos. Nem hiszem, hogy tudna ma vele valamit is csinálni. A lyme kór tünetei meg jóval később várhatóak, kb a csípést követő 1 hónap múlva. Nézegesd a csípés helyét, ha elkezd változni, vagy piros körök kezdenek előjönni körülötte, akkor megint doki.

Fertőtlentsd le le neki jól a csípés helyét és körülötte is. Nyugidtan nyomhatsz rá jó sok betadine-t. Holnaptól meg tehetsz rá neki valami aloés cuccot vagy körömvirágkrémet. Az nem fog ártani:)

15576. Kata1230 (válaszként erre: 15570. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 18. 16:04

Senki nem fog megkövezni :) én személy szerint nem is szeretem a macskákat, kutyapárti vagyok csak. Megértelek mert éppen a macska még a szemébe is kaphat miközbe pofoz és abból igen nagy gond lett volna. Én tuti átvittem volna a macskát a szomszédnak és rászóltam volna hogy zárja mert ha nem holnapra nem lesz macskája...

lehet kicsit durva de a saját kutyám miatt tuti eltökinteném a szomszéd macskáját ha arra nem képes hogy elszaladjon.

Abba viszont megint igazat adok neki én is utálom ha egy "idegen" nem azt csinálja a kutyával amit én mondok. Nekünk is mikor kijött rajta az allergia a doki megmondta csak a speciális tápot eheti semmi mást még egy morzsát sem ha ettől elmúlik akkor utána lehet próbálkozni mit ehet mit nem. Persze ezt a kedves ismerőseimnek én sem tudtam elmagyarázni 1 percre nem figyeltem oda a kutya már nagyba evett valamit. Így aztán marha feleslegesen veszem a havi 8000Ft os tápot sose fog elmúlni az allergiája más hülyesége miatt. Az egy dolog hogy aranyosan néz, de meg kell tanulni ellenállni ha nam kaphat semmit akkor titokba ne etessük már.

15575. Zsuzsimanó (válaszként erre: 15574. - Kamillka)
2010. júl. 18. 16:04
Azt olvastam, hogy állítólag kilökődik, de inkább megnézetném a dokival is. Biztos, ami biztos.Vagy szerinted felesleges?
15574. Kamillka (válaszként erre: 15573. - Zsuzsimanó)
2010. júl. 18. 15:51

Szia!

Nem semmi kis kiránduláson voltatok:) Az ugatás az elmaradhatatlan yorki tulajdonsá, ha valmit jelezni kell:P

Reméljük nem lesz komolyabb baj a kullancs miatt. Nagyon kis százalékuk fertőzött csak szerencsére!! A kullancs fejét akarjátok kiszedetni a dokival?

2010. júl. 18. 14:57

Sziazstok!

Most jöttünk haza kempingezésből. Nagyon elfáradtam. Fanti hihetetlenül évezte, állandóan futkározott, játszadozott. Voltunk kis erdei vonatozáson is. Állandóan az ablakban állt és nézelődött :) Viszont találtunk benne egy kullancsot. A feje beszakadt :( (ismerős próbálta kiszedni, hát nem sikerült) este visszük dokihoz.Remélem semmi baj nem lesz. Kutakodtam neten és azt talltam, hogy az a kisebik baj, ha beszakad a feje.Remélem így lesz. Büszke voltam rá, mert mindig jelzett, ha valami szokatlant észlelt. PL. este róka :S kicsit megijedtem, de ha Fanti nem ugat észre sem veszem

15572. 10e9f185cf (válaszként erre: 15569. - 6ad6cf76bb)
2010. júl. 18. 09:55

Hali!

Dehogynem....azt eszi,ami a foga alá való:D egyébként inni sem iszik extrém sokat.Inkább a hűtőnek simulva sziesztázik.

Végre itt is felfrissült a levegő,ideje volt...

15571. TündérHugi (válaszként erre: 15565. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 17. 23:31
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
15570. 9fbfbb9603 (válaszként erre: 15566. - Kamillka)
2010. júl. 17. 22:42

Akkor mi ebben is mások vagyunk, bár lehet, hogy azért, mert még kölyök Johnny. Imádja a gyerekeket, ugrál nekik és kéreti magát, hogy simogassák. Gyereket még sosem ugatott meg, sőt mindegyiket meg akarná szaglászni.

Ma nagyon ideges voltam.

Kerti party volt nálunk, sokan voltunk, egész nap reggel 10-től az udvaron voltam, néha pár percre Jo is, aztán délutántól folyamatosan. A szomszédba vannak kiscicák. Az a tipikus házicica, kp 2 hónaposak lehetnek, 2 db. A fekete cica folyamatosan átjött a mi udvarunkra, Johnny oda futott hozzá, a macska meg sem mozdult, csak felállt a hátán a szőr, a kezével a kutya felé kapott, és fújt a kutyára. Attól féltem, hogy megkapja Johnnyt. Jo nem bántotta, csak ugatott rá. Siccegtem, futottam a macska felé, semmi nem hatott rá, aztán törölközővel segbe csaptam, meg lőttünk a levegőbe légpuskával. Ezt is leszarta, vagy 10* vissza jött az udvarunkra. Féltettem a kutyát, meglehet kövezni, de leszarom a macskát. Legalább lenne annyi esze, hogy elfut, és nem hergeli a kutyát. Komolyan féltem, hogy megkapja a kutyát.

A másik, van medence az udvaron, itt voltak ma apu haverjai, és az egyik többszöri felszólításom ellenére, hogy ne tegye, klóros vízzel lelocsálta a kutyát. Had döntsem már el, én, a gazdája, hogy akarom e hogy vizes legyen a kutyám, és főleg akarom e, hogy klóros vízzel locsolják le. Annyira nem bírom ezt. Ugyan ilyen eset volt, hogy mentünk sétálni, találkoztunk egy ismerőssel (itt még kicsi volt Johnny), és parízert akart neki adni, százszor megkértem, hogy ne adjon a kutyának, mivel még nem most érünk haza, és csak szomjas lesz...de csak azért is. Nem bírom ezeket a nehéz felfogásúakat...na, asszem sok voltam mára! :)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook