Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
sziasztok!
a mi yorkinknak büdős a szája :( , tudtok erre valamit?? más is így van vele???
Kedves Yorkisok!
Kiskutya vásárlás előtt állunk és az lenne a kérdésem,hogy valakinek van -e tapsztalata,infója a Sztraka Anita (Dunakeszi) féle kölykökről? Elöre is köszönöm!
ilyen zártra gondolsz nem???
lehet , majd meglátom
táskánk van:)
:(:(
és ha ölbe venném???
gondoltam elfekszik hátul az ülésen, a kistávokat bírja, de ma elvittük volna messzebb, 3szor hányt aztán hazavittük :(
nem evett semmit, reggel max amit az udvaron talált fű bogár ..mindig van valami a szájában
Próbáld boxba rakni, sokat segíthet.
Enni ne adj neki enni utazás előtt.
Egyébként van erre gyógyszer is, ha más nem hoz megoldást.
sziasztok.
az lenne a kérdésem, mit lehetne tenni,hogy a kutya ne hánjon a kocsiba :(
Hát akkor akár időszerű is lehet. Látszik, ha elkezd cserelõdni a baba szõre.
A hársfa utcában a 7. Kerben van egy bolt. Ott minden megvan, amire szükség van. És kozmit is sikerült találni, aki ezzel a termék családdal dolgozik.
most 18 hetes
azt hol veszed?
Double k termékeket használok.
Elég lesz akkor, ha elkezdi cserélni a szõrêt.
köszi :)
és a kondicionáló az melyik fajta? az is felesleges még?
Mindig fújok kondícionálót a szőrére fésülés előtt.
Oljaozni szoktam a szőre végét, de neki már hosszú. A bőrére soha nem teszek, mert annak nem jó. Vagy argán olajat, vagy esti primóza oljata teszek neki rá.
Ahogy látom, a te kutyád még kicsi. Nem is hiszem, hogy lecserélte már a szőrét. Rövid, vagy babaszőrt teljesen felesleges olajozni. Ilyenkor még a fésülés inkább a szoktatásról szól
Ès simân ? Van aki olajozza .
Èn csak simàn kifésülöm
szia.
te is fésülöd minden nap???
én is úgy hallom, meg sok helyen olvasom, hogy válogatnak. de tényleg nálunk meg állandóan enne bármit:)
követeli a kaját, ha a konyhában vagyok, ugat, morog
Általában 6 hetesen (sok helyen oltatlanul adják oda a kicsiket, tehát akár csúszhat is) kapják meg az első kölyökkori oltást (vagy parvo vagy kombinált- doki függő). Két hetente kap egy oltást a kiskutya, ameddig meg nem kapta a 2 db parvó és a 2db kombinált oltást. Ezek nélkül nem ajánlott kivinni. Addig higiénikusabb, ha pelust használ, mintha mindent összepisil, -kakál a lakásban, vagy újság van leterítve neki. Nem volt nehéz kiszoktatni, saját magától kezdett átállni a kinti pisilésre.
1500-2000 körül lehet egy csomag pelenka
Köszönöm szépen gyors válaszodat.:)
Muszály pelust venni neki vagy arról könnyű leszoktatni?Mennyiért lehet pelenkát venni neki?Köszönöm ha válaszolsz rá.:)
Szia! A labilis idegrendszer nem jellemzőbb a yorkikra, mint bármelyik más fajtára. Fontos, hogy honnan veszed. A szobatisztaságra nevelés is nagyban függ a kutya idegrendszerétől. Az én yorkim már 10 hetesen csak pelust használt, nem pisilt- kakilt egy percig sem össze-vissza. Így hoztam el.
Az enyém pl nagyon válogatós volt kicsi korában, ennek ellenére sem kapott mást, csak tápot. 1 éves kora után emiatt húst is kevertem neki a táphoz, így jobban elfogadta. Mára nincs gond az étvágyával, ami leginkább azzal van összefüggésben, hogy már nem "egyke" kutya.
Sziasztok!Én is csak érdeklődni szeretnék.Tényleg labilis a yorkik idegrencere?Valóban sokáig tart szobatisztaságra nevelni?Azt is hallottam hogy nagyon válogatossak?Mit esznek?
Aki tud legyen szíves válaszoljon.Előre is nagyon köszönöm.További szép napot mindenkinek!
Állítólag igaz :), mi kant vettünk, de nem vészes , dec. 8 a óta van nálunk, most már többszőr a pelusra pisil, sajna nem nagyon tudom kivinni, állandó rossz idő miatt. ma kivittem, végre kicsit száraz volt az út :)
azért össze-vissza nem pisil , meg már nagyobb így ritkábban , mikor elhoztuk tényleg sokat mostam fel utánna. most napi kb. 3 hogy a kőre megy nem a pelusra. az már jó nem???