Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Pesti vagy Pest közeli vagy?
Elvihetnéd a kutyádat az Állatorvosi Egyetemre (István utca), Tarpataki Noémihez. A legjobb bőrgyógyász, nagyon tudom ajánlani.
Ha gondolod adok mobilszámot priviben.
Agydaganat.
Igen, nagy a baj, december közepén történt MRI és SPET CT után az onkológus diagnózisa szerint az altatás 2-4 hónap múlva lesz időszerű.
Ebből letelt 3 hónap :(
Sziasztok már kb 2éve nem voltam itt a fórumon így nem tudok visszaolvasni mindent mi történt azóta, de az utolsó oldalakat elolvastam :) Bodzilla az én kutyusom pl. a nyakörvet kifejezetten utálta vagy földhöz vágta magát és harcolt hogy leszedje vagy mint aki megmeredt meg sem mozdult, aztán vettem neki hámot és azzal semmi probléma nem volt :)
andi0620 a történetedet nem olvastam, hogy pontosan mi baj van a kicsikéddel, de azt kiszűrtem hogy nagy a baj és nagyon sajnálom :(
Tímejja ilyen történettel nem találkoztam még mint ami a te kutyusoddal történt, az már nagyon jó jel hogy eszik,iszik és játszana sokat.... azért ha van rá lehetőséged mindenképp menj el vele egy klinikára vagy egy másik orvoshoz remélem minden rendben lesz vele.
Szia! Ellent kell,mondjak neked mert a tenyésztőknél nincs mini meg extra mini kutyus.
A szuka és a kan kutya törzskönyvét alaposan megvizsgálva teljes felmenőkig még véletlenül se legyen rokoni kapcsolat. Mini yorkit nem is fedezünk. Nem tesz jót a szukának akár az életét is kockáztathatjuk. Az se mindegy,hogy mekkora a szuka és a kan csak összeillő párt lehet fedeztetni.Sajnos a szaporítok nem nézik,hogy kit kivel és ezért születnek beteg kicsi kölykök akiket anno majd hirdetnek jó áron mini kutyusnak. Akik igazán egészséges kutyát szeretnének,hogy 10-13évig hű társuk legyen azok soha ne ragaszkodjanak csak 2.50 körül, versenyre készítésre pedig ami felnőtt korára 3-kg lesz.
Ha nem gond és eltudsz menni Tatára az Állat kórházba feltétlen vidd oda a kutyádat.
Megbízható lelkiismeretes orvosok,nagyon jó árral.
Pestről,stb. mi Érdről járunk hozzájuk évek óta szintén yorkival. Megéri az utat.Privibe megírom azt is,hogy kit keres.
Sziasztok!
Most 10 hetes a kiskutyánk. Lehet kezelni ilyen korú kiskutyát ANIPRANTEL féreghajtóval? Előre is köszönöm a válasz!
Egyébként ezt nem is értem.
Most akkor béna a kutya?
Ráadásul miért, és milyen panasszal hordod 2 hetente olyan orvoshoz, aki nem is látott még ilyent?
Hol laktok?
Mindenképpen másik orvoshoz vinném.
Sziasztok!
Nekem van egy 1,5 éves mini yorki fiú kis kutyám. 2012 szeptemberében lebénult a kutyám egyik napról a másikra... Semmi előjelei nem voltak. Egyik nap kificamodott a "kis térde" de azt mondta az orvos,hogy ne aggódjak ez yorki probléma.. vissza rakta neki,de hozzá tette,hogy ez előfordulhat a közel jövöben is majd! Másnap reggel még játszott,teljesen normálisan viselkedett aztán dél körül meg már nem tudott fel kellni a drágám,nem evett,nem ivott,nem figyelt semmire a nevére nem hallgatott,nagyon zavart volt! Azonnal elvittük orvoshoz aki meg röntgenezte,meg vizsgálta hozzá teszem nagyon furcsának tartotta a helyzetet mert azt mondta h soha nem találkozott még ilyennel! A röntgen nem mutatott ki semmi elváltozást... kapott injekciót amitől kicsit jobban lett,elkezdett mocorogni,kicsit evet és ivót! Egy darabig jártunk injekciós kezelések amitől végülis jobban vagyunk de sajnos még mindig nem tud járni a kis kutyám,az első két lában nem tudja meg tartani magát... :S viszont nagyon jó kedvű,jó étvágya van,nagyon játékos! Viszont azóta is szinte minden 2.-ik héten viszem az állatorvoshoz!
szeretném kérdezni,hogy valaki találkozott e már ilyen esettel vagy akár hasonlóval ? Ha valaki tud valamilyen okos ötletet adni,hogy mit tegyek amitől még jobban lenne és tudna járni,azt nagyon megköszönném ha le írná nekem!
Ez igaz. Ennyire még nem gondolkodtam előre.
Mondjuk amíg egyedül volt, vittem magammal szinte mindenhova. Azt meg imádta :)
Pozitív eredmény itt már nem lesz. Gyógyíthatatlan.
December közepén a SPET CT után azt mondta az onkológus, hogy 2-4 hónap múlva érünk el oda, hogy el kell altatni.
Lassan 2 hónapnál tartunk. :(