Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

11729. csillag.virág (válaszként erre: 11727. - KisTimi1981)
2009. dec. 15. 13:51

Prezentálom majd a képeket ígérem.

Vitora egyébként bármit ráadhatok, mert így van szokatva mióta hozzánk került. Ugyanis már akkor reszketési rohamai voltak, úgy fázott a lakásba, és a zokniból készült pulcsi hamar előkerült. :D

Szegény... ennyi megpróbáltatásnak kitenni egy nap. Ez már szemtelenség... :DDDDD

Az a baj, hogy ő úgy tart azoktól a kutyáktól amik ilyen szélvész módjára játszanak, hogy azonnal elszalad. Szóval ezért mondom, hogy nem is tudnám pároztatni. :D

11728. Kamillka
2009. dec. 15. 13:13
Csillag: kötött lábszárvédőket vettem a kabijához a múltkor Kamónak, de gyűlöli...Ráadásul egy csivava volt a képen, de így sem jó rá:S Nem elég szoros az alja és lecsúszik a tappancsa alá. Ahogy ráadom meg sem mozdul a kicsim. Egyedül a kabiját viseli el, semmi mást. A múltkori ruhaszerzeményt is csak ismerősöknek mutogatom, h mekkora cuki, de a kutya hisztizik ha ráadom...
11727. KisTimi1981 (válaszként erre: 11724. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 12:57

Zokni: nem tudom, én még sohasem próbáltam, és Porci lenne az a kutya akire biztosan nem tudnám ráadni :D

De várom a varrásos képeket és a felpróbálást is.

Aji: biztosan, odalesz meg vissza :D

Kozminál még örülni fog, de utána hisztivel fogunk átmenni a dokihoz, szép nap elé nézünk.

Shi-tzu: még 2 hét, te szegény, el tudom képzelni mi lehet Vitoval.

Én ezt untam meg porcinál, bár ha nem mássza meg akkor csak a vágya nagy.

11726. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11725. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:48
Köszönöm előre is!!Ari vagy!:-))
11725. csillag.virág (válaszként erre: 11722. - 3cf80f2b78)
2009. dec. 15. 09:47

Azt is csak úgy ha varrjuk, mert olyan bő a lábszáránál, hogy leesne a lábukról. De egy zokniból pont kettő kijönne. Szóval bébyzoknit is veszek délután, meg simát is, és varrok. :D

Ez egyébként nem nagy munka, és nem kell próbálgatni Fifire, ezért mondom, hogy meg tudom csinálni. :D

Ha sikerül boltot nyitok. :D

11724. csillag.virág (válaszként erre: 11720. - KisTimi1981)
2009. dec. 15. 09:45

A zokni hogy deformálja a lábát, ha teljesen rásimul?

Csak száraz időben lehet ráadni, latyakban nem. De már ez is eredmény lenne. :)

Porci szerintem veszettül fog örülni az ajándékának. :D

Inkább kihagyná ezt a karácsonyt. :)

4 emelettel felettünk tüzel egy shi-tzu. :(

Még 2 hétig tart. Tegnap már nem csak a kutyára volt rákattanva, hanem a gazdijára is.

Jött a boltból, és Vito mint akit kilőttek szaladt utánna a lépcsőház ajtóig. Máskor alig bírom felvinni. :)

Ja de amúgy találkoztunk már vele mióta tüzel, és nem akarta megmászni Vito. Szóval hiába engedném össze egy csajszival.

11723. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11721. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:44
Én sajnos béna vagyok a varráshoz,ezért meg sem próbálom:))
11722. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11721. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:43

Okés,megbeszéltük!

Azt néztem pont,hogy lehet,hogy ilyen baby zokniból is ki lehet hozni,mert az sem nagyobb sokkal!Vagy nem??

2009. dec. 15. 09:41

Közbe amúgy szerintem ma megpróbálok csinálni is neki, és akkor este megírom sikerült-e.

Mert ha veszek olyan zoknit aminek erős fent a gumirésze, akkor abból egy párból simán megvarrom neki. Ezt így most gondoltam végig.

Ha este meg tudom csinálni, akkor Fifinek is megcsinálom, és fel is adom. Mert a 2500 elég soknak tűnik úgy, hogy gyorsan tönkremehet.

Amúgy simán megveszem neki ha nem sikerül, de ha csak holnap mész, akkor még ma meg tudom nézni mit tudok kezdeni vele. :)

2009. dec. 15. 09:40

Ismét itt, beindult a fórum,

Chip: kk mindenkinek, majd odafigyelek rá, bár remélem nem égett le, mint anno a golóyműtétnél, amikor nem bírtuk a dokival lefogni :(

Elméletben jövöre kötelező lesz minden kutyinak, ezért döntöttem így, hogy most megkapja Karira, kérdés örülni fog-e neki :D

Zokni: hát nem tudom, szerintem eldeformálja a lábiját mint a cipő. Én mikor hó és latyak van, lemosom neki és bekenem tapancs krémmel.

Vito: szegénykém, tuti fáj neki. Szerintem a hormonoktól van bedurranva neki, azaz tüzelnek a lányok, ő meg akarja.........

11719. csillag.virág (válaszként erre: 11716. - Kamillka)
2009. dec. 15. 09:36

Hát igen, cipő van, de az csak egy 2 perces próbaútra szólt, meg arra, hogy otthon játszon. Ezért gondoltam a zoknira, hogy az nem merev.

Na hát akkor be kéne menni a Fressbe, de az csak hétvégén megy esetleg.

11718. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11717. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:36
Oké,várom!!!
11717. csillag.virág (válaszként erre: 11713. - 3cf80f2b78)
2009. dec. 15. 09:35

Nem, lent adnám rá. A cipőt nem bírja elviselni, az nagyon merev, nem bír járni benne. De a zokni az teljesen a talpára simul. És száraz időben simán védené, hogy ne a hideg betonon járjon!

Megköszönném, ha megvennéd nekem.

Én neten 2550-ért néztem a 4 db-ot. Valami nem túl szines kéne, aminek fekete a talprésze.

Átküldöm neked a linket, hogy lásd mire gondolok.

11716. Kamillka
2009. dec. 15. 09:33

Szerintem nem fog fogyni Fifi. Majd megjön az étvágya:D

Kaminak is van chipje, de neki már megvolt mire hozzám került. Én sem hiszem, hogy olyan nagy fájdalommal járna beültetni. Majd a bal oldalon a nyakában lesz 1 ici-pici pálcika szerű akrámi. Figyelj rá, hogy a doki beregisztrálja a számát az állatorvosok szövetségének a honlapján. Ezért 2000 Ft-ot kérhet el plusszba!!!

Kutyazoknit láttam a Fres...-ben, de sok kisebb kisállatboltban is. Sőt cipőt is, de az annyira béna:)

2009. dec. 15. 09:31

Kamillka!

Vito biztos örült a kabátnak, legalább is puszit kaptam sokat, bár azt szerintem kabát nélkül is kaptam volna. :DDDD

Egyébként nagyon örülök neki, mert mikor felvisszük, és levesszük a kabátot, akkor tiszta meleg a teste. Csak a lábáról fázik már.

Erika!

A kabátból úgy lett jó a méret, hogy hosszra olyat vetem amit kell, és a zippzárt kivágtam, meg még jó sokat a hasrészéből, kivágtam formára, varrtam rá szegőrészt, és tépőzárt. A kezerészt is szűkíteni kellett, meg levágni a hosszát, de az volt a kisebb gond.

Egyébként nyugodj meg, Fifi a férfiassága miatt nem eszik! Ezen ne csodálkozz.

Vito az első ilyen időszaknál annyira nem evett, hogy a végén már orvoshoz vittük, mert több mint 30 dkg-ot fogyott.

Ne akard etetni vele most a szárazat, add neki azt amit nagyon szeret. Csirkehusit, halat, vagy amit biztosan megeszik. Ez kb 2 hét, ilyenkor muszáj a kedvében járni.

Ja és rájöttem hogy miért visítozik Vito. Annyira be vannak durranva a heréi, hogy még a hátsó lábához sem érhetünk, mert azonnal felugrik, és ha úgy vesszük fel, hogy valamihez ott hozzáérünk, akkor hangos visítás van.

Szóval ha ennek vége lesz megkérdezem a dokinőt mit tanácsol. Nem akarom hogy szenvedjen. :(

Timi!

Nekünk van chipünk!

Jól fogjátok majd meg Porcit, mert annó Vito helyett majdnem a párom lett bechippezve, vérzett is a keze rendesen. :D

Amúgy csak egy szúrás, és ott van a nyakrészénél a drágának. :)

Andi!

Örülök, hogy elmúlt a rüh! Mi is dermilent használunk alaphelyzetben, szerintem nagyon jó sampon. Nézem majd a naplót is! :)

Bejja!

Te használod Golyónak a fogkrémet? Mert elküldeném neked a miénket, ha nálatok van értelme. :)

11714. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11711. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:29

Itt a városban van egy tuti kutyaruha bolt,holnap megyek,mert Ffifinek kész a frakkja,és megnézem neked,hogy van-e zokni,és az árát is!!Lehet,hogy én is veszek,mert éppen az előbb néztem,hogy hideg a tappancsa!

Tegnap vettem a Fr...ba tappancs krémet,ami védi a hótól,jégtől a talpát,és nem repedezik be!!

11713. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11711. - Csillag.virág)
2009. dec. 15. 09:26
Hol adod rá a zoknit?A lakásban?
11712. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11710. - KisTimi1981)
2009. dec. 15. 09:25

Szia!!

Fifinek van már chipje,még májusban rakattuk be neki!Pár másodperc,és már kész is volt!Meg sem érezte!!

Remélem tényleg csak ez van,hogy ilyen időszak következik,és rendbe jön az étvágya!Azért sajnálom,hogy nem eszik,mert a múlt hónapban szedett fel 20dkg-ot,és nagyon örültem,nem akarom,hogy most leadja!

2009. dec. 15. 09:23

Sziasztok!

Nem tudjátok hol lehet kutyazoknit venni?

Csak egyetlen aukciós oldalon találok, de ott 7-14 munkanap a szállítási határidő! :(

2009. dec. 15. 09:13

Sziasztok

Andi: nagyon örülök, hogy minden rendben van.

Erika: Kamillkan-nak igaza van, minden kutyusnak van ilyen időszaka.

Mi eddig 1szer ettünk este, de a műtét után át kellett szoktatnom a napi 2re. Mostanában a reggelit csak immel ámmal, vacsit meg falja. Ki tudja mi van vele :D

Mi ma megyünk kozmihoz, ha sikerül teszek fel képet is.

Jaaaaa és délután méreckedés a dokinál, és +kapja a chipet is.

Van valamelyik kuytusnak már???

Vitoval mi van, szerelmes még???

És a többi kutyus???

Holnap jön a nagy hó :D

Szép napot

11709. Kamillka
2009. dec. 15. 08:41

Hello!

Erika:Lehet most ilyen nem evős szakaszba lépett. Kami is van, hogy eszik normálisan, máskor meg húzza az orrát mindenre.

Andi: tök jó, hogy meggyógyult Szuzi:D

Szép napot mindenkinek

11708. 3cf80f2b78
2009. dec. 15. 06:01

Sziasztok!!

Szerintetek miért van,hogy Fifi nem nagyon eszik!A száraztápot szinte nem,ami nem száraz,azt immel-ámmal!

11707. andi6020
2009. dec. 14. 19:31

Sziasztok!

Nem is merem elkiabálni, de úgy néz ki, minden oké! :-))))

Fülén nincs semmi csúnyaság, tehát a rüh rendesen ki lett kezelve. Korpa még van rajta, ezért a heti 2 fürdés Dermilén-nel marad. Tehát JÖHET A KISKUTYA!!

Még direkt nem is vettem neki semmit, nehogy elkiabáljam a dolgot. Köszönöm az érdeklődést, részletesen mindent lejegyzek a naplómban, ha lesz egy kis időm.

Pusza

11706. 008e232c2c
2009. dec. 14. 18:13
andival kiváncsi vagyok mit mondott a doki.Várjuk a beszámolót.Reméljük lesz kiskutya s jo hireket mondott a doki:-))
11705. 008e232c2c
2009. dec. 14. 18:12
Sziasztok!!!csillag virág nagyon ügyes vagy tök jók a rucik annyira édes Vito:-))
11704. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11699. - Csillag.virág)
2009. dec. 14. 08:50

Szia!!

Nagyon klassz lett a ruci,tetszik,és csak gratulálok hozzá,hogy ilyen ügyi vagy!Én is próbáltam már,de nem sikerült:-((!A kabátból,hogy csináltad,hogy jó legyen?Puszi!

2009. dec. 14. 08:21

Sziasztok, jó reggelt,

Szuzinak boldog szüli napot

Hó: igen, Porci nagyon odavolt, kapkodta őket, és hemperget, kár hogy nem vittem le telót fényképezni, csúcs volt, imádja.

Mikor nagy hó van, akkor lavor, és melegvízben kibontom a szőrét (hó beleragad) és utána hajszárító.

Csillag: háttttttttt látom Vito is NAGY SZERELMBE esett, sajnállak, tudom hogy most nehéz lesz nektek, kitartást!!!!!!!!!

11702. Kamillka
2009. dec. 13. 21:37
Jah Kamill vacsira egy csirke felső és alsó comjáról az összes husit megette... nem bánnám ha felszedne néhány dkg, de esélytelennek tűnik mert le is mozogja nyomban...
11701. Kamillka (válaszként erre: 11699. - Csillag.virág)
2009. dec. 13. 21:32
Ügyesen tudsz varrni:D Örült az új ruháknak Vito?
11700. Kamillka
2009. dec. 13. 21:27

Hello!

Itt sajna nem esett hó, pedig én is kivi lennék mit szól majd hozzá Kamó:D

Szuzinak boldog szüli napot!

Csillag: sajna ez ilyen sz..r a fiúknak. Még szerencse, hogy eszik szegény kutty. Uncsimék vizslája 9kg-t is képes volt fogyni, ha a spánieljük tüzelt. Kitartás:S

Karácsonyra nem tom még mit veszek Kamikának. Több sípolós játékot tuti nem...

Szép estét:D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook