Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok,
Erika: örülök a jóhírnek, még azért küldök puxit, ha lehet :D
Bebecik: Bora nagyon ari.
Vásárlás: ne kapkod el, nézz JÓL körül. Amúgy az index-es yorkie fórumon is vannak bevált tenyésztők, szóval oda is nézz fel.
Aszatlos kép: miko Porci kicsi volt, és gépeztem ő is ott feküdt mint egy hókupac, szóval sztem nem gáz, ha tiszta, akkor ki a .... érdekel :D
Csillag: Csepel city-n esik, küldjek???
Javasoft: tudom, nem velem levelezel, de én októberben ivartalanítattam a fiú kutyusom, mert szegény a csajok tüzelésénél begolyózi. Téged ez nem zavar, de hidd el, így JOBBAn sérül mint gondolnád.
És jlezem, póráz nélkül sétálunk, és rendes kaját eszik, pl: házikosztot is, de mindegy is.....
Az lehet de most miért ivartalanítsam ha pl engem nem zavar?Pórázon sétál,nem áll fenn a veszélye hogy elkapják a grabancát :-) ennyit kibirok.
Amúgy meg ő imádja a házikosztot is,azt nem tudnám megvonni tőle.
:)
Most felvetnék mást, de inkább hagyom. :)
Az kellemetlen. :(
Főleg a fiúknak akik körülöttetek élnek! :(
Én személy szerint nem vagyok felháborodva! :) Nem vagyok olyan típus!
A te kutyusod is aranyos! Mennyi idős?
Gyanítom a fotózás erejéig került oda Bora! :)
Egyébként szőre nem hullik, nem száll semmibe. A lába miatt pedig letakarítható! :)
Nagyon örülök!
Puszi nektek!
Itt semmi hó nincs! Süt a nap!
Most valahogy nem is akarom elhinni, hogy én lakok észak-keleten! Eddig mindig itt volt hó, és arra nem! :)
Szia!
Bora gyönyörű! Nagyon szép szőre van! :)
Kamillkához csatlakozok! Nem normálisak! Ilyen helyet messzire kerülj el!
Inkább kérdezz meg mindenkit aki erre van, hogy hol van a tenyésztője, és tud-e elérhetőséget adni. Már akinek megbízható.
Az én tenyésztőm azt hiszem nem foglalkozik már yorkikkal, de mindjárt megnézem.
Szia!!
Nagyon jól van,köszönjük!A foga helye meg sem látszik,nagyon szépen begyógyult:-))Rosszalkodik megint,szóval minden a legnagyobb rendben van:-))
Jó reggelt mindenkinek!!
Még mindig esik a hó... ez jó hír egyes kutyusoknak:), annál rosszab nekem...Nah mind1, legalább Kami első tele havasra sikeredett:)
Bebecik: BE NE DŐLJ NEKIK!!!! A tk mindössze 20 rugó. El ne hidd aki, olyan kutyákat tenyészt,hogy ennyit kér el értük, odaadja tk nélkül a kicsiket. Megkérdezhetem hol nézted? NAgyon aranyos Bora:) Kamillázni nem szoktad a szemét? Nagyon szépen lehozza az elszineződést a szőrétől az orránál. Kaminak is kell min 1 héten 1x.
Sziasztok ! Raktam fel én is új képeket Borácskárol!
Még sajnos nem találtam új családtagot,azt már eldöntöttem hogy lány kutyus veszünk neki,
Pár tenyésztőt hívtam és TK nélkül 160-180 ezer forintért kínálják a kis kölyköket,hát nem is tudom lehet még jó darabig keresgélhetek...
szép napot !
:D
Várjuk majd a képeket! Nálunk hó se nagyon van, szóval nincs mit túrni. :) Hideg viszont annál inkább! :(
Szijjasztok, jó reggelt,
Kivel mizu, Fifi hogy van??
Nálunk minden ok, sajna tegnap este elfelejtettem levinni a gépet, de majd 7végén, ismét megyünk a Normafához.
FÁRADT képek vannak, azt majd este felteszem :D
Csillag: :D
Jó reggelt!
Hogy vagytok?
Fifi foghelye? :)
És a többiek?
Péntek van végre, és ma estétől az enyém Vito. :)