Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.Most olvastam,hogy elírtam a súlyát Yodának.Ma ezért megmértem és 2 kg 7dkg.
A mamája nagyon picike volt az apja valamivel nagyobb.A marmagassága Yodának most 21cm.Nem tudom nől-e még magasabbra?Egy jó pár hónapja ezt a magasságot mérem.8hetesen hoztuk el már nem emlékszem hány dekás volt.Fáj-e Fifinek a foga helye?Tud-e enni?Mennyi ideig aludt?
Sziasztok!!
Nemrég értünk haza,túl vagyunk mindenen:-))Fifi hős volt,(ezt a dr-nő mondta)nem sírt a szuritól!Most már nyitogatja a szemét,de mozdulni még nem tud!
Sziasztok,
Csillag:
pedig hidd el, a mérleg nem hazudik, főleg nem a dokié. A műtét után kikerekedett a popsija, de mióta a light-t kapja, és a reggeli jutifalatok is meg vannak vonva tőle, és ugye a 7végi nagyobb séták (Msziget, Normafa) leadott a drágám.
Fogkefe: OKÉ, mindenképpen összehozzuk a talit :D
Szia!!
Nekem ilyet nem mondtak,csak annyit,hogy a héten bármikor vihetem!!
Akkor OK! Kami is megeszik ennyit bőven, sőt... ezért nem értem, hogy miért nem tud hízni 1 kicsit!
Megkérdeztem néhány embert erről az oliva olajos dologról, és kiderült az valóban hasznos. Szép fényessé teszi a szőrt és az immunrendszert is erősíti. Már második napja kap Kami 1 kávéskanálnyit. Szépen felnyalja és a hasa sem megy tőle. Úgyhogy ki lehet próbálni:)
:DDDDD
Most már tényleg egymás mellé tenném Vitot és Porcit! Nem akarom elhinni, hogy olyan nagy! :D
Szerintem csak erős a csontozata! :DDDDDDDDDDDDDDD
Rendben, majd közbenjárok az ügyben. Viszünk Porcinak is elefántos fogkefét, és majd jól összevesznek rajta! :)
Sziasztok,
Erika:
Sztem se aggójd, Fifi most bizi érdekeseket gondol rólad kaja ügyileg, de hidd el nem fog éhen hallni, bár NAGYON sajnálom szegényt. Kitartást 4 ig, és drukkolok, este írj hogy mki volt.
Kamillka:
jajjjjjj, ez csudi ari volt, azaz hogy nem dagi, sztem sem, bár sokan furán néznek mikor elviszem sétálni ideoda, hogy mekkora, úrrrrrrristen. De mindegy is, én IMÁDOM. :D
Csillag:
ha esteleg összejön a nyári tali, Porcit is +taníthatná Vito a fogmosásra :D
Vito tényleg profi szintre fejlesztette a dolgot, annyira, hogy tegnap este már ette a fogkefe szőreit, úgyhogy muszáj volt elvenni tőle. :D Annyira rágta, hogy csupa vér volt, bár a fogtisztítóval is így van!
Erika!
Én ezt a foghúzást nem értem. Délután 4re viszed oda akkor?
Nekünk azt mondták, hogy műteni reggel kell vinnem. Furi. 4-re én is el tudnám vinni, de itt nem vállalják, hiába vannak 7-ig a rendelőben!
Szegény Fifi! De azért biztosan nem lesz baja.
Andi!
Üdv újra itthon!
Milyen volt az út? És minden? Jól éreztétek magatokat?
Mondtam, hogy elkanászodnak a gyerekek mama mellett. :DDDD
De legalább valami pozitív is van Chilivel. Lehet tényleg ő kintre fog szokni inkább, és nem is fog a pelusra pisilni.
De ez a pocsolás nagyon tetszik! Megnézném. :) Gondolom te is oda vagy!
A rágásról meg leszoktatod hamar, nem féltelek! :)
Szia!
Nagyon ari Vito a képeken:) Ügyesen elsajátította a fogmosás műveletét:)
Erika: welcome back:) milyen volt az utazás? Chilinek melege van, Kami is így pocsolt egész nyáron:)
Erika: és kb mennyi tápot eszik meg Fifi 1x-re???
Sziasztok!
Erika: nyugi nem lesz semmi baj! Fifi nem érti miért nem kapott enni, de nem lesz semmi baja 1 napos diétától. Most már vizet se adjatok neki! A kutyák sokkal tovább kibírják éhen mint az emberek, ezért van olyan sok finnyás kutty:):)
Timi: így nem csoda, ha Porci majdnem 5kg. A szülei is nagynak számítanak a fajtán belül, ráadásul ő nagyon jó étvágyú, ahogy már többször is írtad. Hozzá így nem is olyan sok az 4,7kg:)
Jajj,csajok!!
Képzeljétek,elnéztem a rendelését a dokinak,és 4-től van ma!Kibírja még Fifi addig?Annyira bánt a lelkiismeret!!!!!!
Jó reggelt,
Beköszönök, és ragyogok nektek pár sort.
Yoda: sztem is tökéletes a súlya. Bár jelzem én Porcit normálnak vettem (szülök 3-3,5kilósak), mi most vagyunk lassan 3 évesen 4,70-ek :D
Erika: drukk Fifinek, ügyesek legyetek.
Csillag: hát Vito nem mindennapi, tök jók a fogkefés képek.
Sziasztok!
Megjöttünk, üdv mindenkinek.
Erika: Szorítunk Fifinek, biztos ügyes lesz!
Chilivel sok változás nem történt, talány annyi a fejlődés, hogyha jókor sikerül kivinni az udvarra, akkor kint pisil. Ez is valami. Viszont nagyon rossz:-) Szétrágja a telefontöltőket, könyveket, cibálja a nadrágszárakat, direkt kilötyköli a tányérból a vizet. Beleáll az első két lábával, és pacsál! Tök ari.
Sziasztok Csajok!
Kicsit elvesztünk. :(
Erika!
Mi nagyon szorítunk Fifinek. Tényleg nagyon gáz ez az éheztetés, Vito se tud aludni éhesen. :(
Hoztam pár képet!
Csajok!!
Ez az 1/24 órás nem evészet a Fifinek nagyon rossz:-(,és nekem is,ahogy látom,mennyire szenved az éhségtől!!Éjjel fél 12-kor arra ébredek,hogy nagyon zörög valaki a konyhába egy zacsival!Kimegyek,és mit látok?Fifi kiszedte a kukából a kekszes zacsit,és azt nyalogatta,annyira éhes volt!A gyomra hangosan korgott egész éjjel,és nem is aludt,csak mászkát!Annyira sajnálom!
Szorítsatok ma,hogy minden rendben legyen!!
Köszi a bókot,átadom Fifinek:-))
Én nagyon szeretem a krémet,tényleg jó!Séta előtt szoktam neki bekenni,és utána várok egy kicsit,hogy be igya,aztán irány sétálni!!
Szia!!
4-én volt egy éves!
Hello!
Kami 29-én lesz nyolc hónapos, legutóbb 6 hónaposan volt mérve akkor volt 1,9kg. Ha olyan 2,1kg lenne most annak már örülnék. Remélem azért felnőttként eléri a 2,5-2,6kg-t. Az pont ideális lenne...