Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

12419. Kamillka
2010. jan. 16. 11:10

Csillag, akkor ha pesten jársz vendégeim vagytok Vitoval együtt egy italra és játékra:)

Egy képet nem sikerült csinálni a 2 kutyáról! Haláliak voltak együtt!! Artúr már ki volt feküdve, de Kamó akkor sem hagyta még békén. Sípoltatta a játékait és a lépcsőjéről kukucskált fel az ágyra, hogy reagál rá a pajtása. Ha nem jött be felugrott hozzá és úgy próbálkozott. Kamcsi viszont féltékeny volt nagyon!! Nem akarta engedni, hogy megsimogassam Artit. Mikor ment el Aticsku én öltöztettem fel és adtam rá a hámot. Utánna 10 percig ölben volt és bújt hozzám. Aztán megnyugodott, hogy ő maradt a ház úrnője és a Nr1:) Olyan jól érezték magukat, hogy jövő 7en is jön Artúr a barátnőmmel.

Egyszer nem jutott eszébe bepisilni, nagyon szépen viselkedett egész este végre megint.

12418. Kamillka
2010. jan. 16. 09:49

Sziasztok!

Tegnap hatalmas nagy játék volt 2-től 7-ig, úgyh este alvás volt. Kami egy miniterrorista!!! Megrendezte a tőle idősebb yorkiefiút;)

Csillag: nekik tényleg nem kell jegy, legalább is BKV-n tutira, ha táskában viszed. Pedig az van kiíírva, h minden kuttynak, közben meg nem is. SZájkosááár??Hol találtál ilyen kicsit?? Mávon kell, BP-Nyh 1000Huf asszem.

Én is póráz nélkül sétáltatom, már régóta. Vannak borzasztó poénos emberek (általában napi2-3), akik megkérdezik, hogy ez 1 macska, vagy harap. Az utóbbira mindig azt mondom, hogy még ma nem reggelizett, de megvan minden oltása. Aztán bambán néz a kutyára amíg le nem esik neki, hogy nem fog nekirontani Kamó.

12417. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12416. - KisTimi1981)
2010. jan. 16. 07:33
Nekünk is van bilétánk,csont formája van,és még anno 2.500-ért vettem Fifinek,csak nyakörv kellene hozzá,valami igazi fiús:-))
2010. jan. 15. 19:02

Szép estét,

Csillag: ma csak 1ig voltam, így tudtunk egy nagyot sétálni és játszani, én sem hittem a szememnek, mikor elment a botért, és még vissza is hozta. :D

Biléta: jujjjjj, ez tök ó ötlet, én is szeretnék,(csont formájú biléta) azaz egyik oldal név, telószám, a másik oldalra, hogy chipezet vagyok.

Büntetés: azzzzzzzzz vérengző fenevad, és főleg gyerekeket, és nyugdíjasokat támad meg, és egyből nyakra támad :D

Busz: mi még nem utaztunk, mert sajna RÜHELLEM a BKV-t, mert itt Csepel cityn, csak az jár.

Bár ha ölebnek hívja valaki Porcit, arra mindig mérgesen reagálok, miért kell???

Többiek???

7végi tervek??

Életjelet kérünk!!!!!!!!!

Szép estét

12415. csillag.virág (válaszként erre: 12411. - KisTimi1981)
2010. jan. 15. 14:51
Egyébként mi ez, hogy ti egész nap sétáltok? Dógozni ki fog? :)
12414. csillag.virág (válaszként erre: 12411. - KisTimi1981)
2010. jan. 15. 14:51

A matricát az oltási könyvbe ragaszd! :D Porcin nem fog megállni! :DDDDD Na jó, nem szórakozok.

Most gondolkodok, hogy nem a szám volt benne, bár lehet nem is ezt írtam konkrétan. :D

Az volt ráírva, hogy: "chipezve vagyok, vigyél állatorvoshoz".

Na szóval csak azt fogom gravíroztatni, hogy chipezve vagyok! :D És ráteszem a hámra, úgy mint az oltási bilétát! :)

Amúgy Timi! Porcit majd jóóól meg fogják büntetni, mert póráz nélkül és szájkosár nélkül sétáltatod, pedig egy vérengző fenevad, aki minden szembejövőnek nekimegy. :DDDDDD

Amúgy ez is érdekes, mert nekem pl a buszon vannak ezzel kapcsolatban helyzeteim. Az egyik sofőr megveteti a kutyajegyet, a másik még a szájkosarat is kéri, tehát ezt is be kellett szerezni, hogy legyen a táskámba.

A harmadik viszont röhög, és azt mondta, hogy ő nem kutya, hanem öleb, így nem kell neki jegy. :DDDDD

12413. csillag.virág (válaszként erre: 12410. - Kamillka)
2010. jan. 15. 14:43

Azért nem tudsz bilétáról, mert nem jár.

Csak mi tavaly akkor csináltattuk, mikor volt egy pedigree akció, és akkor 3500 ft-ért kaptunk bilétát, meg egy nagy zacsi kaját is ajándékba. Na azt tüntettem el. :D

Már most? Én azt hittem nyáron! Akkor tanulhatsz! Milyen szak?

Számlaszámot nem küldök! :D

Másnak se küldtem! :DDDD

Várunk majd képet legalább. Főleg ha nem állnak meg majd egy percre se!

12412. csillag.virág (válaszként erre: 12409. - Szasz23X)
2010. jan. 15. 14:40

Sziaaa!

Áááá mondtuk mi, hogy Rocco angyal lesz! :DDD

De jóóóó!

Komoly? Így bántak vele? Neee már!

Na hát ezért nem mentek többet ilyen helyre!

A mi kozmink teljesen profi, végtelen türelemmel, látszik, hogy oda van értük. Sose egy rossz szót nem hallottam még tőle! Pedig alapvetően még mindig kezdő!

Jó sétát! Itt szép idő van. Hideg, de süt a nap!

2010. jan. 15. 14:33

Szijjasztok

Kamillka: GRT neked, ügyi vagy.

Bizti a tüzeléstől "hülyült" meg, ne szídd le, tuti neki sem könnyű. Kitartást!!!

Szasz23X: na látod, látod, minden kutya +javul,és a te Roccod sem kivétel :D

Chip: én nem kaptam bilétát, csak ragaszthatós matricát a számmal. Hova ragasszam szegénynek??? :D

Én is hallottam amúgy a közterületes faxágot, bár elméletben a kiskutyát sem lehetne póráz nélkül sétáltatni, jelzem nálam 3 hónapja nincs póráz, szerintetek???

Jaaaaaaaaaa 13 után jöttünk haza, majd lementünk, és volt kedve botozni és labdázni, majdnem 2 után jöttünk fel. Evett és most alszik, nagyon ELFÁRADT :D

12410. Kamillka
2010. jan. 15. 14:32

Csillag: én nem tudok semmilyen bilétáról:) Biztos kispórolta a doki:P

Szerintem is az a baj, hogy Kami sem tudja mi történik vele. Szegénykém tartja a fenekét már akkor is, ha a hátát simizzük, pedig még kislány:) Milyen kis kurvincs lesz belőle. Póráz nélküli séták elfelejtve lassacskán 2 hétig az tuti.

Államvizsga jan 27-28-29. Nem tudom melyik napra leszek beosztva. Téényleg!! Majdnem elfelejtettem! Számlaszámot küldessz priviben??

Szasz: grat az új Roccóhoz:)

Mi is megyünk sétálni. Beszerveztem 1 yorkie gyereket ma délutánra. Szétszedik a gellért hegyet, az tuti:) Ha sikerül csinálok képet v videót.

12409. Szasz23X
2010. jan. 15. 14:26

sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam :P

Rocco egy angyal...Nem tudom, mi történt vele, de a helyére megy, szépen sétál, a kutyakozmetikusnál egyrészt gyönyörű lett, másrészt megdicsérte a csajszi, hogy nagyon okosan viselkedett :O

Érdekes...eddig mindenhol vagy odacsaptak neki, vagy beszedálták... De furcsa... A csajjal amúgy maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon aranyos, és szépen dolgozik :)

Szóval a kiskutyámat kicserélték :D

Na most megyünk sétálni, majd még jövök :P

Sziasztok

12408. csillag.virág (válaszként erre: 12407. - Kamillka)
2010. jan. 15. 14:24

Gratula neked!

Ügyi vagy, így betegen! Az államvizsga is meglesz! Mikor aktuális?

Szegény Kami! Nem lennék a helyébe! Biztos felborítja az életét ez a helyzet, mert amúgy tuti, hogy nem az esze ment el. :)

Nálunk közteresek sincsenek! :D Vagy csak soha nem arra járnak amerre én! :DDDD

Amúgy jöhetnek hozzánk is.

Csak az idegesít, hogy annó kaptunk egy bilétát a chip számmal, és nincs meg. De más meg alapból nem kapott, szóval annyira csak nem hiányozhat.

Bár már vettem ilyen ezüst színűt, hogy majd gravíroztatom neki. :D Csak nem jutok odáig.

12407. Kamillka
2010. jan. 15. 13:52

Sziasztok!

Levizsgáááztam!!!Már "csak" az államvizsga van hátra, közben gyógyulgatok is. Minden egész jól alakulna, ha kis Kamikám nem kezdenett volna el megbolondulni!! Képzeljétek el, visszafejlődünk. 11 hetes korában nem voltak ilyen problémáink mint most. Valószínűleg, nagyon közeli az első tüzelés időpontja és emiatt jelölget=ide-oda pisil a lakásban, ami a héten 2x ágyba ment!!!!

Még el semkezdődött, már azt várom, hogy vége legyen. Jó buli lesz félévenként végigcsinálni ezt:S

Soha nem csinált ilyet ezelőtt és minden este megkattan. Napközben angyalka, este ördög vasbottal. A legjobb, h az ilyen esetek után tudja, nagyon nem OK a dolog és elsunnyog valamerre, nehogy megbüntessük...

Porci ari lett nagyon! Fifinek csak így tovább a lábával:) Nem lesz ott baj!

A múltkor én is hallottam ezt a chippes dolgot. Nekem azt mondták, hogy kutyasétáltatáshoz is kell, mert ellenőrzik majd... Mondjuk elképzelni nem tudom a köztereseket chipolvasóval a kezükben minden kutyához odamennek és leelenőrzik van e chip, vagy sem:)

12406. KisTimi1981 (válaszként erre: 12405. - Csillag.virág)
2010. jan. 15. 11:09

Chip: hátttttttt ja, Porci is ezért kapta meg decemberben, Kari ajinak :D

Oltás: OK

12405. csillag.virág (válaszként erre: 12404. - KisTimi1981)
2010. jan. 15. 10:10

Komoly? Az idén már kötelező a chip? Na jó hogy megcsináltattuk. Biztos alakul az ára is, mert ha már kötelező, akkor szakítsunk minél többet rajta. :D

Ennek az oltásnak még utánanézek. Most nem találom amit néztem annó. Majd ha lesz több időm, meg türelmem.

2010. jan. 15. 08:37

Jó reggelt,

Erika:

Nagyon ÖRÜLÖK, hogy minden rendben van. Reméljük tényleg csak húzodás.

Bejja:

Porci hasonlót csinál, és van mikor kipakolja, és olyan mintha leltározna. Jókat szoktam mosolyogni rajta.

Golyó szerelme tüneményes.

Chip: decemberben kaptuk meg. Elméletben az új Csepeli rendelet (vagy Kormány rendelet) szerint, amikor viszed kötelező oltásra, meg kell kapnia, vagy nem adhatja be neki a doki az oltást. Decembertől ki van rakva a rendelőbe a Kormányrendelet. Visszmajor helyzet.

Azt hiszem 8000 Ft volt, és akkor még adventixet is vettem, szóval 6.500 körül volt.

Lyme kór: tavaly a csere doki beadta Porcinak (anyu elvitte, és rádumálta anyut), és tegnap mondta a doki, hogy mikor akarom beadatni. Néztem nagy szemekkel, mert teljesen +bízom az adventixben.

Andi:

Jóóóóóóóóó pihit nektek.

Porci:

Sajna még fázosak vagyunk, és mivel a ruha kizárt, így meghagyattam a szőrét.

Fogyás: én is ÖRÜLTEM, azt mondta a doki, hogy ügyk vagyunk, és már csak 10 dkg-t kell leadnunk :D

Szép napot mindenkinek

2010. jan. 15. 07:33

Jó reggelt!

Örülök, hogy nagyjából mindenki jól van!

Erika!

Tiszta jó, hogy Fifike már nem sántít! Reméljük tényleg csak meghúzódott, és semmi gond nem lesz vele ezután!

Még nem voltunk foghúzáson, de már nagyon készülök vele. Csak az nekünk szabi, meg minden.

Biztos nem lesz semmi gond.

Nem teljes altatásban csinálják, és fel is ébresztik. Persze ott biztos én is fogok parázni, de csak túl kell lenni rajta.

Timi!

Porcika nagyon szép, és hisztis ahogy látom! :) De nem lett olyan nagyon pici szőre mint Vitonak! :D

Lyme-kór ellen nehogy beoltasd!!!!!

Olvass utána!

Totál szétvágja a veséjét, és rengeteg kárt okoz az oltás!

Ja és fogyásügyileg megint ügyik vagytok! Nem lesz vele semmi gond!

Bejja!

Vito nagyon ritkán húzgál szét egyszerre minden játékot. Mondjuk lehet azért mert a kosara a gardrobszekrényben van. :) Ő általában csak az egyikkel játszik, ami éppen aktuális.

Andi!

Ma már mentek! Tessék kikapcsolódni! Chili meg majd megjavul! Hidd el, hogy csak hisztis! Kinövi!

12402. 3cf80f2b78
2010. jan. 15. 06:12

Csillag:

Vitonak kivették már a fogát?Tegnap mondta a Dr-nő,hogy jövőhéten vigyük el Fifit,és a bent maradt 2db fogat kiveszi,altatásban,de nem mélyben,inkább csak kábulásig altatja,valami ilyesmit mondott!Már most izgulok,hogy mi lesz,hogyan viseli Fifi,és én,bár ahogy magamat ismerem,én jobban be leszek "tojva",mint ő!!

12401. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12400. - 008e232c2c)
2010. jan. 15. 06:11
Fifi csak időnként csinálja,hogy kipakol mindent,és úgy néz ki a szoba,mintha robbantottak volna!:-))Utoljára akkor volt ilyen,mikor Cinti 1 éves volt:-))
12400. 008e232c2c (válaszként erre: 12399. - 3cf80f2b78)
2010. jan. 14. 20:27

Hát jó kutyus a dikinéni társaságába Golyót amikor már csak a váróba beviszem úgy remeg főleg ha meglátja a dokit hátttt.

Kérdés a ti kutyusotok is szana szét hadja a játékait?Mostanában minden este az összeset kiveszi a kosarából felhozza az ágyra kirak kicsit a földre is,hogy reggel rálépjünk a csipogó csirkére.Olyan mint egy rosz gyerek s hiába rakom el visszahozza mindet.

12399. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12398. - 008e232c2c)
2010. jan. 14. 19:54
Igen,bízom benne!Bár,amikor fájt neki,akkor is ugrándozott,tiszta dilike!:-))Viszont nagyon ügyesen tűrte,hogy megvizsgálja a Dr-nő,egy hangja sem volt!
12398. 008e232c2c (válaszként erre: 12397. - 3cf80f2b78)
2010. jan. 14. 19:51
Ez már jó jel lehet így mutatja,hogy meggyógyult.Hát sajna nagyon nagyok nekünk a lépcsők igy nem merem megpróbálni de a liftet szereti:-)))
12397. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12396. - 008e232c2c)
2010. jan. 14. 19:48
Fifi is csak felfelé lépcsőzik,de csak párat,és néha még azt sem,mert fel szoktam venni!Bár azt mondják,felfelé lehet,csak lefelé nem!Az ágy nálunk sem annyira maga,és eddig sosem itt történt a baj!Ma már onnan is ugrált,le-fel,hiába szóltam neki,hogy nem szabad,szart rám:-))
12396. 008e232c2c (válaszként erre: 12395. - 3cf80f2b78)
2010. jan. 14. 19:44
Igen már alőfordult Golyónál is de még jó,hogy nállunk azért az ágyak alacsonyak ho olyan van fel is rakjuk.Lépcsőzni nem lépcsőzünk.Megpróbálunk mindent,hogy neki jobb legyen s késöbb se legyen gond de hát ezt sosem lehet tudni.
12395. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12393. - 008e232c2c)
2010. jan. 14. 19:34

Köszi!

Dr-nő azt mondta,hogy elég egy rosszul lépés,és máris sántítanak,mert ők amúgy is hajlamosak rá!!!

12394. 008e232c2c (válaszként erre: 12392. - 3cf80f2b78)
2010. jan. 14. 19:31
Bolhánk még nekünk se volt de hála az égnek kullancs se csak látogatóba:-))
12393. 008e232c2c (válaszként erre: 12390. - 3cf80f2b78)
2010. jan. 14. 19:30
Örülök erika:-)))))Akkor már minden rendben lesz tök jó:-)))
12392. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12385. - KisTimi1981)
2010. jan. 14. 19:29
Én is adventixet használok Fifinek,és eddig nem volt baj,legalább is nem vettem észre,hogy lett volna kullancsunk,vagy bolhánk!!:-))
12391. 3cf80f2b78
2010. jan. 14. 19:28
Chippünk van nekünk is!Fifi kb.5 hónapos volt,mikor betették neki!!
12390. 3cf80f2b78
2010. jan. 14. 19:28

Sziasztok!!

Azon gondolkodtam,hogy ha lett volna Fifiben valaha is kullancs,azt csak észrevettük volna,nem?

Egyébként van egy jó hírem,délután óta nem sántít Fifi!!:-)Annyira boldog vagyok!Bízom benne,hogy nem is lesz vele már baj,és minden mehet a régiben:-))!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook